Gå til innhold

xoltx

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av xoltx

  1. Dette var meg 8. mars....

     

    hei, kjøpte nå nylig et nytt hovedkort, men jeg har hatt litt problemer. (Jeg må bare si at jeg klarte og installere den ene skruen til vannkjøleren feil vei, slik at det ble metall mot metall. Jeg har nå snudd den og alt er montert korrekt)

     

    Problemene jeg har støtt på etter at det med kjøleren var fikset:

     

    - Jeg klarer ikke og installere drivere til verken LAN, grafikkort og alle de andre som følger med på CD-en (har og prøvd å laste ned fra Msi sin side)

    - Når jeg skal slå av pcen, avslutter windows greit, men så bruker den sånn 10 min før den "blue-screener" med erroren "driver power state failure". Denne erroren fører til at jeg ikke kan instalere windows på ny, siden det krever jo at pcen må restarte.

     

    Det er bare hovedkortet jeg har byttet ut, siden jeg skulle flytte til et mindre kabinett, de andre delene er fra den gamle pcen. Og jeg har prøvd å sette sammen den gamle pcen, og alt funker fint.

     

    Jeg vet ikke hva som er problemet, men det tyder jo på at det er en konflikt med det nye hovedkortet. Jeg vet ikke om det er grunnet det med vannkjøleren, eller om det er et deffect kort.

     

    Specs:

    Intel Core i7-4770

    GPU: EVGA gtx 780

    Hovedkort gammelt: Asus Vanguard b85

    Hovedkort nytt: Msi h97i AC

    16gb ram

    SSD: samsung 250gb

    HDD: WD Black 1tb

    OS: Windows 8 (upgrade til win 10)

    PSU: Corsair cx750m

     

    Historien fortsetter......

     

    nå gir jeg snart opp her :( Har nesten kjøpt helt ny pc nå, for jeg trenger den til TG 

     

    Jeg trodde nemmelig det var noe jeg hadde gjort med det andre hovedkortet (msi h97i) som var grunnen til at det ikke fungerte. Men nå har jeg oppgradert, ny prosessor, hovedkort, ram og vannkjøler. pluss at jeg startet nå med en hardisk med ren windows uten noe (reinstallerte via den maskinen som fungerer). Men tydelig vis er det noe annet som er feil. 

     

    - Jeg merket og at ingen porter på pc-en fungerer vis jeg setter inn noe etter at jeg har kommet inn i windows. så for at tastaturet, musen og usb-cd tingen skal fungere må jeg ha de i fra jeg slår på pc en. 

     

    - Her er et bilde av at jeg prøver og installere drivere. Den stopper på bare på et tall (i dette tilfelle 97) og bare blir der. Jeg har latt den stå slik i ca 1 time bare for å være sikker på at det ikke bare tar lang tid. Bildet er fra den nye builden, men fikk samme på den gamle. Det er og et bilde av "bluescreenen"

     

    Nye specs:

    Intel Core i7- 6700k

    GPU: EVGA gtx 780

    Hovedkort gammelt: Asus Vanguard b85

    Hovedkort nytt: Msi h97i AC

    Hovedkort enda nyere: Msi z170i Gaming Pro AC

    16gb ddr4 ram

    Ny vannkjøler

    SSD: samsung 250gb

    HDD: WD Black 1tb

    OS: Windows 8 (upgrade til win 10)

    PSU: Corsair cx750m

     

     

     

     

     

     

    post-282778-0-39258200-1458159306_thumb.jpg

    post-282778-0-95001700-1458159307_thumb.jpg

  2. Jeg syns fokuset til folk er litt snevert. Det er liksom: "Hæ! kontroller og 8" tablet?! Går jo ikke ann å game sånn!"

     

    Det er klart nVidia har kanskje skutt seg selv litt i foten her med å bruke SHIELD navnet videre, siden SHIELD tross alt var en håndholdt spill konsoll. Det er kanskje det mange henger seg opp i.

     

    Det jeg ikke skjønner, er at for ikke lenge siden kom Nexus7 v.2 til full jubel fra pressen og forbrukere. Her kommer en tablet som er 2-3 ganger så rask, 1" større skjerm, med høyttalerene riktig vei, trykksensitiv stylus, som i tillegg kan brukes til å streame spill fra GamingPC'en til storskjerm eller hvor som helst i verden der du har internett, og støtter 4K video, for 300Kr mer, og folk bare: "Meh.."

     

    Herregud! Selvfølgelig skal man ha en SHIELD tablet! Man er vel ikke idiot heller?! :dribble:

     

    Nå trenger jeg ikke å ta med desktoppen min på lan :D

  3. hei, igår skulle jeg sette mitt nye grafikkort inn i pcen. Etter litt jobbing med kabler og slik var jeg ferding med instalasjonenen i pcen. Etter jeg hadde logget på pcen og instalerte drivere merket jeg at jeg ikke har noe lyd. jeg googlet problemet, der sa folk at det var "onboard" fungsjonen i biosen til hovedkortet som hadde "disable" seg. så jeg startet pcen på ny og gikk inn i biosen, men den var alerede enabled. men etter det så oppdaget jeg at det var en windows oppdatering som ikke var installert, men den krasjet hele tiden så den virker heller ikke.

     

    hjelp

×
×
  • Opprett ny...