Gå til innhold

Fleskefjes

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fleskefjes

  1. Vi er på jakt etter nye medlemmer igjen. Vi er en kjerne på 7-8 stk pluss 5-6 mindre aktive som spiller på FR001. Vi har et stronghold komplett oppbygd, samt en hel haug av hus (og dertil mye gear). Bruker Teamspeak Ta kontakt om du vil bli med i gjengen.

     

    DayZ Origins altså, vi begynner med standalonen etterhvert sikkert, men synes den foreløpig har litt lite endgame.

  2. Vi har fått smake noen ganger av han vi også, fellesnevneren for alle gangene at han er så langt unna at vi ikke hører selve smellet, bare kula. Vi har vel aldri sett han heller den sniken.

     

    Hvis noen kan hjelpe meg så tror jeg at jeg får fikset en bil og kjørt til vedkommende isåfall. Så gir du meg epi pen sprøyta. Varsle isåfall.

     

    Epi-pen er mot sjokk, du blir ikke kvitt hoste av den mener jeg. Du trenger antibiotika.

  3. Vi er i øyeblikket tre karer på 31/31/33 år som spiller DayZ på Ourdayz II og kunne tenkt oss et par medlemmer til i gjengen.

     

    Vi spiller som regel fra 20-21 tiden på hverdager og søndager når det passer for alle, normalt en kveld eller to i uka.

    Vi startet å spille i sommer og har begynt å kjenne spillet sånn passe brukbart. Det er ingen krav til at du må kunne treffe en zombie i nepa fra 1000 meter med pistol men det er greit om du er kjent med hvordan spillet fungerer.

     

    Om du synes dette høres interessant ut og kona / samboeren / bikkja ikke blir forbanna over du sitter noen timer foran PC-en en kveld av og til kan du sende meg en beskjed her på forumet.

     

    Vi har planer om å begynne med standalonen så snart den blir tilgjengelig.

    • Liker 1
  4. Jeg og en kompis ble også offer for en gjeng i går på vei mot Stary.

     

    Vi løp som noen idioter i åpent lende og fortjente det vel sånn i bunn og grunn. Spotta en fyr ganske langt unna, han hadde også sett oss så det ut til for vi stirret mot hverandre i kikkerten, han hadde AKM så ble ikke veldig redd. Kompisen ligger i gresset litt bak meg og jeg bak en busk i prone, plutselig får jeg en kule i hodet og dør med engang.. Ingen av oss hørte noen skudd, ikke kompisen min som lå ved siden av meg engang.. Det tyder jo på at fyren må være ganske langt unna?

     

    Vi skjønte da at han med AKM i det fjerne muligens var spotter for en venn med sniper. Min kompis begynner å løpe etter min død og ble plaffet raskt ned av en med automatvåpen :p End of life!

     

    Jeg var spotter ja :-) Kompisen din ble snipa han også, tror ikke han med automatvåpenet fikk killen.

×
×
  • Opprett ny...