Gå til innhold

loveme

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av loveme

  1. Møt ham, hva har du å tape? Hvis det føles riktig klem han. Han sier jo at han liker deg, hvis jeg liker en jente så vil jeg mer enn gjerne bli klemt eller klemme henne.

    Møt ham, hva har du å tape? Hvis det føles riktig klem han. Han sier jo at han liker deg, hvis jeg liker en jente så vil jeg mer enn gjerne bli klemt eller klemme henne.

    hva tror du han har lyst og gjøre ellerno da, liksom alene bare jeg og han eller ta med venner ogsånn ? :)
  2. jeg er en jente på 13 snart 14 år, jeg holder på med en gutt som er 15, jeg har på en måte møtt han men da var jeg med venner, så jeg prata ikke med han.

    Men jeg har prata med han på telefon og utrolig mye på facebook, han har sagt at han liker meg og jeg liker han også, jeg skal møte han i neste uke ellerno :) jeg er redd for at det skal bli kleint når vi møtes, om jeg skal gi han en klem, eller ikke for han er liksom over 1.80 og jeg er ca 1.67 også jlurer jeg på hva vi kan gjøre sånn at det ikke blir så veldig kleint første gang liksom, og om vi skal ta med venner?

    virker som veldig fjortis problmer, jeg vet det men jeg har bare hatt dårlige hendelser i tidligere forhold, hadde vært fint med litt hjelp :)

  3. God natt, sov godt, drøm søtt etc. Trenger ikke noe mer enn det. Vil ikke virke som noen gammel tante, men hvor gammel er han? Er du sikker på at han ikke bare utnytter deg?

    God natt, sov godt, drøm søtt etc. Trenger ikke noe mer enn det. Vil ikke virke som noen gammel tante, men hvor gammel er han? Er du sikker på at han ikke bare utnytter deg?

    han er 14, ja, utnytter meg ikke? hvordan da liksom?
  4. Hei, jeg er en jente på 13 og du kan nok si jeg holder på med en fyr som er ett år eldre en meg.

    Han har sagt han liker meg osv. men han er alltid så søt og skriver nattameldinger til meg.

    Men jeg er ny i dette, har aldri hatt er ordentlig forhold før, jeg vil skrive natta meldinger til han, men liksom ikke sånn at det skal bli så fjortis aktig.

    så lurte på om noen ha noen tips? :)

×
×
  • Opprett ny...