Gå til innhold

hiddenGuy

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hiddenGuy

  1.  

    Er det bedrageri fra min side ? 

     

    Står ikke jeg fritt til å velge hva jeg gjør med penger jeg får fra husleie ?

     

    Du har inngått en kontrakt du visste hun brukte til å få økt stønad fra NAV, men leieforholdet kontrakten skal underbygge har ikke vært reelt - du har alltid gitt henne pengene. Du har hjulpet henne med å bedra NAV for at hun skal skaffe seg økt stønad.

     

    Så nei, du står ikke fritt til å velge hva du gjør med penger du får fra det offentlige for å dekke noens husleie. For eksempel kan du ikke fritt dele dem ut til stønadsmottakeren.

     

    Love hurts !

  2. Den mest åpenbare ulempen her er at for at du skal etablere en god sak (hos politi/påtalemyndighet) mot henne er du nødt til å innrømme medvirkning til bedrageri selv. Det samme gjelder en sak mellom NAV og henne. Alt du sier kan og vil bli brukt mot deg. Dette gjelder også alt du sier i en sivil sak - sivile saker er offentlige. Av hensyn til deg selv vil jeg ikke tilrå deg noen anmeldelse. 

     

    Jeg vil heller ikke si du har noen god sak i forliksrådet. Det dette ser ut som for meg (og vil se ut som for domstolene) er at du angrer på forholdet ditt og ønsker å trykke på den store Undo-knappen. Det er ikke en god nok rettslig grunn til å kreve noen tilbakebetaling. Det du eventuelt kan kreve tilbakebetalt er de tilfellene hvor hun har misbrukt kortet ditt. Alle ganger hvor hun har bedt deg gi henne penger og du har gitt henne penger er off the table, med mindre du kan vise til at hun lurte deg den konkrete gangen. 

    Er det bedrageri fra min side ? 

    Står ikke jeg fritt til å velge hva jeg gjør med penger jeg får fra husleie ?

  3. 1. Har jeg en god sak ?

     

    Nei

     

    En av flere faktorer det er at saken er for komplisert og for ressurskrevende å følge opp i forhold til de forholdsvis små pengebeløp som det faktisk er snakk om.

     

    Svindel mot NAV kan selvfølgelig meldes til NAV. Hvor vidt det skjer noe det er jo en annen problemstilling.

    Det er snakk om nesten 100 tusen kroner. Men som jeg svarte Arne22 så er det ikke de pengene som er viktige for meg men at den som har svindlet blir stilt til ansvar. Hvis det viser seg at hun bare slipper unna med en anmerkning så syntes jeg at min innsats ikke blir mye verdt.

  4. Dette er jo ikke "en sak" men der i mot to forholdsvis forskjellige saker.

     

    Den ene saken er damens forhold til NAV, og det er det jo bare NAV som kan gjøre noe med. NAV må få varslet saken, og så er det NAV sin sak og NAV sin eventuelle oppfølging.

     

    Den andre saken går jo på økonomiske krav mellom privatpersoner. Her er jo beløpene for små og hele saken kanskje litt for uklar for at dette kan være noen sak for de ordinære domstolene, dvs tingrett og lagmannsrett.

     

    Men ved nærmere ettertanke:

     

    Hvis den som mener å ha penger til gode setter seg ned og skriver en spesifisert regning til den som eventuelt skylder penger, og så framsender denne og et par purringer, skulle  man da ikke kunne videresende saken til forliksrådet? Det ville jeg faktisk tro.

     

    Her er en kort beskrivelse av hvordan man "henter inn" penger man mener å ha til gode.

    http://gratisrettshjelp.no/blog/2-hvordan-kreve-inn-penger/

     

    Noen andre her på forumet som vet om det er noe i veien for å sende en forliksklage i en sak som denne?

     

    Ellers så er jo prinsippet ved forliksrådet at ingen av partene møter med advokat. Man møter "i egen person" men man kan selvfølgelig motta råd fra en advokat før man møter opp.  

    Takk for innspill Arne. 

     

    Selv om det hadde vært greit å ha fått de (ca:100 K) så er det ikke de jeg bryr meg om.

    Jeg ønsker at vedkommende ikke skal gjøre noe lignende mot andre, og at NAV setter foten ordentlig ned.

  5. Du kan ikke vente på at karma skal ta hun. Hun har behandlet deg som dritt, og brutt norsk lov, da bør hun straffes deretter. Spesielt hvis dette er noe hun gjør mot flere. 

     

    Slik du fremlegger det er det vanskelig å se at du har gjort noen lovbrudd, men skaff advokathjelp. Mange advokater har ofte en veldig billig timepris for å bare gi enkel advokathjelp og svare deg på noen av spørsmålene. 

     

    For å klare å gi slipp på henne, som sikkert er det vanskeligste, så er mitt råd og begynne å se deg om etter andre jenter pronto. Finn noen som fortjener deg. Når du møter noen andre og begynner å utvikle følelser for den personen så vil du nok se at alt dette grumset forsvinner fra minnet, og du vil ha det så mye bedre med deg selv. Ikke bruk tid på mennesker som sårer deg og utnytter deg, det er så mange andre fine mennesker der ute du heller kan omgås ;)

    Klarer ikke å tenke eller se på andre jenter. Er ikke av typen som er glad i å gå så mye ut helller. Vet at jeg selv begrenser meg ved å gjøre sånn men er blitt et psykisk vrak og klarer ikke å se gleden i noe som helst.

    • Liker 1
  6. Hei dere !

     

    Jeg har fått tips om lage en tråd her i juss kategorien.

    Bakgrunn av "Historien" kan dere finne i lenken under.

     

    https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1700733

     

    Jeg skal prøve å gjøre en oppramsing av det jeg mener vedkommende har gjort som er imot loven.

     

    Jeg ble kjent med hun som nå er min eks for litt over 3 år siden. Hun bodde på den tiden litt langt unna, hadde ikke jobb og utga seg for  å være veldig stakkarslig og sårbar. Hun virket veldig troverdig i alt hun sa, og slik er det jo når man ikke kjenner bakgrunnen til en person så godt, og enda verre når en person forteller løgn i annenhver setning h*n snakker. Jeg ble i alle fall betatt og forelesket og senere lurt. Mest psykisk, deretter økonomisk og fysisk.

     

    Da vi ble et par i 2013 så ønsket jeg at hun skulle flytte hjem til meg. Jeg sa at hun kunne leie hos meg og jeg kunne hjelpe hun litt økonomisk frem til hun fikk jobb. Hun bodde hos meg gratis i flere måneder og maste alltid om å få penger. Jeg sa at hun var en oppegående kvinne som kunne få jobb hvor som helst. Jeg oppfordret henne til å søke jobb på nærbutikkene, men da sa hun at det er folk med dårlig status som jobbet der og at hun ikke ville ha jobb på et slikt sted.

     

    Etter mye mas så ble vi enige om å skrive en kontrakt hvor hun leide et rom hos meg for 7000 kroner i måneden. Denne tiden fikk hun støtte fra NAV. Hun fikk samtidig meg til å ta ut hele husleien og gi til hun som kontanter. Hun ville også at jeg skulle betale hennes regninger. Hun sa at hun kjøpte mat hjemme, noe som skjedde kanskje 1-2 ganger i måneden og kostet ikke mere enn 3-4 hundre kroner per gang. Når jeg prøvde å sette ned foten så begynte hun å gå til psykisk angrep om at jeg ikke elsket hun og ikke brydde meg om hun. Hun pleide også å kaste ting på veggen og hyle og skrike. Jeg ønsket at hun skulle tjene sine egne penger og ikke være avhengig av meg, og jeg nevnte flere ganger til hun at du driver med svindel mot NAV og jeg ikke ønsker å være en del av det.

    Jeg vet ikke hvilken praksis NAV følger men hun ba meg skrive mail til NAV hver gang hun overførte penger til min konto om at jeg hadde mottatt husleie. Jeg var alltid i mot det og pleide å si at de pengene som kommer inn som husleie er MINE penger, og da fikk jeg streng beskjed om at pengene var hennes og jeg fikk sex fra hun for dem..Jeg ble alltid like lamslått ved dette argumentet. 

    I tilleg så var hun alltid rundt meg når det var tid for husleie og ofte "borte" ellers. I hvertfall ved 2 anledninger når jeg nektet å gi hun husleia som var min tok hun mitt bankkort imens jeg sov og tok ut penger. Hun har fra disse pengene kjøpt dyre jakker, mobiler og andre ting. Aldri brukt noe på det hun kalte "sitt hjem" sammen med meg. Deretter hadde det gått noen måneder hvor hun ikke spurte meg om å bekrefte til NAV at jeg hadde fått husleie. Selv om jeg alltid var mistensksom, men naiv og forelsket så ville jeg finne ut av dette. Jeg installerte en software som heter "Keylogger" på min maskin hjemme. Dette programmet lagrer alle tastetrykk på maskinen. Til min forskrekkelse så hadde hun fra min maskin og epost sendt mail til NAV om at jeg hadde mottatt husleie fra hun. Noe som var total løgn. 

     

    Etter at jeg fikk vite dette skrev jeg en lang mail til NAV og sa at jeg vil etter kontrakten ha husleie på min konto første hver måned. Jeg konfronterte hun også med hvorfor hun var så pengesyk og hvorfor hun stjelte penger fra meg og NAV. Da fikk jeg svar om at det var hennes penger og hun jobbet for dem. Når jeg spurte om hvorfor hun skal få "det hun får fra NAV" + 7000 når andre får vanlig stønad fikk jeg aldri noen god svar. 

     

    Etter at jeg hadde skrevet mail til NAV så ble hun veldig sint og kom hjem en natt klokken 2 og ønsket å ta sine ting. Hun begynte å angripe meg og sa at jeg hadde tatt "det siste hun hadde". Jeg ba hun dra og sa at vi kan snakke om det neste dag. Da hadde jeg fått husleie for 2 mnd på konto. Og gjett om hun ikke klarte å lure meg til å ta ut 5000 kroner og gi det til hun fordi hun sa hun ikke hadde noen penger.......

     

    Etter at hun hadde vært hjemme for å prøve å hente sine ting så byttet jeg lås. 

     

    Senere, altså for 3-4 uker siden viste det seg at 80-90 prosent av alle ting hun hadde sagt var oppspinn. Hun hadde imens hun var med meg flere forhold ved siden av (jeg vet om 1) som hun lurte økonomisk og psykisk. 

     

    Hun hadde imens hun var med meg til tider hatt 18-19 tusen kroner (penger fra nav + husleie fra meg + penger fra neste person hun lurte).  I tilleg så har hun unnlatt å fortelle NAV om at hun hadde fått feriepenger fra en liten sommerjobb hun hadde. Men det var ikke stort beløp i forhold til det hun har svindlet NAV for.

     

    Jeg har store problemer med å la dette gå. Jeg har møtt vedkommende igjen 1 gang og konfrontert hun med hva hun har fått av å være "gold digger" og lure andre mennesker, men ikke sett noe som helst anger i hennes oppførsel. Hun bare lo og var nesten stolt av det hun hadde oppnådd.

     

    Spørsmålet fra meg til godtfolket her er:

    1. Har jeg en god sak ?

    2. Jeg vil at hun skal få hard nok straff til at hun tenker seg 100 ganger om før hun gjør noe slikt mot en annen.

    3. Hvilke konsekvenser har dette for meg ?

    4. Hvor lang tid tar en slik prosess.

    5. Hvis jeg har en sak, bør jeg bare kontakte en advokat eller politi og NAV også ?

     

    Takker for alle svar.

     

     

     

     

     

    • Liker 2
  7. Hei folkens..

     

    Takk for alle gode svar her. Setter pris på at folk tok seg tid til å både lese og skrive oppmuntrende svar. 

    Går fortsatt igjennom en vanskelig periode, gått ned 6 kg, var veldig godt i gang med trening hvor jeg ikke var så langt unna mine mål (100kg i benken, 80 i knebøy og 120 i markløft ). Det har nok gått i vasken nå og det er vanskelig å motivere seg til det igjen.

     

    Jeg har møtt vedkommende en gang hvor hun skulle gi en forklaring på hvorfor hun gjorde det hun gjorde. Det viste seg å være totalt bortkastet. Var bare løgn og vås. Nå sier vedkommende at hun elsker meg og vil ha meg tilbake, men dette er bare ord. Når jeg spør om bevis for det så sier hun : Hvordan skal jeg bevise.. ? Da sier jeg hva med å fortelle meg sant om din fortid. 

     

    Det jeg sliter virkelig med nå er "TO LET GO".. Vi snakker fortsatt daglig, og jeg er ikke interessert i å gi hun pistolen for å skyte meg på nytt når hun bommet første gangen, men jeg klarer ikke å ikke svare hun når hun skriver selv om det er meg som bør kutte ut all kontakt så er jeg ikke tøff nok.

     

    Dette med anmeldelse: I og med at hun ikke viser noe som helst anger for det hun har gjort så vil jeg seriøst vurdere å anmelde hun. Er det noen med bakgrunn i JUS her som kan gi med råd ?

  8. Hei gode mennesker!

     

    Sist jeg skrev her var det et familiemedlem som var i lignende situasjon som jeg er i idag.

    Den gang da fikk jeg mange gode råd fra gode mennesker og situasjonen løste seg. 

     

    Denne gangen er det meg selv, og det gjelder sorg, nærmere bestemt sorg over kjærlighet.

    Det har nå gått nesten en uke siden ting ble klart, men jeg hadde/har blitt lyvet til og blitt misbrukt psykisk, økonomisk og fysisk i over 3 år, og det å ha elsket en person så lenge og så dypt at man har sett og oversett alle faresignalene i så lang tid er utrolig sårende. Periodene hvor jeg er nedstemt er lengere og intense enn de periodene hvor jeg føler meg "bra". Jeg er voksen nok til å forstå at dette er noe som vil gå over med tiden, men en del av meg ønsker at det vedkommende har gjort mot meg, og minst en annen person (les historien) ikke blir gjort mot andre.

     

    Det hele startet våren for 3 år siden. Jeg var singel og var på en chatte kanal hvor ei vakker dame sender meg et smilefjes. Vi begynner etterhvert å snakke mer og mer sammen, møter av og til og en dag sier hun at hun elsker meg. Vi var da et par. Hun var veldig eiesyk og mistenkende fra starten av og pleide ofte å eksplodere helt uten noen grunn. Jeg prøvde å spørre hvorfor hun er sånn, men fikk aldri noen tilfredsstillende svar.

    Det skal legges til at jeg hadde vært i et avstandsforhold før dette hvor min eks nå var gift og bodde i et annet land. Jeg pleide å snakke med min eks av og til. Etter at jeg ble sammen med denne jenta så holdt jeg kontakten med min eks, men ingen melding var skjult, hun visste alltid kode på min telefon og kunne når som helst gå igjennom og se hva hun ville. Jeg gjemte ingenting. Men motsatt var det en annen historie. Hun byttet alltid kode og sa at hennes ting var privat. Jeg konfronterte hun flere ganger men til slutt så ga hun opp. Hun sverget flere ganger på at det ikke var det jeg trodde og at jeg måtte stole på hun. Men hele tiden ga hun meg grunn til å være på vakt. 

     

    Hun hadde på dette tidspunktet ingen jobb (og har ikke hatt en ordentlig jobb siden da). Jeg sa at hun kunne leie et rom hjemme hos meg og jeg kunne gi hun litt ekstra penger. Penger jeg tjente på at hun leide leilighet hos meg. Dette var OK for hun. Etter dette startet moroa. Hun manipulerte meg enten ved å gråte, true med å gå eller å kaste ting rundt i leiligheten å ta ut hele beløpet husleien var å bare bruke pengene på seg selv. Jeg hadde i utgangspunktet ikke så god råd og ville spare penger men dette brydde ikke hun seg om i det hele tatt. Hun mente at pengene var hennes, og at hun jobbet for dem. 

    Jeg sa flere ganger at du fortjener ikke noe mer penger enn andre som går til NAV og skriver søknader. Dette er noe du får fordi jeg elsker deg og er snill mot deg. Men da var jeg den mest gjerrige personen i hele verden. Jeg legger også til at jeg har en god jobb i privat sektor hvor jeg tjener greit over gjennomsnittet.

     

    I begynnelsen så fikk hun meg til å skrive epost til NAV om at jeg har mottatt penger fra hun. Ofte så var det slik at etter å ha mottatt penger så oppførte hun seg dårlig og ble "borte" og når det var på tide for utbetaling så ble hun "normal". Jeg vet ikke hva slags praksis NAV fører men her virker det som de også ikke har fulgt rutiner. Da jeg ikke fikk sant ut fra hun så jeg meg nødt til å sette på Keylogger software på min maskin og fant ut at hun hadde logget inn i min mailboks og sendt mail til NAV om at jeg hadde fått husleie. Med andre ord svindel mot meg og svindel mot NAV. Jeg følte meg lurt, og skrev til NAV at jeg ikke skal trenge å gi noe bekreftelse på at jeg har mottatt husleie og at jeg ønsker husleie direkte på min konto.

     

    Etter denne dagen ble hun enda mer borte. Men ville møtes innimellom. Såvidt jeg kan forstå va dette for å holde meg nære nok til å ikke gå imot hun eller anmelde hun. Jeg kunne aldri finne på det.

     

    Jeg hadde flere ganger tenkt å bytte lås på leiligheten men visste at den dagen jeg gjør det så er det slutt. Jeg hadde ikke hjerte til å la henne gå til tross for ting hun hadde utsatt meg for.

     

    Hun var ofte hos sin søster og sa at hun passet på hennes barn når søster var på jobb. Dette var en grei grunn. Men hun kunne flere ganger bli "borte" både på dagtid og nattetid uten å svare og i etterkant beskylde meg for jeg var borte (lest at det er en klassisk oppførsel hos slike mennesker ....)

     

    Når hun ble borte skrev jeg naturligvis veldig mye dumt til hun, og en natt når jeg skrev så kom hun hjem klokken 2 om natta og ville ha alle sine ting. Jeg sa at dette ikke var riktig tidspunkt og konfronterte med at nå som du ikke får penger så vil du vekk ? Ingen tilfredsstillende svar.

     

    Etter denne kvelden byttet jeg lås. Ga henne bagen hennes med klær i men holdt igjen noen esker. Jeg sa at jeg ønsker fortsatt å være med deg, jeg ønsker også en forklaring på hvorfor du oppfører deg på den måten du gjør. Jeg spurte om det var noen andre. Hun sverget på sin mor og så meg i øynene og gråt og sa at det ikke var slik. Dette var i Mars i år.

     

    Etter denne episoden var vi mye av og på, og hun sa hele tiden at jeg fortsatt var den eneste i hennes liv, men hun ble borte hele tiden etter at vi hadde møtt.

     

    Etter mye frem og tilbake kom den skjebnesvangre dagen søndag for en og en halv uke siden.

    Hun hadde skaffet seg en ny leilighet i sommer og jeg hadde sovet over der flere ganger. Jeg var fortsat knyttet til hun emosjonelt og ville bo med hun. I forkant av vårt møte denne kvelden spurte jeg hun om jeg kunne bo hos hun, for å sjekke svaret. Hun sa det var greit. Jeg dro for å møte hun ca 11 på natta. Imens vi snakket sammen og hun sa hun elsket meg og alt det der banket det på vinduet, og deretter ringte det på døra utenfor. Hun løp ut og kom tilbake. Jeg sjekket i vinduet og så at det var en kar som gikk. Jeg spurte hvem som var på døra og hun sa det var hennes søster. Jeg sa hvorfor kom hun ikke inn. Fikk svar: nei det var fordi hun ikke ville treffe deg og dro. Jeg var sikker på at det ikke var hennes søster. Hun begynte da igjen å sverge falsk på både den ene og den andre og sa at jeg ikke skulle mistenke hun.

     

    Etter noen minutter fikk jeg en SMS: 

    Gratulerer stod det i den. 

    Jeg skrev: gratulerer for hva ? 

     

     

    ingen svar. 

     

    Deretter ble jeg sittende der og forlanget forklaring, men hun som alltid nektet å ta av masken selv om hun visste at hun nå hadde blitt avslørt. Hun ville kaste meg ut. Til slutt ringte hun politiet og jeg måtte gå.

     

    Etterhvert ble alt klart. Hun hadde den siste tiden gjort det samme mot han som sendte meg SMS som hun hadde gjort mot meg i 3 år. Hun hadde hatt av og på kontakt med han hele tiden og han fikk komme til hun når han ga penger.

     

    Han er nok ikke like knust som meg men han ønsker hevn mot hun. Han vil avsløre alt hun har gjort.

    Jeg kjenner ikke denne personen, men han kan jo blande meg inn eller bruke mitt navn.

     

    Det skal sies at kvinnen har gjort flere svindler mot NAV som hun har fortalt om både til meg og denne personen. 

     

    En del av meg ønsker at hun skal straffes og en annen del av meg vil ikke hun noe vondt.

    Hun har mange hemmeligheter ovenfor sin familie og hun vil bli ordentlig avslørt hvis dette kommer ut.

     

    Jeg har absolutt ingen å snakke med dette om. De vennene jeg kunne snakke med tok hun fra meg ved å ikke la meg møte dem, så det er vanskelig å snakke om slike ting med dem nå. Jeg har prøvd men fått en kald skulder.

     

    Jeg hadde egentlig bestemt meg for å ikke gjøre noe med saken og la karma ta hun, men hvor mange flere skal hun rekke å lure før hun får smake selv ? 

     

    Et annet poeng.. Hvis jeg anmelder hun for svindel mot NAV og meg, vil jeg stå ansvarlig for noe  selv om jeg handlet bevisst/ubevisst og ble manipulert ?

     

    Det hjalp å skrive dette ned... Håper jeg ikke blir så altfor nedfor igjen når jeg klikker publiser :)

     

    Takk for at dere leser.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    • Liker 3
  9. Hallo folkens...

     

    Trenger noen tips her. Kjøpte en leilighet for 1 år siden.

    Har siden den gang da pusset opp 4 rom hvor av jeg har gjort alt annet enn sparkling (fordi jeg ikke følte meg helt trygg på det)....

     

    Nok om det som er gjort. Mer om det som skal gjøres.

     

    Jeg har et soverom på 8kvm hvor det har stått 2 skap hvorav ett av skapene har vært ganske så godt fastmontert i gipsveggen. Skapet har jeg klart å fjerne, dog med litt skade på veggen.

     

    HER KOMMER MIN UTFORDRING...

     

    Det har også vært tekstilstrie på veggen. Strien har i og for seg gått av helt uten problemer. Det er det som er under strien som er problemet. På noen steder har tapeten bak strien kommer fint av og andre steder henger den igjen. Der hvor den har gått av har den etterlatt seg rester (vet ikke helt hva jeg skal kalle det. Fremkommer nok fint fra bilder). Jeg ønsker her å helsparkle, men det er en god del ting som sitter løst. Er ikke helt sikkker på hva som bør være fremgangsmåten her men min sunne fornuft sier at det som er bak bør være litt fast før sparkling. For dette bør jeg kanskje bruke en eller annen lim, men hvilken ? Hva bør jeg gjøre med de innvendige hjørnene ? Noen steder overlapper tapetet. Min største utfordring er uansett, hvor mye av det gamle tapetet bør jeg ta av og hva bør jeg gjøre for at det som sitter bak sitter helt fast slik at sparklingsresultat blir bra ..

     

    Se bilder !

    post-283169-0-93448800-1408315186_thumb.jpgpost-283169-0-66326400-1408315188_thumb.jpgpost-283169-0-50110200-1408315190_thumb.jpgpost-283169-0-46789600-1408315192_thumb.jpgpost-283169-0-18270400-1408315195_thumb.jpg

     

     

    Takker for gode innspill på forhånd.

     

    Ummair

  10. Du vil jobbe for 2 direkte konkurerende selskaper samtidig?

    Oftest er dette beskrevet i kontrakten, om ikke burde du ta det opp med sjefen for din nåværende arbeidsgiver.

     

    Å jobbe for konkurenten er skjeldent populært...

    Takk for svar!

    Jeg har i utgangspunktet ikke lyst til dette, men har fått en forespørsel. Skal prøve å få tatt det opp med nåværende arbeidsgiver.

     

    Om nåværende arbeidsgiver skulle godkjenne dette, bør jeg kanskje da skrive ny midlertidig kontrakt med kommende arbeidsgiver da jeg i utgangspunktet ikke begynner hos dem før i Januar ?

  11. Hei Folkens,

     

    Trenger litt råd og litt diskusjon her.

    Jeg har nå takket ja til et meget godt tilbud fra en direkte konkurrent av min nåværende arbeidsgiver. Stillingen er seniorkonsulent

     

    Jeg har sagt opp min nåværende stilling og tiltrer den nye i Januar 2014.

    Min nye arbeidsgiver spør meg imidlertid om jeg kan jobbe noe for dem i form av rådgivning i noen ettermiddager/helger. Da tenker jeg, dette må jeg vel ta betalt for? Men jeg har litt problemer med å formulere meg her i og med at det er en jobb jeg ikke har begynnet i enda. Trenger derfor litt tips.

     

    Jeg har også i min oppsigelse bedt om å få gå tidligere fra nåværende stilling da jeg er meget ønsket i den nye jobben. Jeg har ikke fått svar på dette og syntes også at det er litt pinlig å spørre da det er en direkte konkurrent jeg skal begynne hos.

     

    Trenger tips.....

  12. Hei Polarbastard..

     

    Takk for svar.

    Det er uvisst hvorfor motparten ikke ønsker å ta opp lån, eller bli kjøpt ut.

    Parten som ønsker å ta lån har skaffet seg finansiering for hele beløpet alene og er klar for kjøp. Problemet er at motparten ønsker ikke å gå med på verken dette eller å ta lån. Motparten bryr seg heller ikke om tapet dette medfører for begge parter.

  13. Hei

     

    Jeg har et spørsmål rundt samlivsbrudd og investering i boligprosjekt.

     

    1. Paret betalte 10% av kjøpesum i 2011 før igangsetting av bebyggelse.

    2. Overtagelse er satt til å være November 2012.

    3. Forholdet er brudt!!

    4. Ene parten nekter å ta lån for betaling av resterende verdi av bolig i sameiet.

    5. Andre parten har ordnet finansiering med en slektning og ønsker å kjøpe første part ut av kontrakten.

     

    Spørsmålet er: Hva er reglene hvis den ene parten verken ønsker å selge eller å ta opp lån. Den første parten ønsker å beholde leiligheten og har ordnet finansiering.

    Dette er en OBOS selveierleilighet.

     

    Tips vil bli mottat med glede :)

×
×
  • Opprett ny...