Gå til innhold

Mrkrisbcs

Medlemmer
  • Innlegg

    115
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mrkrisbcs

  1. Takk for svar! Har vært i kontakt med dipyourcar.com og det å tilby det kommersielt skal ikke være noe problem så lenge papirene mellom begge parter er i orden :)

     

    Har fått et par småoppdrag til fra venner som eg kan øve litt på før det blir noe mer seriøst.

  2. Hei!

     

    Har en liten ide som jeg tenkte å lufte for dere for å få noen tilbakemeldinger.

    Har prøvd Plastidip i en god stund nå og har hellakkert en del biler samt felger og andre deler.

     

    Så kom ideen om å kanskje starte en liten virksomhet der jeg utfører slike lakkeringer for andre mot betaling.

     

    Hadde dette vært en gjennomførbar ide tror dere?

     

  3. Heisann!

     

    Tenkte å lage en liten tråd for oss som er/vil bli lærling innen kjemi og prosess :) Dele litt tips, råd og selvfølgelig stille de spørsmålene vi skulle ha :)

     

    Et spørsmål fra meg:

     

    Er det noen som har noen erfaring som lærling eller ansatt i Bergen Vann? Ser de har utlyst lærling stilling og er litt usikker på hvordan lønnen ser ut i det firmaet...

     

  4.  

    Er på utkikk etter et gammelt spill.. Troor det var Lego basert. Det var puzzle aktig og du måtte finne en løsning på hvert brett for å gå videre. Husker for eksempel lysstråler og speil du måtte snu for å få strålen i riktig retning osv. Trampoliner husker jeg. Også tror jeg du fikk flere karakterer etter hvert og flere muligheter?

     

    Noen som har noen anelse?

     

    Kan det være Lego Alpha Team?

    Klikkeklikk

     

     

    BTW; Jeg husker ett gammelt spill som jeg aldri fikk spille selv, da han som hadde det var for "god" til at andre kunne spille :p

    Det var ett futuristisk tredjepersonskytespill, hvor hovedpersonen hadde en triangulær hjelm. Tenker at det er tidlig 2000-tallet.

    Husker også at han kunne hoppe veldig høyt, typ lav gravitasjon. Det var til PC.

    Litt tynt med informasjon kanskje? :S

     

    Det var det!

     

    Takk for hjelpen!

  5. Heisann!

     

    For å svare på det første spørsmålet du lurte på så er det ikke uvanlig, men heller ikke det mest normale heller :) Anbefaler deg å ta det rolig på sexfronten en liten stund for å la såret gro og om det bare fortsetter å skje så bør du oppsøke lege og få sjekket det litt mer grundig.

     

    Når det kommer til det andre spørsmålet så er det nok et par ting du kan gjøre, men det jeg har hørt er at om du masturberer eller har sex så kan du stoppe/trekke deg rett før du "kommer", holde stramt rundt skaftet på penis slik at du ikke kommer, så er det bare å gjenta gang etter gang :) Er nok lettere når du masturberer på egenhånd da du kanskje har litt mer kontroll på ting da :)

     

    Lykke til!

×
×
  • Opprett ny...