Gå til innhold

Blupping

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Blupping

  1.  

    Jeg fikk plutselig behov for telefon med dual-SIM etter at Banzai ikke lengre tilbyr 100GB i samme abonnement som du ringer med.

    Tanken er å sette inn et billig abb til å ringe med, og et data-abb for mobildata med stor datakvote.

     

    Men jeg har begrenset kunnskap om dual-SIM.

    Har hørt Galaxy S7 støtter dette, men det er uklart om alle S7 gjør det, eller om jeg må kjøpe en spesiell S7 "dual-SIM edition".

    Noen som kan fortelle meg om hvordan dual-SIM er på S7?

     

    Skrev dette i en annen tråd, før jeg ble oppmerksom på denne:

     

     

     

    Jeg skal ikke ha to fullgode telefoner. Jeg vil ha en toppmodell, gjerne Galaxy S7.

    Ett SIM-kort brukes til å ringe med. Det trenger ikke data.

    Det andre SIM-kortet skal ha et "mobilt bredbånd"-abbonnement, tiltenkt routere og nettbrett. Dette skal ikke ha telefonnummer.

    Kan det gjøres slik uten problem?

    Må begge SIM-kortene være på same operatør, eller kan det ene ha Telenor-dekning og det andre Telia-dekning?

     

     

    Jeg fant en nettside i Dubai som selger Dual Sim. Rask levering, var her i løpet av 4-5 dager. Der får du tak i dual sim-versjonen og vanlig versjon. Så vidt jeg har skjønt er det kun den delen av verden som selger dual sim-versjonen. 

     

    www.from.ae

     

    Jeg er veldig fornøyd med den nettsiden iallefall. Mobilen er ikke låst, og var ikke særlig mye dyrere enn i Norge. Har enda ikke mottatt regning fra DHL ang. toll/levering, så kan godt hende totalprisen øker. Selve telefonen betalte jeg rundt 6400kr for. 

  2. Hei. Mens jeg kjører hører jeg en varierende romling bak fra bilen. Ikke veldig høy, men høy nok til at man legger merke til den. Den høres best når jeg kjører på ruglete/ujevnt underlag, og over humpler. Jeg er usikker på om den høres når jeg kjører på motorveien også da bilen generelt sett lager for høy lyd til å kunne høre utlyden. Utenom det er det ingen forskjell på hvor fort jeg kjører. 

     

    Er det noen som har forslag til hva det kan være? Kan støtdemperen eller fjærbenslageret bak være årsaken? Hva skal jeg se etter når jeg undersøker det i så fall? Støtdemperen virker tilsynelatende ellers å være i orden, føler den fungerer greit og lager ingen harde dunkelyder når jeg kjører over humpler f.eks.

     

     

  3.  

    Fikk meg Samsung S7 Edge SM-G935FD

    I sølv med dual sim.

    Veldig førnøyd :D

    attachicon.gif12422327_10156661924800023_1263549426_o.jpg

    Oj, hvor fikk du Silver Titanium ifra?

     

     

    Kan ikke svare for han, men jeg bestilte for noen dager siden akkurat samme type telefon fra www.from.ae. Litt risky å bestille fra utlandet, men man lever bare en gang og da får jeg heller lære på den harde måten  :grin2:  Venter på at den skal ankomme Norge fra Dubai, den har brukt 2-3 dager på å komme seg til København. Er det noen som har erfaring med når jeg kan forvente å få den hjem mtp. at det er påskeferie? Er DHL som leverer, men de svarer ikke på telefonen når jeg ringer  :(  må vel kanskje vente til tirsdag før jeg hører noe mer, men er utålmodig og vil ha den i dag :grin2:

  4. Jeg har bestilt S7 edge, og har noen spørsmål til dere som har litt mer peil på dette enn meg :)  Pr. dags dato har jeg en Samsung S5.

     

    1. Er det dual sim? Så vidt jeg har sett så er det det, men andre nettsider sier at det ikke er det :hm:

     

    1b. Jeg har en jobbtelefon (samsung A3) der jeg vil bruke den nye S7 som både privat/jobbtelefon. Dersom det er dual sim, hvordan får jeg overført kontakter både fra gammel telefon (S5) og jobbtelefon (A3) til ny telefon? Kontaktene er ikke lagret på simkortene da det er begrenset hvor mye info man kan lagre per person hvis man ikke lagrer den på enheten. Er eneste løsning å flytte kontaktene fra enheten til sim-kortet?

     

    1c. Er det mulig å både bruke to simkort og ha i et micro SD-kort i tillegg?

     

    2. Hvis jeg bruker et vanlig hardplastdeksel, kommer det til å påvirke trådløs lading?

  5. Hei.

     

    Da jeg kjøpte mitt nåværende hus så fikk jeg med en tv-mottaker fra gamle huseier. Jeg har aldri hatt bruk for den så solgte den billig videre. Jeg forklarte kjøper at jeg aldri har brukt den før. Nå viser det seg at hans programkort ikke kan brukes fordi mottakeren er registrert på gamle huseier. Gamle huseier får ikke skrevet eierskiftepapir fordi hun ikke lenger har informasjon om kundenr. osv. 

     

    Hvordan er reglene nå? Plikter jeg å gi tilbake pengene til kjøperen av mottakeren? Eller har jeg oppgitt nok info om at jeg ikke har brukt den?

     

     

  6. Hei.

     

    Jeg har lyst til å kjøpe Argon 7460A og bruke dette som tv-høyttalere, og kunne kobles opp på musikk når man skal ha fest osv. 

     

    Noen som har noen erfaring med å bruke disse til tv`en? Ser de fleste artikler jeg finner nevner når man bruker de til PC. Skal evt. bruke de som pc-høyttalere senere når jeg får mer plass på kontoret og plass til ordentlig hjemmekinoanlegg til tven.

     

    Hvilken tilkobling er den beste?

     

    Takker for svar  :)

  7. Hei.

     

    Jeg har lyst til å kjøpe Argon 7460A og bruke dette som tv-høyttalere, og kunne kobles opp på musikk når man skal ha fest osv. 

     

    Noen som har noen erfaring med å bruke disse til tv`en? Ser de fleste artikler jeg finner nevner når man bruker de til PC. Skal evt. bruke de som pc-høyttalere senere når jeg får mer plass på kontoret og plass til ordentlig hjemmekinoanlegg til tven.

     

    Hvilken tilkobling er den beste?

     

    Takker for svar :)

  8. Hei.

     

    For snart 5 år siden kjøpte jeg en leilighet. Den er i utgangspunktet en trygdeleilighet, men tidligere eier fikk ikke solgt den til den prisen som var satt. Etter et halvt år uten å få solgt den, søkte hun styret i borettslaget om dispensasjon til å få selge den på det åpne markedet, altså til folk som ikke er trygdede. Jeg er ikke trygdet, og kjøpte dermed leiligheten.

     

    Nå vil jeg selge leiligheten igjen, og etter å ha pusset den opp har den gått opp nærmere 700.000kr., dette hvis jeg får solgt den på det åpne markedet. Styret derimot sier at den må selges som en trygdebolig, til trygdepris. Dermed tjener jeg bare 100.000kr. Jeg reagerte på dette, og vil gjøre det samme som tidligere eier. Jeg har fått beskjed om å forsøke å selge den, og hvis det ikke går etter en viss tid så kan jeg søke styret på nytt om å selge den på det åpne markedet. Jeg derimot vil ikke risikere å selge den som en trygdebolig til 600.000kr mindre enn det jeg kan tjene om jeg selger den på det åpne markedet.

     

    Spørsmålet er dermed:

    1. Kan jeg legge den ut som en trygdebolig, avslå evt. bud jeg får mens jeg venter på at tiden går, og så søke om å selge den på det åpne markedet med den begrunnelse om at jeg ikke har fått solgt den?

    2. Er det lovlig?

  9. Hei.

     

    1. Står: SRS-airbag serv. snarast (eller noe sånt) i displayet. Må jeg til verksted for å få sletta den eller er det noe annet feil?

    2. Når jeg låser sentrallåsen så låser førerdøra seg opp igjen med en gang. Hva er grunnen til det?

    3. Så et litt større problem...

     

    Har installert ryggekamera på en Kenwood-spiller, men den aktiveres ikke automatisk når jeg setter bilen i revers. Jeg må manuelt aktivere kameraet for at det skal bli bilde på skjermen. På kameraet er det følgende kabler: 0,5m rød/sort strømkabel og gul rca-kabel på 6m. på spilleren er det: gul rca-inngang og 10cm lilla reverse-kabel som gummien må klippes av i enden for å koble til en strømkabel.
    Den røde strømkabelen skal egentlig på lilla kabel, men den rød er jo atlfor kort til å kunne kobles til den.
    Då den rød er kobla til ryggelyset. den lilla er ikke kobla til noen ting
    Den svarte er jorda, og den gule rca-kabelen er koblet til rca-inngangen på spilleren.
    Men jeg må manuelt sette på ryggekameraet på spilleren for at den skal vise noe bildet. egentlig skal den komme automatisk når jeg tar den i reverse. har sjekka innstillingen på spilleren til å stå slik at den automatisk skal slå seg på når jeg tar bilen i revers.
    Men kan jeg koble den lilla kabelen til den gule rca-kabelen slik at den lilla kabelen får strøm? tror du det fungerer automatisk da?
    Sånn ser den ut bak.
    Takk for svar :)
×
×
  • Opprett ny...