Gå til innhold

pe1307

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pe1307

  1. Heisann forum. Noen som har tips til et billig videokamera? Kvalitetesmessig trenger det ikke å være spesielt bra. Har som hobby å laste opp sanger på youtube der jeg spiller selv og pleier å bruke webcammet til pcen og maccen min (for å få to forskjellige vinkler), men maccen bestemte seg for å dø og jeg trenger ikke en ny mac. Derfor trenger ikke kameraet å være spesielt bra, bare lett å bruke og lett og overføre til pcen for redigering. Noen tips?

  2. G&l - Tribute for du mye for penga, men den er ikke veldig billig (rundt3-4k). Anbefaler deg å holde deg unna "Supreme" startpakkene, de bassene er ikke gode å spille på.

     

    Også viktig å tenke over hva slags bass du vill ha, skal den ha P eller J pickup, tykk eller tynn hals?

     

    På finn.no er det mange som selger brukbasser, vært å sjekke ut :).

  3. Slik som eg ser det så er nok det største problemet med å finne andre jobber det at du er student. Grunnen til at butikkansatt og servitør er vanlige studentjobber er fordi det er slike jobber som er fleksible nok til at du kan jobbe kveld/helg og berre ein og anna kvardag.

    Dersom du kunne ha jobba ein 8-16 jobb så ville du hatt mange fleire muligheiter.

     

    Formulerte meg litt dårlig :) Det jeg mente var at jeg skal jobbe i ett til to år før jeg tar høyskoleutdanning så heltidsjobber er også aktuelle.

  4. Hey. Er 20 or og skal jobbe ett år eller to innimellom studiene og lurer litt på om noen vet om noen jobber som ikke er av de typiske ufaglærte jobbene som butikk/lagermedarbeider eller servitør? Lønn har ikke så mye å si så lenge den følger tariffen. Noen tips?

     

    Eventuelt noen som jobber/har jobbet i Oslo og vet om noen kjekke arbeidssplasser?

×
×
  • Opprett ny...