Gå til innhold

iceanger

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av iceanger

  1. en annen mulighet kan være å kjøre mange små screens ( altså en til hvert lys/ grupper av lys) man kan da skjule og vise de over hovedskjermen på et spesifisert sted etterhvert som man trykker på knappene. Det er veldig enkelt å lage kopier av hele screens så man lett kan lage mange. Ulempen et er at med mange screens blir det litt tregt i hstouch og det ser ut til å være litt mer ustabilt så hstouch kan tryne litt oftere, har dog blitt bedre etter siste oppdatering av appen.

  2. etter min erfaring så dukker ikke så mange parametre opp i hs. men om du har set knappen og dropboxene med parameter number  value og value size kan du endre parametre som oppgis i manualen like fullt. men man må være sikker på at man har rett verdier og rett versjon av manual;)

    feks på qubino dimmeren min fulgte jeg manualen for å sette dimme tiden ( tiden det tar å dimme fra 100% til 0% eller motsatt via bryteren) til 30 sekunder. den skulle da ha en 4bit value ifølge manualen (utdatert versjon tydeligvis) noe som ikke stemte og fort ga ganske snodig oppførsel fra stakkaren. den overskrev jo da plutselig noe som ikke skulle overskrives..

    om det ikke står noe om det i manualen dere har som fulgte med produktet så kan det jo være greit å styre unna;) evt prøve å finne ut produsent så man kan få hørt med de?

  3. Supert

     

    Virker fint det, har ikkje hatt noko problem utenom at svigerfar var så grei å byttet alle batteriene ein gang han satt barnevakt, problemet var at han satte alle i feil vei...  :ohmy: Fant det ut når småen hadde "gjømt" ein liten lekebil inne i ovnen og det kom masse røyk uten at røykvarslerene startet å hyle...

     

    Kan sjå om eg kan skru den opp når eg kjem heim fra jobb.

    Supert:) Takker

  4. Noen som har fått den til å funke? Ser min RFXtrx433e ikke har hideki/UTM men Hideki/TFA. og på forumet her http://freak.no/forum/showthread.php?t=277605&page=3 nevnes det at det bare er RFXtrx type1 som har UTM protokollen. betyr det da at denne tempmåleren ikke lenger støttes?

     

    ser ut til at det stemmer: http://www.rfxcom.com/WebRoot/StoreNL2/Shops/78165469/MediaGallery/Downloads/RFXtrx_User_Guide.pdf

    side 10

  5.  

    Som sagt så rapporterte min som var koblet til en dørsensor med kabel "Intrusion Unknown Location" når dør var lukket og "Unknown"/254 når åpen. Ingen problem å endre verdi 254 til "on-open-motion". Hva koblet du til?

     

    Ok Jeg tester igjen:

     

    Uten magnet:

    Starter med Reset Notification ->Status "No Event" Åpen bryter på sløyfa

    Trykk på bryteren, Status -> "Unknown"

    Slipper bryteren -> Ingen endring

     

    Så det samme med Lukket Bryter:

    Starter med Reset Notification ->Status "No Event" 

    Slipper bryteren, Status -> "Unknown"

    Trykk på bryteren -> Ingen endring

     

    Med magnet inntil:

    Samme resultat!

     

    Riktignok oppdaterer den seg om jeg tar magneten bort eller inntil men da kun TIL "Intrusion Unknown Location".

    Slik skifter det da annenhver gang hva som er "Unknown" Annenhvergang når bryteren er lukket annenhver gang når den er åpen.

     

    Jeg finner ingen måte å bruke dette til å detektere at skapdørene er åpne eller lukket.

    Og JA, jeg har sjekket at den er assosiert :)

     

    vet ikke om denne er gyldig for den versjone du har men på side 2 står det noe om en parameter som må settes for å få external switch til å funke. har du satt den?

    http://products.z-wavealliance.org/MarketCertification/File?folder=&filename=MarketCertificationFiles/988/ZD 2102_04162014 - 500系列.pdf

     

    edit: hmm vel linken skulle vært hele det der... hater space i linker..

    edit 2: drit i link last opp fil:) enkle er oftest det beste som de sier..ZD 2102_04162014 - 500系列.pdf

  6. kan jo kaste meg på denne jeg også for jeg har til gode å finne røykvarslersystemt jeg vil bruke.. har noen prøvd housegard sitt system 1 med den fjernkontroll dingsen?

    røykvarsler: http://www.housegard.com/products/optisk-brandvarnare-system-1/

    fjernkontroll: http://www.housegard.com/products/fjarrkontroll-system-1/

     

    jeg antar det ikke kan leses av noe som helst vi har av mottakere selv om det er 868mHz men jeg fantaserte litt om en mulighet til å hacke den fjernkontrollen så jeg kan koble på en fibaro universal sensor som leser av brannled'en og evt kan trykke på pause og locate for meg..

    jeg mangler desverre fortsatt da muligheten til å se hvor det er utløst..

     

    klart sjansen for at jeg står å glaner på en skjerm når det brenner er vel ikke kjempestort....

  7. homeseer støtter OTA men aeotec har ikke noen fil man kan bruke.. de gir bare ut en exe fil med firmwaren integrert.. (ihvertfall sånn jeg skjønte det når jeg prøvde å finne firmware fil til bevegelses sensorene deres)

    ifølge forumet så var det noe om opphavsbesyttelse som (snodig holdning i såfall) som gjorde at aeotec ikke ville gi ut rene firmware binærfiler sånn som de homeseer trenger

×
×
  • Opprett ny...