Gå til innhold

Hotwire720

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hotwire720

  1. det meste på netflix kan du få tilgang til ved bruk av en god vpn. har nordvpn og det funker utmerket for å få tilgang til amerikanske serier som ikke sendes til norge.

    men må si meg enig, hvis vi hadde fått tilgang på mer streaming av film og serie annet enn de få gangene de sendes på tv, så hadde piratkopiering vert helt ubrukelig.

     

    Eneste problemet er at det krever ganske mye innsats å få Nordvpn til å virke på AppleTv må sette det opp i ruteren og det er ikke enkelt på alle rutere.

  2.  

    FDD-LTE: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 11, 12, 13, 17, 20, 21, 25, 26, 28, 29, 30, 66

    Betyr dette full 4G-støtte i Norge?

     

    Vurderer sterkt å importere, regner med den bare er tilgjengelig i USA for øyeblikket.

    Nesten Telia og Teleor benytter 3, 7 og 20 så de er dekket men ice.net benytter 3, 20 og 31 og er dermed ikke helt dekket.

     

    https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_LTE_networks_in_Europe

  3. Lurer på om Apple kommer til å gi etter for lignenende krav. Alternativ app store f.eks, he he

     

    De har vel beskyttet seg med at ingen andre får putte ios på sine enheter og får dermed ingen andre leverandører. Denne saken går på om Leverandører av utstyr i Russland kan skreddersy telefoner der deler av Google pakken er fjernet eller endret. Nå må de legge inn både Chrome og Play store dersom de ønsker å ha Google Maps. De har hele tiden kunnet ta den åpne kildekoden og lage sin egen Android men da uten noe av Google pakken.

  4. Har en eldre modell DS1511+ og vet ikke om denne er bedre men viftene mine startet å bråke noe enormt men å bytte disse ut med nye er ikke bare lett. Finner ingen steder i Norge som selger erstatningsvifter. Dersom man som meg bare kjøpte noen Noctura vifter så ender man opp med at de trekker for lite strøm og Opperativsystemet gir en feilmelding deretter så stopper den ene viften opp og en stund seinere så får man en shutdown av overoppheting. Måtte sette tilbake de bråkete viftene for å sikre stabil drift.

  5. Skulle heller ønske at siden mobilen likevel er personlig så var det nok å oppgi navn når man glemte mobilen hjemme så kunne kontrolløren sjekke om det var et gyldig månedskort. Jeg må ta mobilen ut og lade to ganger i døgnet og det hender derfor at den ikke blir med når jeg stikker ut. Kunne vært så enkelt som at kontrolløren krever at man logger på ruter sine sider og viser at man har en gyldig bilett.

  6.  

    Jeg skal ha ny WP. Men, så var det ryktet om en X86 modell.... :S Vente eller ikke vente....

     

    Hva vil forskjellen være i praksis på en telefon?

    Før vi eventuelt ser det i praksis er det ikke sikkert det er noen særlig forskjell. Det er antakelig mer et håp om at siden alle Windows enheter deler kjerne så vil en intel basert enhet være mulig å bruke som en mini pc som kan kjøre Software kompilert for denne arkitekturen. Det vil si all eksisterende windows Software.

  7. "Tegra X1, som først ble avduket i januar i år, har hele 256 prosessorkjerner basert på Maxwell-arkitekturen, og skal levere en total ytelse på rundt én teraflops."

     

    Leste jeg det riktig? Som en gamling som nylig var imponert over octacore og fortsatt prøver å måle kraft i gHz - er dette virkelig en 256-kjerner på samme måte som en dualcore er tokjerner? I så fall må jeg si toget aksellererte voldsomt fort, min ganske nye maskin på kontoret har 4 kjerner..

     

    Hva er en flops, er det oversettbart til ghz?

     

    Her er det snakk om GPU og de kan ikke samenlignes med CPU siden arkitekturen er svært forskjellig. I opperasjoner som i stor grad kan paralelliseres så kan man øke efektiviteten ved å dele jobben opp i mange små jobber og utføre de i paralell. Slik som å beregne 3d bilder eller knekke koder. Til samenligning har Nvidia GTX 970 1664 slike kjerner (CUDA cores)

     

    flops er FLoatingpoint OPerations pr Second og sier hvor mange flyttalls operasjoner som kan utføres hvert sekund. Det kan ikke oversettes til GHz siden GHz bare sier hvor mange steg som prosessoren kan utføre hvert sekund klokkesykluser. En flyttalls operasjon kan ta flere prosessor steg og flere parallelle operasjoner kan utføre flere flyttalls operasjoner samtidig. For å kunne si noe om forholdet mellom Hz og flops så må man inkludere Arkitekturen og antall parallelle kjerner. På lik linje som de forskjellige generasjonen av Intel prosessorer kan avvike i GHz uten å ha avvik i flops til og med høyere flops og lavere GHz siden parallelliteten er økt eller antallet prosessor steg for hver operasjon er senket.

×
×
  • Opprett ny...