Gå til innhold

Nelly

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nelly

  1. Har fått meg en antenne no..Det jeg lurer på : Jeg har 2 trådløse rutere og ville bruke den ene til aksesspunkt..Når den ene ruteren står oppe på loftet så får jeg svak signal og den er stabilt, er nå litt bedre med antenna då..Men hvordan kobler jeg til? Ledning fra den trådløse ruteren som er koble til nettet og opp til den andre ruteren? Og den ruteren som står på loftet skal jeg ta av DHCP og då funker det bra? Då kan jeg koble meg til internett?

  2. tok av 802.11n og bruke mixed802.11g og 802.11b nå og virker ut som det er stabilt..Men det med telefonen forstår jeg ikkje noe av..Den funker ikkje med denne nye ruteren..Er bredbåndstelefon fra telenor..Har prøvd å finne ut informasjon om hva som kan være gale, men finner ingenting..

     

    En ting til, kan jeg bruke denne nye ruteren som aksesspunk?

  3. Jeg kjøpte meg D-Link DIR-655 trådløse ruteren, men når den er koblet til så er internett så ustabilt..Kobler ut etter 15-20 min ca..Har sjekke innstillinger på ruteren, men finner ingenting..Noen som veit hva som kan være gale?

    9091521[/snapback]

     

    Hei

    Har den samme Ruteren og den er meget stabil og bra, men du må slå av

    802.11n og bare bruke mixed802.11g og 802.11b også må du finne den rette kanalen som passer i dine omgivelser. jeg bruker kanal 6..

    Håper dette hjelper.

    9091918[/snapback]

     

     

    Skal prøve det senere og se om det funker..Det finner jeg i innstilligene på ruteren eller?

     

    @_Xorcist:

     

    Forrige trådløse ruteren jeg hadde funket utmerket og hadde ingen problemer, og det er også en D-link så problemet er neppe modemet mitt siden med engang jeg bytta til nye trådløse ruteren begynte det å kødde..

     

     

    Og en ting til, jeg kan ringe ut fra telefonen men folk kan ikkje ring inn til meg siden jeg bytta til den nye trådløse ruteren..Noen ideer hva det kan være?

  4. Du kan bruke routeren som en switch.

    Først slår du av DHCP i routeren, så plugger du kabelen fra routermodemet i en av lanportene på routeren.  Da har du 3 lanporter du kan disponere på router.

    6203352[/snapback]

     

    av en eller annen grunn kommer jeg meg ikke inn på ruteren. Men jeg koble nettverksledningen som gikk i en pc som er kobla til nettverket sånn som du sa og der funka intrnett, men ikke på min pc. Hva kan være galt?

  5. jeg kjøpte meg xboc 360 i dag og jeg har noen problemer som jeg håper noen kan hjelpe. Jeg har sjekket noen sider og prøvd litt. Men hvordan kobler jeg xboxen 360 til pcen min sånn jeg får overføre filmer og musikk til den? jeg har harddisk og på den

  6. Jeg har en lcd skjerm som kan brukes dvi og vga.Jeg har vga kabel og fikk med sånn overgang fra vga til dvi, men kossen funker den? det funker ikke når jeg kobler den til.Funke bare med vga på vga på skjermkortet..Og ikke når jeg kobler vga på overgangen til dvi og kobler den til dvi kontakten på skjermkortet..noen som veit noe om det?

  7. Hvordan gikk det? mistet nettet helt eller?  :ermm:

    5323771[/snapback]

     

    litt treg svar, men det gikk ikkje.Nettet funka ikkje og tok meg evighet å få til nettet igjen.Funka ikke det som stod på online.no. Jeg brigda speedtouchen, kobla til ruteren min og så funka ikke nettet :( jeg kom meg ikkje inn i oppsettet til ruteren min

×
×
  • Opprett ny...