Gå til innhold

Duckbear

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Duckbear

  1. Det viser vel også at gamle android mobiler har holdt lenge. Det er nok ikke alle som oppdaterer versjonene sine, samtidig som en del man ikke kan gjøre det på, eller at folk ikke veit hvordan man gjør det. HTC som jeg har mest kjennskap til, har kommet med oppdateringer først når alt er klart og tirettelagt med både ny sense og android. (selv om det innimellom har kommet småoppdateringer innenfor samme OS versjon). Hører folk prater om at samsung er tregt ute med update, men det ligger nok på litt samme nivå som HTC.

    Sammenlignet med Apple så er de fleste på Android platform kansje litt senere ute med ting, selv om Apple ikke nødvendigvis har hatt så mye nye versjoner de heller.

    Men Apple trenger bare tenke på et eneste produkt i forskjellige utgaver, mens android går til så mange forskjellige at alle ikke kan passe med det første.

  2. Har lagt inn og da oppgradert til Win 8 pro fra Win 7. Det går litt raskere med oppstart enn tidligere. Startskjermen er et behagelig møte, full oversikt over mail og alt annet. Litt tilvenning trengs for å ikke trykke der start-knappen skulle vært på skriverbordet, men tror det går greit. Deilig å kunne skreddersy alt etter eget ønske. Litt tungvint å komme i kontrollpanel og finne f.eks defender og andre instillinger, må være mulig å slippe å søke frem alt. Men for øyeblikket fornøyd.

    • Liker 1
  3. Terningkast 5 er bra, uten mye negativt, mange minuser er ikke en 5èr, er vel uansett umulig for en iPhone å få under fem, samme skjedde sist gang. Samsung galaxy fikk fem og et par minuser, IPhone fikk 6 og flere minus. Latterlig. Tester bør være reele. Uansett hadde et terningkast 4 vært fortjent, for kjedelig gammeldags design, lite nytt og bare en liten forandring fra forige modell.

    • Liker 1
  4. Jeg tenker vel mest at produsentenes ansvar forsvinner når folk ikke bruker ting på den måten de skal. Skal man ha en telefon å bruke i regn, kjøper man en telefon som tåler det. Litt skuffet over at produsentene ikke lager mer solide telefoner i Galaxy og iPhone klassen. Det er nok mest baktanken, at de tjener mer på at de går i stykker. Alle som har funnet opp ting som holder i evigheter, har gått under fordi ingen trenger å fornye. Nå har både Sony, motorola m.fl telefoner som tåler litt, men ikke veldig lukrativt med android 3.2 i 2012.

    Så folk må ikke kjøpe en Ferrari og mene den skal være like robust som en Land Rover.

×
×
  • Opprett ny...