Gå til innhold

kNuDs3n

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kNuDs3n

  1. Hei,

     

    Hvor identiske må skjermkortene være i SLI oppsett? Det er jo en selvfølge at GPU må være av samme serie. Det er jo så mangen utgaver av kortet og de forskjellige produsentene kjører ulik klokkefrekvens.

     

    Må klokkefrekvensen stemme?

    Må minnemengden stemme?

     

    Vennligst ikke svar ja om du bare synser deg frem og ikke er 100% sikker. Har noen erfart dette?

  2. Nei da har nok ikke domenet noe å si. - Det som kan skape problemer er hvis du bruker mittdomene.com som domene på domenekontrolleren - da måtte du satt det opp som delt domene med zone transfer for at det skulle virke.

     

    -Men, apropos det - får du pinget serverens offisielle IP fra utsiden? - Og hva får du opp hvis du går inn på IP'en i nettleseren?

     

    -Peker du bare om port-forwardingen i brannmur mellom serverne, eller har du to offisielle iper?

     

    -Hva står som gateway og dns på den virtuelle serveren? - Hvis denne peker til domenekontrolleren så må du ha dns-forwarding på denne.

     

    Jeg får ikke pinget ip'en min fra utsiden, men ping replay er jo blokkert som standard i firewall. Har kun en ekstern ip her hjemme. Jeg peker port 80 fra ruter til wbserveren sin ip adresse, og kun den.

     

    Jeg har lagt ved bilder.

    post-283831-0-18684700-1368727317_thumb.jpg

    post-283831-0-75013700-1368727317_thumb.gif

    post-283831-0-21635000-1368728471_thumb.jpg

  3. Bare et dumt spørsmål, men du har ikke brukt samme domene på domeneserveren din som det som du prøver å bruke webserveren til?

    Altså du har mittdomene.no hos domeneshop og det er mittdomene.no du skal bruke på webserveren.

    Men på domenekontrolleren din har du også brukt mittdomene.no?

     

    Det var ikke så dumt spørsmål. Jeg er relativt fersk i servermiljøet, så her kan det jo ligge noe. Altså, jeg har satt opp mainserveren min som domenekontroller, og da har jeg bare laget et random domene navn som da blir domenenavn.local. Så har jeg knyttet den virtuelle serveren opp mot dette domenet. Men dette har vel ikke noe å si på om at jeg skal få kontakt med webserveren fra utsiden? Dette har vel med at jeg skal kunne skrive inn www.mittdomene.com i nettleseren for så og komme videre til min webserver?

  4. Det du burde gjøre er å dedikere egen nettverksport på serveren din for webservere slik at den koblet direkte til nettet.

    Så åpne port 80 mot ip-en ;) Ikke bra at du lar webserveren gå på samme port som selve host-maskinen er tilkoblet nettet på.

    Det du burde gjøre er å dedikere egen nettverksport på serveren din for webservere slik at den koblet direkte til nettet.

    Så åpne port 80 mot ip-en ;) Ikke bra at du lar webserveren gå på samme port som selve host-maskinen er tilkoblet nettet på.

     

    Så du sier at jeg skal bruke en av de 3 ledige portene på serveren og kobble den til ruteren? Er bare 4 porter der :/ Men den virtuelle switchen serveren har generert burde vel funke?

  5. Du må jo eventuelt åpne opp portene i ruteren og portforwarde til IP adressen til den virtuelle serveren.

    Det gjøres i NAT på ruteren.

     

    Så må du jo endre A records til din internett IP på domenet, eller bruke en tjeneste som oppdaterer dynamisk om du ikke har fast IP fra din leverandør.

     

    Alt dette er gjort. Porten er åpnet i ruter og jeg får tilgang til serveren fra utsiden når webserveren er satt opp på den fysiske serveren(mainserveren), men ikke når jeg har setter den virtuelle maskinen/serveren som webserver, selv om jeg har satt port 80 til å peke på den virtuelle maskinens ip. Her må vel noe konfigureres for at det skal fungere?

     

    På domeneshop har jeg satt opp en dns peker til min internett ip, men her også må du vel konfigurere serveren noe for at det skal fungere.

  6. Hei,

     

    Jeg har nylig installert server 2012 og satt opp mainserveren som en domene kontroller. Jeg har så installert en virtuell maskin som jeg har satt opp som webserver. Jeg har 2 problemer med webserveren på den virtuelle maskinen. Jeg får ikke tilgang til den fra ekstern ip http://wanip, men får selvfølgelig kontakt ved å bruke min lokale ip http://lokalip. Jeg klarer heller ikke å få www.mitdomene.com til å peke til min webserver. Jeg klarer å få kontakt med webserveren på http://wanip når jeg setter opp en webserver på mainserveren min, men ikke når jeg setter opp webserver på den virtuelle maskinen. Her er det vel dns kunnskapene som kommer inn!

     

    Men når jeg omsider får dette til med litt hjelp fra dere, så mangler det neste. Hvordan konfigurere serveren til å svare på www.mitdomene.com? Jeg har satt opp dns peker på domeneshop til min wan ip, men her stopper det :/

     

    Any1?

  7. Du har nok veldig rett i det du sier der, jeg får bare se bort i fra ping replay. Jeg merket nemlig det med at porten må ha aktivitet for å vises som åpen. Jeg satt jo i remote desktop når dette ble testet.

     

    Får sette opp webserveren og teste det derifra!

     

    Hvis du pinger min IP, så får du heller ikke svar. Det er fordi jeg ikke har aktivert svar på ping i router.

    Men portforward funker selvsagt uten at pingrespons er aktivert.

     

    Har du testet om tjenestene du vil bruke fungerer lokalt og utenfra?

     

    Jupp, jeg får kontakt med serveren på RDP med å bruke WAN ip. Så da skal vel resten og funke. Jeg har sett meg blind på ting etter hvert, blir ofte sånn uten mat og søvn mens man stirrer på 4 skjermer :) Takk for hjelpen iallefall.

    • Liker 1
  8. Det avhenger av innstillingene i maskinen. http://www.howtogeek...s-in-windows-8/

     

    Har testa det og, funket ikke. Har skrudd av rubbel og bit av alt som har med sikkerhet og gjøre for å teste dette. Det er hele poenget her at den ikke er åpen ut. Så når noen prøver å pinge så får de selvfølgelig ikke svar tilbake fordi porten er stengt utgående.

  9. Hvordan er det du tester om portene er åpne? Husk at du må ha en tjeneste (på porten) kjørende på PC når porter skal sjekkes. Det finnes en testklient på portforward.com som kan brukes til å sjekke.

     

    Jeg foreslår du aktiverer softwarebrannmur på PC. Du blir svært sårbar uten noen form for beskyttelse.

     

    Som du ser her så er port 80 åpen inn men ikke ut, firewall er tatt ned for å teste alle muligheter.

    post-283831-0-32906100-1367441270_thumb.jpg

  10. Hei

     

    Jeg har brukt litt tid her på å illustrere problemet mitt slik at det lettere kan besvares og kanskje løses. Har nettopp fått montert en hjemmesentral fra lyse som er satt i bridge mode slik at firewall og ruter funksjon er deaktivert og jeg kan da sette opp min egen ruter. For noen uker siden har jeg spurt hver og en mann der ute om lyse eller andre ISP blokkerer diverse porter for hjemme bredbånds brukere. Svarene jeg fikk da var nei fra dere og nei fra lyse selv. Så jeg bestillte lyse fiber bredbånd som ble montert ferdig i går. Etter time ut og time inn uten søvn og mat sitter jeg fremdeles her med server og datautstyr til 70 000Kr som har liten og ingen funksjon i forhold til hva jeg skal bruke det til.

     

    Her er hva jeg har gjort og prøvd:

     

    - Kobblet meg direkte opp uten å gå gjennom ruter, FUNKET IKKE!

    - Kobblet meg opp gjennom ruter og satt opp port forwarward. FUNKET IKKE!

    - Kobblet meg opp gjennom ruter i DMZ. FUNKET IKKE!

    - Kobblet meg opp rett fra fiber boksen. DESPERAT FORSØK, FUNKET IKKE!

    - Satt hjemmesentralen i vanlig modus istedenfor bridge. Satt den da i DMZ. FUNKET IKKE!

    - Nyformatert pc medWindows 8 Enterprise (x64) med firewall som er TOTALT avskrudd og ingen antivirus. FUNKER IKKE!

     

    Portene jeg først og fremst prøver meg på er 3389, 21 og 80. Det er kun 3389 som funker!

     

     

    Hva er det jeg ikke ser her!?!? Ringte til lyse og snakket med en som sitter og leser av svar som han har på et A4 ark forran seg. Han sier "du er i bridgemode, og alt er åpent fra vår side"

    post-283831-0-66503000-1367439291_thumb.jpg

    post-283831-0-15246500-1367439292_thumb.jpg

    post-283831-0-22353100-1367439293.jpg

    post-283831-0-57110000-1367439293_thumb.jpg

    post-283831-0-02768600-1367439294_thumb.jpg

    post-283831-0-39213400-1367439294_thumb.jpg

    post-283831-0-99598200-1367439628_thumb.jpg

  11. @myhken:

    Det er nok billigere enn det du skriver. Jeg betaler ca 1 000 kr/mnd + mva for plass til en 1U server, 500 GB trafikk, 5 IP adresser og KVM over IP. Eier selv serveren.

     

    Prisene du oppgir er for leie av hele eller deler av rackskap. Men for andre format en industristandard U-servere kan man glemme å få leid plass.

     

    @kNuDs3n:

    Har aldri hørt at noen stenger port 80 for private, det det vanligvis står i avtalene er at man ikke kan bruke de i kommersiell virksomhet.

     

    Ok, det er godt og høre. Da må jeg bare få bekreftet det av lyse i morgen og bestille linje. Men hvis ting eskalerer med serveren og jeg virkelig har brukt for ha den online 24/7 så må jeg jo til slutt lei plass hos noen. Hvem leier du server plass hos? Er det full pupp på den serverparken (sikring, aggregat,ups,flere linjer osv)

×
×
  • Opprett ny...