Gå til innhold

DaY123

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DaY123

  1. Første bud er å si det høyt, andre bud er walk the talk. Norge trenger et norsk lag å bygge lag som presterer for å bygge interessen ut slik de har i våre nabo land og slik sjakken gjordet det. Spennende å se om 11 års tørke tar slutt med Apeks eller Nordavind. Da må man få på plass en lineup som varer lenger en 4 måneder(Hjelper jo at lag kameraten din ikke har solgt pcen når du våkner) også må noen nye rutiner inn mer slik at man ikke taper teleborligaen på anti eco så er man på god vei

     

    Nå har vel både Temp.no og LGB (helnorske lineups) vært ranket topp20 i verden i CSGO, så knusktørt har det jo ikke vært i 11 år =) Men ja, vi trenger noen norske topplag snart!

  2. Tror ikke amerikaneren Adkins er veldig innsatt i reglene i Telenorligaen.... Uansett så satser vi på en løsning som funker bra for alle, så vi får spilt 1.div også neste sesong! Men først er'e fullt fokus på sluttspill! ;)

     

    Vi burde for øvrig ha noen plusspoeng liggende ettersom vi høsten 2015 ga bort vår gamle plass til London Conspiracy, nå Panters - for å gjøre ligaen så konkurransedyktig/seervennlig som mulig! @FollowEpiphany @demiseno

    • Liker 4
  3. Nå vet forsåvidt jeg hvordan det er å bli anklaget for noe man ikke har gjort; men det jeg stusser på her er denne statementen på hjemmesiden deres som jeg aboslutt ikke forstår.. Man mister vel ikke motivasjon til å satse selvom visse admins og motstandere tror man cheater, tvert i mot? ... Mer eller mindre alle (norske som internasjonale) proffe CS-spillere gjennom tidene har vært gjennom denne prosessen før man faktisk har bevist scenen hva man går for på noen seriøse offline events..

     

    Og moser man close til 70 frags i en bo2 mot laget som kom på 1. og 3. plass i 2015 sesongene så er man jo tydligvis rimelig talentfull om man ikke bruker hjelpemidler.. :)

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...