Gå til innhold

Playmakeren

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Playmakeren

  1. Følger med på VG Live, og der stod det at Sturridge scoret mål for Spurs, begynte å lure på hvordan en angriper kunne få til å score selvmål!

     

    Rooney har levert en god Jinx på den der.

     

    Duellene Mata vs. Cazorla vs. David Silva, tror jeg vil fortsette i 10 år til. Alle er offensive midtbanespillere med frie roller, i en playmaker-rolle, og alle har bidrag i hver kamp, alle er også unge og spanske.

     

    Det som skjedde her, var at Champions of Europe, gjør som det beste laget flest ganger gjør, de vinner på en dårlig dag.

  2. Grunnen til at Arsenal ikke vinner, er fordi de hele tiden produserer middelmådigheter i mål.

     

    Seaman og Lehmann var de eneste spillerne jeg vil rangere i verdensklassen.

    Ingen av Almunia og Fabianski kunne noengang bli en topp 10-keeper i Premier League, spesielt ikke når de spilte 50/50. Ja, de bidro med noen TV-redninger som er Youtube-verdige, men da tar vi å ser på antall skudd mot...

    Endelig, for Arsenal, så greide de å spille inn en ung keeper, som jeg personlig mener er bedre enn keepere som Al-Habsi, Green, Julio Cesar, Reina og Kenny. Szceszny (eller hvordan det skrives), som tilfeldigvis ble førstekeeper etter å ha spilt bra i debutkampen sin mot Man U, som han spilte, fordi de tilfeldigvis Fabianski, som var på vei til å bli fast etter flere år med 50/50-dueller med Almunia, som var på vei bort (og nå er solgt). DA greier Arsenal å gjøre et nytt kunststykke, de greier å få Sczezsny (eller hvordan det skrives), skadet. Dermed må en spiller som ikke engang var god nok for middelmådige klubber i Seria A (utlån), steppe inn. Navnet hans er Vito Mannone, og historien vil sikkert fortsette.

  3. Alle jenter vet hvor pene, eller stygge, de er.

     

    Du kan prøve å legge til alle vennene hennes på facebook, så du kommer opp på "personer du kanskje kjenner" på facebooken hennes. Hvorfor vil du at hun skal legge deg til?

     

    Jeg vil ikke si meg helt enig i dette. Gutter blir mer tiltrukket av hvordan jentenes fysiske utseende ser ut, mens jentene bryr seg mere om hvor selvsikker gutten er. Så at jenter vet at mange gutter liker de, gjør ikke at jeg får mer konkurranse. De fleste går bare dultende etter som tøfler, og ikke tør å ta til handling. Der kan jeg skille meg ut.

     

    Jeg har det slik at på FB-profilen min, så har jeg satt den til at felles venner kan legge meg til. Jeg har under 25 felles venner med henne, men hvis hun virkelig er interessert, så vil hun jo naturligvis ''stalke''/søke meg opp, av eget initiativ...

     

    Jenter VET hva en fremmed gutt, som tilfeldigvis dukker opp etter en stund siden skolestart, har som intensjon. De VET det. Så jeg er lei av å ''stalk''/søke henne opp, og ikke omvendt. Vanlige samtaler ender da stort sett med: ''Hei! :-)'' Skjer?'' Ikke noe her, heller.''. Slutt.

     

    Om en jente adder en gutt på eget initiativ, utenom gutten hun har vært bestevenn med siden barneskolen, så ER det, forskelig bevisst fra alle sjekke-fronter og via PUA-teori, at jenta ER interessert.

     

    Hvordan man tolker interesse? Med interesse så mener jeg ikke NØDVENDIGVIS seksuellt, romantisk, eller emosjonellt, interessert, men kanskje synonymt med: ''Nysgjerrig'', en du vil vite mer om.

     

    Så at hun VET hun er pen, er ikke et argument for at jeg ikke kan få henne. Det er en FORDEL.

     

    Et strategisk trekk kan være å oppholde deg med vennene dine i en omkrets på 3-6meter fra henne. For eksempel kan dere velge å sette dere på et bord i kantina, biblioteket etc. innen for den omkretsen, og da sørge for å være center-of-attention på det bordet(lede samtalen, komme med ville historier osv) og på den måten få henne til å sjønne at du er veldig oppegående sosialt, og at du er veldig likt av de rundt deg.

    Litt kunstig. men men! playa gotta play!

    lykke til;)

     

    Denne var smart!

     

    Rollespill = Kynisk og falskt.

    Bevisste tiltrekkende handlinger = Tiltrekkende.

  4. Jeg går i 2.-klasse på Videregående, denne jenta går i 1.-klasse.

    Hun er en av de pene jentene, som ikke vet selv hvor pen hun er, tror jeg.

    Jeg har snakket med henne to ganger.

    Målet mitt er å bygge såpass mye spenning og ''Attraction'', at HUN legger til MEG på Facebook.

     

    Noen grunnleggende råd dere har?

     

    Vil ha andre råd enn: ''Snakk med henne.''

     

    Vil vite HVORDAN jeg gjør det riktig, NÅR i HVILKE SITUASJONER, osv. spesifikt.

  5. Hei! Jeg er en gutt på 17 år (dette er mitt første innlegg her), som går på Service og Samferdsel, andreåret (og derfor også siste året ifht. til linje jeg går på), etter dette skoleåret, så skal jeg ut i praksis, fordi jeg VET jeg vil drive med noe som får meg omtalt som en ''Forretningsmann'', at jeg kan si stolt, og med god samvittighet at jeg driver med ''Business'', og andre ting.

     

    De fagene vi har på skolen, for linjen, har vært opp over 2 år: Økonomi, Sikkerhet, Kommunikasjon, og Markedsføring.

     

    Økonomi = Jobber innen noe med Regnskap og tall å gjøre.

    Sikkerhet = Jobber innenfor vekterfirma og sikkerhetsbyråer, osv.

    Kommunikasjon er bare et fag der man lærer å skrive Søknader og CV'er + brevoppsett i følge Norsk Standard, og diverse lover innenfor ''Service-yrkene, osv.).

    Markedsøring = Jobber innenfor Bedrifter som driver med Forretninger, osv.

     

    Men siden jeg er 17 år, og ung. Så føler jeg at jeg VET Markedsføring er greien for meg, det er bare det at jeg SAMMENLIGNER, jeg vet i hvertfall hva jeg IKKE vil bli, fordi jeg sammenligner fagene med hverandre, og det sitter litt i bakhodet når det kommer til hva jeg skal velge.

     

    Vet dere om en liste over Yrker innenfor Markedsføring, eller om Markedsføring ER en jobb, og i såfall, hva inneholder den? Fordeler og Ulemper?

     

    PS. Vet dere om noen i Oslo som driver med dette? Skal søke på en plass der.

×
×
  • Opprett ny...