Gå til innhold

theOwlol

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av theOwlol

  1. Med tanke på at svenskene kan få en 100/100 linje for 399 svenske i måneden (= ~350NOK), og dette er tilgjengelig for stort sett alle inbyggere er det ikke rart vi klager.Her til lands må vi betale 899,- ++++ for en 70/70 linje, og det er veldig få som har dette tilgjengelig per dags dato. Har du interesse for en slik linje må du først bli enige med alle naboene om å betale 5000kr hver i bygningsarbeid for å så vente 1.5 år for at noe skal skje.Og når du endelig har fått det viser det seg altid at en norsk 70mbit linje aldri gir 70mbit. Da blir det selvfølgelig klaging, og det skulle bare mangle

     

    Betalte 5k for at dem skulle legge 10/10 ( og 25/25 som andre alternativ) til mit hus, hadde 1,5/05 før)

     

     

  2. hum de profesjonelle spillerne fortrekker cherry mx blue. det er nok en grunn til det :p(vet at de er ekstremt populære i korea) er enig i at g19 ikke kan sammenlignes da absolutt alle tastaturene på lista der er bedre på de viktigste tingene. også får du nesten alle mekaniske tastaturer med bakgrunnsbelysning hvis du vil ha det :pkjører forresten black widow ultimate og er storfornøyd :p hadde k90 og digga den og men gikk lei av superustabil software fra corsair :p

     

    Bare fordi Razer sider det betyr ikke at det er sant,

     

    Når det er sagt så er BW og BWU "kjent" får å bli ødelagt fort av for example dårlige loddinger, desuten mister du garantien så snart du tar av en av knappene, noe som er halvparten av det gøye med MX tastatur, bytte knapper til andre fargerog bilder eller andre plast materialer.

     

     

  3. Hvor er Filco Majestouch 2?
    Det må tydeligvis være markedsført som gamingtastatur for at det skal være et godt gamingtastatur i følge hw.no. Helt meningsløst såklart da toppmodellene på mech kb -markedet er best også på denne fronten, selv om de ikke markedsføres som gamingtastatur.

     

     

    Synest dem kunne ha prøvd ting som Tenkeyless, RACE, POKER, PURE og kinesis advantage, før dem slenger ut en slik anbefaling.

     

     

×
×
  • Opprett ny...