Gå til innhold

HeiHolding

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av HeiHolding

  1. Hvorfor ga du One X + for batteri, da du ga Nexus 4 - for det samme?! One X har kun 1800 mAh, mens Nexusen er specet med 2100... Selv med kraftigere innmat, så tror jeg Nexus 4 vil klare seg bedre enn One X.

     

    Forøvrig mener jeg at nye leker er mye morsommere enn gamle.... Nexus 4 ftw. Nexus 4 vil være "ny" ett helt år, ettersom den får oppdateringer raskere enn HTC og Samsung. 2 GB RAM og qualcomm snapdragon s4 med stock android, burde neste være et argument i seg selv. Gleder meg som en unge til den ytelsen!

     

    Det med prisen er litt trist, men kommer av at Google distribuerer telefonen i land med Google Play Store (USA, Australia, Storbritannia, Tyskland osv.). Der selges Nexus 4 trolig med EKSTREMT lav fortjeneste. Hypotetisk sett er dette for å gjøre et realt forsøk på å overta noe av Apples markedsandel. Utenfor Googles nettbutikk er det LG som setter prisen. LG har ikke samme ambisjonen om å utkonkurrere iPhone, og ønsker dermed et høyere overskudd av salget. Det er grunnleggende markedsøkonomi ;). Men ser at det kan virke uforståelig for den gjennomsnittlige forbrukeren.

  2. Tja, er vel ikke ulovlig dersom jeg ikke selger den videre? Må i så tilfelle være google som ikke liker'e ja :p... Betaler jo både amerikansk og norsk mva og toll (0 kr på elektronikk).

     

    Meeen, endte opp med å bestille fra Lefdal i går, da jeg så prisen ble redusert til 3 695 kr for en kort periode ;) (haha). Ser dog ut til at både elkjøp og lefdal har justert prisen tilbake - ble nok for stor etterspørsel!

  3. Så jeg er selvfølgelig keen på å skaffe meg den nyeste Nexusen... Spørsmålet er bare: hvordan skaffe den på best/billigst mulig måte?

     

    Slik jeg ser det:

     

    Alternativ 1

    Kjøpe fra Play Store i USA (evt. UK), gjennom proxy og fake adresse (ala JetCarrier) osv. Altså; 350$ for telefonen + 100$ (ish) i mva. + 50$ i frakt = 500$ = 2 900 kr

     

    Hva tenker dere om denne løsningen? Hvilke andre haker finnes enn manglende support/reklamasjon?

     

     

    Alternativ 2

    Vente til slutten av november/tidlig desember for å kjøpe den 100 % legalt i Norge for 4 000 kr (kjedelig)...

     

    Innspill settes stor pris på! :)

×
×
  • Opprett ny...