Gå til innhold

BRG77

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BRG77

  1. On 11/28/2017 at 10:55 PM, Jokkmokk med sokk said:

    Du var ikke langt unna, men når det først blir en feil baller det fort på seg 😕

    Overordna er det ikke så ille:

     

    Logg først inn på kameraene:

    1. Gi de brukernavn og passord (du vil jo ikke at eventuelle innbruddstyver skal kunne bruke de for å sjekke om du er hjemme?)

    2. Endre hvilken port de skal nås på. F.eks. Kamera 1 får 9001, og kamera 2 får 9002.

     

    Ps.

    Nå når du kameraene ved å skrive <IP-adresse>:9001, f.eks. 
    Kamera 1: 10.0.0.28:9001
    Kamera 2: 10.0.0.29:9002

     

    Logg inn på ruteren:

    1: Gi kameraene fast IP (ikke sikkert det er nødvendig, men greit å gjøre i tilfelle)

    2: Sett opp portviderkobling for portene du valgte, slik at de blir sendt videre til rett kamera. (Også kalt Port Forward, eller bare NAT)
        9001 får portviderekobling til 10.0.0.28
        9002 får portviderekobling til 10.0.0.29
        WAN-port fra/til og LAN-port fra/til skal du fylle ut samme port i alle feltene.
    3: Legg inn Dyn-dns innstillingne, slik at du kan nå ruteren vha. fuglemater.hopto.org

     

    Nå når du kameraene ved å skrive i nettleseren:

    Kamera 1: fuglemater.hopto.org:9001

    Kamera 2: fuglemater.hopto.org:9002

    (Glem det jeg skrev om APN tidligere. Av en eller annen grunn hadde jeg det for meg at du hadde internett via Mobilt Bredbånd, men ser jo ikke ut som det stemmer...)

    Opplever samme problem, men prøver å komme igjennom en 4G router. Har prøvd å endre APN uten at det har gitt noen resultater. Lit usikker om jeg har riktig adresse da. Har et Phonero abonnement. Phonero er Telia, så har brukt både vpn.telia.no og internet.phonero.no som jeg fant via noen forum på nettet, men usikker på om dette er riktig.

    Er det slik noen skriver her, at om man setter opp en regel i NAT-oppsettet om port forwarding, så trenger man ikke i tillegg å sette opp en regel for samme porter i brannmuren? I mitt tilfelle prøver jeg å koble til en server via ddns - ddns ser ut til å være satt opp riktig, og jeg får kontakt med serveren lokalt, men ikke eksternt. Serveren responderer på 192.0.0.10:8080.

    Noen idé om hva som kan være feil her?

  2. Hei!

     

    Jeg har problemer med Java på en MacBook som kjører OSX Snow Leopard (10.5.8) Når jeg går på www.bankid.no -> "Test din datamaskin" så er alt OK utenom:

    "Javaversjon: Ok - Feilet - Installert versjon av Java støttes ikke eller er deaktivert."

     

    Noen som har noen tips? Software update sier jeg har alt oppdatert. Har også prøvd: hints.macworld.com uten hell.

     

    Håper noen kan gi meg en kjapp og enkel løsning!

     

    På forhånd takk.

    Akkurat samme problemet, finner ingen hjelp om det, har oppdatert og reinstallert flere ganger, hjelper ikke. Har du funnet noen løsning på det?

  3. Styr unna MittOpprdag.no !!! De opererer med falske tall og lover lange lister med aktuelle oppdrag. Når man betaler er listen tom, for det de ikke forteller er at ingen tidligere oppdrag blir vist, kun fremtidige. Så, da sitter man der og håper på at noe aktuelt skal dukke opp, og det for en meget høy pris, i sær når det sjeldent dukker opp noe, og når det gjør det, får bare de 10 første som sender respons muligheten. Ser man ikke nye annonser innen noen timer blir oppdraget som regel stengt. Er det et bra oppdrag snakker vi om 20-25 minutter! Konklusjon, antall oppdrag i forhold til betalende kunder er latterlig skjevt, det sier de heller ingenting om!!! I konfrontasjon med disse fakta er kundeservice et ord MittOppdrag.no ikke har lært seg innholdet av. De truer i stede med inkasso! Ringer selger ##### ##### fra MittOppdrag.no, så LEGG PÅ!!

  4. Pass opp for mittoppdrag.no

    Ble ufrivillig medlem hos mittoppdrag.no for noen år siden, har mottatt gratis abonnement og fått tilsendt noen dårlige tilbud i ny og ned for web tjenester.

    For noen dager siden ringte en selger fra mittoppdrag.no og sa at nå vare det en laaaaang liste med aktuelle oppdrag, og leste opp to fra kunder i mitt nærområde. Han flasha store oppdragstall og lovet 100% mulighet for aktuelle oppdrag. Dum som jeg var klikket jeg "Jeg bekrefter herved avtalen" uten å sjekke litt mer på nett. (Hadde jeg gjort det hadde jeg jo funnet all negativ omtale av mittoppdrag.no som jeg har funnet nå). Da jeg fikk listen presentert var det laaangt kortere enn jeg var forespeilet på telefon av selgeren. De to angivelige oppdragene fra lokalområdet var ikke der, og det som var der var lite relevant. Oppdrag som "webbutikk og full webside" Pris -5000 kr. Eller de hadde utgått eller jeg hadde allerede skrevet til dem gjennom den gratis tjenesten. Etter en telefonsamtale med selgeren kom det frem at det han ikke hadde presisert var at denne laaaange listen med oppdrag ikke var aktuell for meg, men at jeg kun ville få tilgang til nye aktuelle oppdrag. Så, pr dags dato er det to nye oppdrag som begge har utgått. Et ønske om å få abonnementet slettet og faktura kreditert blir blankt nektet. Så noen kundeservice yter han ikke. En seriøs aktør ville tatt feilinformasjonen på sin kappe og tillatt kunden å si opp avtalen. I stede fikk jeg informert at ubetalte faktura blir videresendt til inkasso! Det er service det!!

     

     

     

    ## navn på selger fjernet av ilpostino ##

    • Liker 5
×
×
  • Opprett ny...