Gå til innhold

Atra-Hasis

Medlemmer
  • Innlegg

    52
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Atra-Hasis

  1.  

    Håper de faenma får 5-10 år. Da vil nok neste mann tenke seg litt om...

     

    Idioter som finner på dette gjør at viktige politresurser er opptatt i det det faktisk kan være ekte viktige saker hvor de faktisk kan trenges. Drapssaker, kidnapping, gisseltaking, osv osv.

     

    Håper at høyesterett i USA setter ned ny fast standard for hva staffen er for å ringe inn slik falske annklager mot folk.

     

    Minimum straff for falsk annklage burde når politiet blir innvolvert burde være 10 års fengsel og bøter i tillegg.

    Straffen burde gå iallefall opp til 20 års fengsel for saker når annklagen har vært av ekstrem grad.

     

    Om i verste fall at den som blir swattet av falsk grunn blir drept med uhell på grunn av falsk informasjon så skal den som ringte inn annklagen straffes med livstid.

     

    En slik straffeendring er eneste måten å få slutt på swatting.

    Helt enig!

  2.  

    Epix sax guy 10 hours må jo være en av de terror videoene som slapp igjennom filteret, er nok verste form for tortur å tvinge noe til å se igjennom 10 timer med det der.

     

    Trengte tydeligvis ikke høre mer enn 2 minutter, før man skjønte at dette gikk i loop, ja.

     

    Først litt video med han humpende på sax'en til venstre, så tilsvarende mot høyre, og så looper man den sekvensen med noen få variasjoner av bilder i mellom.

     

    Dog lurer på om ikke vedkommende hadde utviklet hofteslitasje om han virkelig hadde stått og spilt slik i ti timer i strekk...

     

    Hadde ikke hatt mye imot å høre 10 timer med skikkelig sax-musikk, om det var variasjon på det, Denne videoen var dessverre bare grusom.

    Heh, Tim Cappello må jo være den originale epic sax guy

     

  3. Det er da ikke noe feil med PC-kontrollene. Har rundet spillet på PC med gamepad, og det gikk aldeles strålende. Mus og tastatur er ikke eneste alternativ på PC.

    Nja, tactical cam er elendig selv med gamepad. Dessuten så blir ens manglende evne til å styre adferden til sine companions veldig irriterende. I tillegg savner jeg skikkelige buff og debuff spells for magikere.

×
×
  • Opprett ny...