Gå til innhold

jaydee

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jaydee

  1. Heisann

     

    Nå som vi først har fått muligheten til å anmelde Mio-produkter, er det naturlig å teste alle produktene de har i porteføljen. Målsettingen må jo være at du som  leser skal kunne finne en test av alle telefoner du har å velge mellom i butikken.

     

    Det vi ellers kunne gjort:

     

    a) Gi A701 en god karakter fordi det er en gammel telefon. (Ikke særlig objektivt.)

     

    b) Ikke ha noen test av A701 i det hele tatt, og risikere at lesere går ut og handler en telefon som vi mener er et dårlig kjøp.

     

    9107198[/snapback]

     

    Ikke ha noen test av A701. Den er på vei ut av markedet, og vil bli erstattet av A702. De andre MIO produktene går det helt greit å teste, da det er bare GPS produkter, som skiller seg mer fra hverandre ang. brukervennlighet, plassering i bilen, skjermstørrelse ol. Og ikke så mye hva gjelder teknologien i dem.

     

    Jeg skrev for hardware.no i oppstarten, for gud herrens år siden, og vet hvordan det er å ikke ha avtaler med firmaer, og hvor produktene ikke ble testet før journalisten hadde råd til å kjøpe det selv. Men noen ganger anmeldte vi ikke i det hele tatt, da det ville gi et feil bilde, da ikke av selve produktet som snart var ut likevel, men av produsenten. Anmeldelsen av A701 vil nok påvirke folk når A702 kommer ut, som jeg er ganske sikker vil være bedre enn det meste på markedet (ifølge den informasjonen jeg har fått).

     

    Ordlyden i anmeldelsen og sammenligningene er det som gjør artikkelen 'feil'. Man skulle understreket at det er en gammel telefon, sagt at det finnes bedre alternativer, og at A702 kommer snart ut, og vil ha det meste A701 mangler. Forfatteren skriver noe alla "mitt verste kjøp" og er ekstremt utrettferdig ovenfor et flott produkt for 2 år siden. Karakteren kunne nok bli det samme, særlig når det ble sammenlignet mot nye produkter, men ordlyden kunne være mye bedre. Man kunne nevnt den er 2 år gammel og at det snart kommer ut en ny.

     

    (Dette posten ble skrevet altfor fort, da jeg må i møte, så unnskyld for dårlig setningsoppbygning og skrivefeil)

  2. Over et halvt år siden? Den kom på markedet for fire halvår siden!

    9098523[/snapback]

     

    Jeg har hatt denne i 3 halvår, det er helt hinsides å sammenligne denne med nyere GPS-telefoner. Den var ny og moderne for 2 år siden, og har fungert helt utmerket for meg til nå. Jeg har også HTCen, og den kan ikke helt måle seg med mio'en når det gjelder funksjonalitet og ytelse.

     

    A701 har også en stor herskare av fans, og det finnes uttalige programmer spesielt laget for denne, og flere custom roms. Jeg bruker en av disse, og min telefon har vært påslått sammenhengende i to uker (jobbtelefon) og har aldri "krasjet", som blant annet HTCen har en tendens til. Det er en telefon som kjører på windows, så som vanlig windows må man ofte kjøre "restart".

     

    Ja den mangler 3G, Wifi og ett bedre kamera. Men den er over 2 år gammel! Den fungerer utmerket til deg jeg trenger den til, og den har raskere prosessor og bedre GPS modul enn mye av de nye på markedet.

     

    Det er varslet om at Mio A702 kommer etterhvert og denne skal jeg garantert ha.

     

    Anmeldelsen var bra skrevet, innholdsrik og nøyaktig. Men det blir feil å sammenligne en 2 år gammel telefon med sommerens nyeste, og tonen/konklusjonen hadde nok vært en annen hvis den hadde blitt anmeldt når den var ny.

×
×
  • Opprett ny...