Gå til innhold

Andreas Bjørnbekk

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Andreas Bjørnbekk

  1. Jeg reagerer på måten du sammenligner det med Rome 2 på. Rome 2 er prakteksempelet på et spill som kunne trengt 6 måneder til med utvikling. Attila er et stabilt fjell i forhold. Det du absolutt har rett i er at Attila krever en bauta av en PC, og at Creative Assembly forklarte grunnen dårlig. Selvfølgeligi kan ting kræsje, og spesielt hvis man ikke har en god nok PC. Når det er sagt er jeg fan av Rome 2 også (spesielt etter Emperor Edition), men føler det ikke klarer å gjengi den klassiske Total War-følelsen som det Attila greier :)

  2. Hmmm, jeg testet det også men det funka ikke bra. Jeg fikk dog et map der det 2. "gårdsplassen" var veldig langt unna så bøndene ikke klarte å komme seg hjem. Hvor lenge ventet du med å angripe portalene og hvor mange bueskyttere gikk du opp til underveis?

     

    En taktikk jeg synes fungerte godt var å bruke relativt mange dager på å samle så mange bueskyttere/riddere som mulig, finne steintavlen som gir deg steinmurer, og være forsiktig med ekspansjon de første 5-15 dagene :)

  3. Jeg tror at anmelderen kanskje ikke helt er i målgruppen for dette spillet og da kanskje er han blitt litt for "gammel" for et spill som for meg ser ut som et forsøk på introdusere Dragon Quest til nye og unge spillere.

     

    At spillet er ment for nye eller unge spillere (hvis dette er faktum i det hele tatt) har ingen ting å si for karakteren. Serier som Skylanders og Mario har mange aspekter som appellerer til barn og unge, men som også kan være morsomt for de eldre. Og selv om det ikke hadde vært ment for de over 16, så er ikke karakteren basert på hvem spillet er morsomt for, men om spillet i seg selv er bra. Det bommer på essensielle punkter og gjør mange ting verre enn andre titler i sjangeren.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...