Gå til innhold

DreieR

Medlemmer
  • Innlegg

    64
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DreieR

  1. Bare lurte på om noen kloke hoder kunne fortelle meg hvor elendig det integrerte skjermkortet i Kompletts Media Center i40 presterer i litt avanserte spill. F.eks BF2, HL2, Americas Army og lignende. Er klar over at det er et skjermkort som normalt hører til i bærbare maskiner. (Intel GMA950) Hadde vært greit å koble av med litt spilling i ny og ne, og har veldig behov for en Media Center PC som ikke tar mye plass, er relativt stille og er god på HD. (Laster ned MYE HDTV) (Er ikke SÅ avhengig av spillytelsene, men hadde vært greit å kunne spille som sagt. Har i dag en kjip PC med et ati 9600, som utrolig nok takler spillene bra.)

     

    Holder prosessoren i dette oppsettet? (Pentium D 940 3.2) Og er det verdt å slenge inn:

    2x

    Kingston ValueR. DDR2 PC5300 2048MB CL5 Kit w/two matched ValueRAM 1024MB DDR2 som gir totalt 4 GB ram? (Prisen er irrelevant, tenk kun ytelse og nødvendighet)

     

    Har 32" LCD TV, så trenger ikke skjerm.

     

    Hurtig svar settes selvsagt pris på, da jeg har relativt kort tid på å bestemme meg.

     

     

    Komplett Media Center i40

  2. Ok, det har seg sånn at morsan disponerer en sånn en. 1995 Chrysler Grand Voyager LE. Med alt utstyr som var tilgjengelig til den bilen. A/C, cruise osv. Automat, 3.3 liter. 163 hk, laget i Østerrike. Synes personlig ikke den er verdt nesten 100k, har kjørt den en god del selv, og du merker at det er en amerikaner... Ikke samme kvalitetsinntrykk som f.eks Volvo fra samme periode. Fangeren er i utgangspunktet gul ja..... men fabrikken har sprayet den i grå, og etter noen år ble vi nødt til å omlakkere denne, da den så helt jævlig ut... (bikkja skrapte opp da den hoppet ut og inn av bilen) Automatkassa vår ble bytta etter ca 7 år tror jeg, da den røyk, og siste året har den hatt problemer som merkeverksted ikke klarer å finne ut av.....Sikkerheten er bortimot elendig i de bilene, og ABS er fremmedord. Hvis det dreier seg om en kombi med "benk" som baksete skal det sies at plassen for passasjerer er nærmest ikkeeksisterende, selv kortvokste sliter da. som syvseter er jeg usikker på hvordan miderste rad er, men mulig det er av samme type som i kombiutgaven. Det var vel stort sett det jeg kan huske om bilen...

  3. Det er ikke oppgradet her, er litt forbanna på det, fordi at det sto ikke at det kune ta ut året FØR 1juni. Først etter 1.juni sa de at det kunne ta opptil flere måneder! :no:

    Det du sier her er nok helt feil... Da pressemeldingen fra Telenor om nye hastigheter kom ut sto det klart og tydelig at eksisterende kunder ville få ny hastighet i løpet av året, mens alle NYE kunder etter 1. juni ville få den nye hastigheten øyeblikkelig.

  4. Nå har jeg virkelig gjort noe dumt. Har ADSL fra Telenor, med SMC 2804WBR EU. 3 pc'er i huset har det siste året hatt det flott, 2 av disse via trådløst og den siste via kabel. (Både internett og LAN). Situasjonen er den at jeg i går merket treghet på linja, og restartet ADSL modemet (den telenor har gitt meg). Da jeg skrudde denne på igjen var internett borte, og selv ikke resetting av routeren fra smc hjalp. Det går fint å komme på nett UTEN boksen fra smc, men når jeg kobler denne til på samme måte som har fungertt godt siste året får jeg ikke koblet til. Normalt har jeg kommet meg inn i routeroppsettet ved ip 192.168.2.1, men dette funker ikke lenger, ping av denne funker ikke, pinge andre pc'er på nettverket funker ikke, ipconfig funker ikke, og det søte lille ikonet som tidligere har fungert sier bare at jeg har "limited or no connectivity" (engelsk xp pro med sp2) TCP/IP er konfigurert til å motta ip automatisk, og DHCP er enabled. Eneste ip adressen jeg klarer å få starter på 169.254.xx, og i følge manualen til smc betyr dette at jeg må resette routeren, hvilket jeg har prøvd uten resultat. Om noen har et bra forslag mottas dette med stor takk. jeg kommer på nett uten routeren, men vil gjerne ha tilbake mitt trådløse lan. Hurtig hjelp settes stor pris på.

  5. i Steam user agreement som du må godkjenne (ingen leser den) for å installere steam gir du VALVe rett til å stenge deg ute fra steamnettverket dersom de finner ut at du har gjort noe ulovlig. Ikke kom å klag i ettertid for at dere ikke gidder å lese igjennom den. (Ikke ment som angrep på enkeltpersoner) Jeg er ikke kjent for å betale for spill, og spesielt ikke singleplayer, men hl2 er så absolutt verdt hver krone.

  6. Jeg skjønner ikke hva alt oppstyret rundt ipod egentlig er, ikke er den spesielt pen, det er mange andre spillere som både har bedre lagringsplass, ser bedre ut (etter min mening), har bedre batteri, alternative medieavspillinger, bedre lyd og koster ikke så forbanna mye. Sjansen for å bli ranet går også ned om du ikke blir sett med hvite øreplugger. Det har liksom blitt en trend å ha appleprodukter, hvor trist det enn er. Det aller meste fra apple er overpriset, blant annet ipod. Man betaler mer for fancy look enn funksjonalitet og kvalitet, og det er skammelig markedsføring fra Apple. btw. Hei kasper og Steven :)

  7. Står rolig mot en vegg; 75Fps (Vsync on, 75Hz)

    regner med at fps'en går opp om du skrur av vsync, ettersom den begrenser fps'en til skjermens oppdateringsfrekvens. Om det har noe å si i de tilfellene hvor fps'en ikke ligger opp mot max oppd. frekv. er jeg heller tvilende til. Verdt et forsøk...

  8. Jeg syns alle som har en regular cs key burde få lov å fortsette med cs:source

    Det synes i grunn jeg også hadde vært supert, men da blir det ikke mye penger i kassa for å si det sånn... Jeg har en volvo 240, men synes jeg burde få en ny s60 av Volvo, fordi den er ny... håper du skjønte den da... var litt sånn... satt på spissen...

×
×
  • Opprett ny...