Gå til innhold

Ptv.swart

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ptv.swart

  1. Folk blir kanskje litt lei av at det er kill on sight. det er jo ikke noe overlevelse bare deathmatch!

    Mulig det ja.

    Savner virkelig den tiden da jeg først prøvde DayZ. Bare noen få uker etter release av alphan.

    Da var det ikke EN sjel som drepte noen. Alle vi møtte på osv ble med i gruppen. Var alltid 10-15 stk som løp rundt omkring. ^^

    Må si det er mye morsommere enn å bare sitte på sniper hill og vente på en eller annen bambi.

    Mm

     

     

  2. Er et heli inne i borteste hangar på NW Airfield. Bak barracks. Regner med det spawnet der. Alt er rødt på det. Aldri i verden om jeg orker å fikse det. Fram og tilbake med masse utstyr innpå NW Airfield ......... NOPE!

     

    Som regel trenger du bare skappe main rotor assembly, så på et mirakuløst vis fikser hele seg :)

     

     

    Høres ut som at det spawner heli hele tiden :/

     

    De kræsjer hele tiden også ;)

    så sant så sant xD

  3. var ikke noe utbrudd...bare fortsatte på det BENSON skrev om at når man ligger på bakken uten våpen å blir skutt i hodet..så blir man litt sur, å det forstår jeg ganske så godt..men når folk absolutt MÅ skyte alt og alle for å ha det litt morro så får det vel bare være sånn ^^ mr lone wolf...ja jeg heter olemann og jeg har ikke skutt BAMBIES i elektro nei..lå og ventet på en kompis som spawnet i quarry eller i nærheten der og drepte litt zombies mens jeg ventet...men ble vist snipet av en ( Camper ) med as50 gitt ^^ tenkte meg det lå en der..og skøt litt vilt opp i skogen..så flyttet han seg vel nedover for og se meg igjennom tåka å skøt meg like etterpå ^^ det jeg mente med psyko er at når man syns det blir artig å skyte folk som ikke kan skyte tilbake så blir det litt vell brutalt for min smak..liker å gi folk en sjanse jeg, blir mer morro på den måten ;) er tross alt bare et spill ^^ ikke virkelighet

     

    Jo, det var et utbrudd, å si noe annet er som å si at DayZ er virkelighet, men nå kommuniserer du som en person igjen, så drit i det.

     

    Tilbake til saken. Som jeg skrev til Benson etterhvert, så var det ikke jeg som skøt han. Synderen tør vel ikke si det var han her inne, siden dere flamberer og klikker i pissevinkel når noe ikke går deres vei(?).

    La meg si det slik, når jeg går uten våpen inn i en by, så er jeg forberedt på én ting, og det er å dø. Jeg har ingenting å miste, sannsynligheten for å dø ER alltid stor når du løper inn i storbyene, og de gangene jeg blir minst paff og irritert er de gangene jeg risikerer dette og blir drept (jeg er jo selv klar over risikoen, og utsetter meg selv for den frivillig). Man må da for faen klare å forstå at å løpe inn i en by ubevæpna er indirekte selvmord, og det spesielt for de litt mer erfarne spillerne. Tilpass dere, eller knus tastaturet, det får være opp til dere, men ikke klag fordi andre har "skjønt det", er dere snill.

     

    Nåja, jeg observerte deg lenge, så jeg vet hva du gjorde, og det var jaggu ikke bare zombier du skøt på. Man må jo tilpasse seg omstendighetene for å sikre overlevelsen, så i den anledningen ble det nok litt camping ja. Ingenting galt i det vel?

     

    Dette er et spill, flatrix. Akkurat som du sier... Man skal ikke blande virkelighet og spill, og jeg nekter å tro du er uenig i det, derfor er det hårreisende at du velger å bruke psyko-karakteristikk på folk fordi du er frustrert... I et spill. Slike ting burde du holde deg for god til. Jeg har kun møtt EN person som IKKE har drept meg på denne serveren når jeg har vært ubevæpna, og jeg har møtt mange, og blitt skutt og drept hver eneste gang, så i så fall er det mange psykopater som ønsker en utøya-tur i følge deg, og dermed bør du være forsiktig med hvordan du karakteriserer folk når du er sint og vil knuse tastaturet ditt, for det minner om psykotisk oppførsel (ser du hvor lett det er å misbruke det?)

     

    Det er tross alt et spill, og ikke virkelighet.

     

    Er helt enig i dette her. Det er kun ett spill, og hvordan folk velger å spille det her må da være opp til hver og en. Det finnes aldri noen oppskrift på hvordan du spiller spill?

     

    Om du spawner ved elektro, cherno eller andre store steder, så gå unna da om det er så ille som dere sier det er.

     

    Haha mn det er jo gøy å drepe da! :)

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...