Gå til innhold

Daniel Dalen

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Daniel Dalen

  1. Du har vel ikke Enermax'en på hovedkortet? Den vil helst være rett på PSU

     

    Ehh... skjønner ikke helt hva du mener nå. Enermax strømforsyninga er koblet rett inn på HK. Kan det kobles på flere måter?

     

    Det han mener er om du har noen enermaxvifter som er direkte koblet til hovedkortet. Hørt om par stykker om har hatt problemer med å starte PC-en når enermaxviftene er direkte koblet til hovedkortet.

  2. Tøft. Verdens minste internettserver ;)

     

    Skal du på lan kan du bare putte den i lomma og sette den opp som router :)

     

    Nei. Har sett folk som har mekka server med elgamle prosessorer og stappa det nedi en fyrstikkeske. Det er vel noen slike som man bare kober rett på TP.

     

    Slike PC-er egner seg yppelig til kontor PC-er. Har aldri sjønt hvorfor skoler kaster penger ut av viduet med å kjøpe maskiner til 20000 KR.

  3. Klokket den ned til 133/133 og da kom jeg litt lengre. Fikk da opp loading bildet, men dette var fylt med artifacts. Det var i noen sekunder og så blei det en reboot.

     

    Da ser det ut som de brikkene jeg har fått av ikke holder hva de lover. Må nok sende de i retur og få noen nye :( . Takk for hjelpen iallefall.

  4. Har nå oppdatert biosen og satt i de gamle brikkene. Starter 3dmark og trykker¨på bencmark. REBOOT. Ser ut som de er noe med de minnebrikkene maskinen ikke liker. De kjører nå på 166 MHz så det skulle gå fint.

     

    I tilegg har jeg fått en irriterende sinuslyd i maskinen. Uff, dette ser ikke lyst ut.

  5. Jeg har også hatt samme problem med WCPUID, men det løste seg når jeg installerte en nyere versjon (3.1).

     

    Det funka :) . Da er det bare to problemer igjen. Noen som har forslag til løsning på det?

     

    Når det gjelder dine andre problemer, så må jeg bare gjette litt. AMD "Barton" XP 2500+ har en busshastighet på 333MHz, se Komplett sine sider. Det blir vel ikke så vellykket å sette minnehastigheten til 400MHz da? Selv må jeg nøye med med 266MHz på min XP2200+...

     

    Jeg har aldri vært borti Shuttle kabinetter, men ganske mange andre. Lyder har jeg aldri hørt fra PSU, annet enn fra viftene. Er du sikker på at det ikke er en dum ledning eller noe som subber borti?

     

    Det skal gå å kjøre asynkront. Å kjøre minne asynkront er vel ikke anbefalt for ytelsen, men jeg vil ha hasdigheten opp på det interne skjermkortet. Det kan være en ledning. Har ikke så lyst å åpne den pga garanti.

×
×
  • Opprett ny...