Gå til innhold

TheWattHead

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TheWattHead

  1. Kreft kan lett kureres slik morten sier.Dette er sykehuset i Mexico som fikser kreft: http://gerson.orgNettflix har en rekke dokumentarer om virkningen på denne metoden.Bor i Mexico selv og bruker USA nettflix, vet ikke om de vises i norge."Jeg tror vi er litt naive her. Enhver som får diagnosen kreft er verd 300.000 dollar for legemiddelindustrien. Tenk på hvor mye dette blir årlig på globalt nivå, så bør vi skjønne at disse firmaene gjør alt som er mulig for IKKE å helbrede sykdommen.Fra Rife på 1920 tallet og til i dag er mange et stort antall forskere, leger og andre som har hatt en kur mot kreft som er blitt knekt av legemiddelindustrien og deres medhjelpere. "Follow the money""

     

    Du er fullstendig på jordet. At Netflix har også dokumentarer som på fullt alvor prøver å bevise eksistensenog meningen av:

    -Chupacabra

    -Zeitgeist

    -UFOer i alle former og fasonger

    -Illuminati også videre

    -Spøkelser

     

    At folk lager dokumentarer on whatever betyr ikke at det er noe mer sant.

    Gerson.org. Hvis noen hadde funnet kuren for kreft hvorfor skulle de da behøve donasjoner. Og hvordan i all verden skulle de ha klart å holde en klinikk åpen i Mexico. Et av de mest korrupte landene i verden. "Big Pharma" må jo virkelig være i stand til å stenge dem der.

     

    I tillegg lurer jeg på hvordan en diett på frukt- og grønnsaksjuice pluss kaffeklyster i baken vil føre til at kreft kureres. Det er ikke et sykehus heller. Det er en klinikk med relativt få ansatte. Ansatte i en organisasjon der lederne ikke har noen relevant utdannelse i det hele tatt.

     

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...