Gå til innhold

blackcom

Medlemmer
  • Innlegg

    128
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av blackcom

  1.  

    Det er vel mer myndighetene i USA som er kjent for å drive med skitne triks. Hvorfor skal Astrill være noe verre enn andre selskaper? Astrill sier de ikke logger noe, og om vi ikke kan stole på Astrill, hvorfor skal man da stole på andre selskaper som skriver at de ikke logger noe?

     

    Er det en ting som har kommet frem fra det Snowden har lekket av opplysninger, er det jo at det ser ut som om de fleste land i verden er ivrige på overvåking og deler informasjon med USA.

     

    I tillegg så er det jo greit å vite hvordan en VPN faktisk fungerer. Hadde du gjort det, hadde du visst at det ikke hjelper om USA overvåker netttrafikken når man bruker f.eks Astrill. Trikset er jo bare å bruke en server i et land utenfor USA, og så håpe at det landet ikke overvåker trafikken. Om du f.eks bruker Sverige serveren til astrill her i Norge, vil jo trafikken fra VPN serveren og til deg, KUN gå fra Sverige og direkte til deg. Hadde all trafikk gått via USA, så ville jo hastigheten vært mye dårligere enn hva man får.

     

    I tillegg bruker Astrill (og sikkert andre) 256 bit SSL kryptering, og den har ikke blitt knekt av NSA enda. Det betyr at all trafikk fra VPN serveren til deg, er umulig for noen, inkludert USA å kunne overvåke.

    Det hjelper ikke at de har direkte tilgang til fibernett osv, for de kan kun se trafikken TIL VPN serveren (og den deles jo av tusenvis av brukere). Så igjen, hvorfor skulle Astrill være noe verre enn andre?

     

    Og så er det jo ikke akkurat folk som laster ned fra Piratebay NSA sitter å overvåker heller da.

    hehe, ble faktisk Astrill jeg valgte tilslutt. Greia er at astrill fungerer så bra, så risken over og plutselig surfre med en ubeskyttet linje er mye mindre. Virker som de tenknisk sett har en veldig bra løsning.

  2. Astrill KREVER fullt navn, land og TELEFONNUMMER. De er basert i USA. Bedrifter i USA er vel kjent for og ofte drive litt vel skitten business, ja?

     

    Skal man bruke VPN og være safe forutsetter det vel at man hvertfall bare kan betal med Paypal.

     

    Prøvde Astrill selv og det fungerte veldig bra med følte meg ikke så trygg mtp at de satt på telefonnummer ogt var basert i USA av alle land. Prøvde BolehVPN og men opplevde kun tekniske feil, penger ut av vinduet.

     

    Vurderte Private Internet Access men der skriver du deg opp for en "subscription" hvilket er litt dumt.

     

    Andre forslag. Betalingsmåten bør jo være en faktor i det her og.

  3. Hei!

     

    Vanlig oppløsning på en 17" LCD er vel 1600 x 900.

     

    Jeg vurderer en laptop med 17" LCD med litt høyere oppløsning - 1920 x 1080 for og

    få plass til litt mer på skjermen da jeg skal bruke den til mixing og komponering av musikk med mange sport pluss programering i Microsoft Visual Studio.

     

    Noen sjanse for at elementer på skjermen ved en slik oppløsning på en 17" tommer kan bli litt for smått? Noen som har erfaring med lignende skjerm størrelse/oppløsning?

     

    Noen sjangse for at høyere oppløsning en vanlig på en skjerm kan redusere skarpheten i bildet?

  4. Kjøpte dette her jeg:

     

    http://www.neoya.com/shop/wii2hdmi/

     

    Kosta underkant av 300 ink frakt og leveringen tok en uke.

    Samme bildekvalitet som ved bruk av komponent-kabler, 480p, men for min del mer praktisk med HDMI ingangen på TV'en.

    Eneste forskjellen er vel egentlig at signalet blir konvertert til digitalt før det går i kabelen framfor inni TV'en.

     

    Funker veldig bra, har AB-testet med component kabel og denne dingsen funker som bare det. Kan anbefalle den til alle som irriterer seg like mye som meg over at

    Wii'en ikke har innebygget HDMI.

  5. Etter og ha kjørt en helt ny installasjon av Windows 7 x64 er jeg administrator og eneste bruker på maskinen.

     

    Når jeg prøver og slette den gamle windows instalasjonen som ligger igjen i mappen Windows.old får jeg beskjed om at jeg "må ha tillatelse fra SYSTEM for og gjøre endringer i denne mappen".

     

    Ufattelig irriterende, det er jo bare unødvendige filer som tar plass og bør slettes.

     

    Noen som vet?

×
×
  • Opprett ny...