Gå til innhold

Sirop10

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sirop10

  1. Hei,

     

    I min sluttpakke har jeg etterlønn x antall måneder, men det står også at "Arbeidstaker kan benytte inntill 1.5G av kompansasjonen til utdanningsstøtte, dokumenterte kostnader til videre utdanning vedlegges selvangivelsen sammen med krav om skattefritak"

     

    Hvordan gjøres dette i praksis?

     

    Jeg har igjen noen studiepoeng på bachelorgraden min, og tenkte kansje ta de fagene jeg mangler på BI til høsten, dette koster ca 40.000,-

     

    Hvor mye av disse 40.000 får jeg støtte/fradrag for?

  2. Xperia S kostet rundt 3800 kr da den kom i butikkhyllene.. Acro S koster 4020 kr og her får du litt alt som Xperia S har + litt bedre byggekvalitet, vanntette mobil, plass til minnekort, dokkstajson.. Dyr? Nei..
    Denne telefonen kommer til å floppe hvis de ikke senker prisen, i morgen har expert f.eks et tilbud på Samsung S3 til 4299 eller noe sånt, og en acro S koster rundt 4000, hvem velger en to kjerne prossor fremfor 4? de fleste vil ha de råeste, greit at den tåler litt mer men hvem bryr seg?, kunne tenkt den selv men prisen burde vært 3000 og den hadde blitt en suksess. Nå blir det en flopp....

     

    Denne tåler vel veldig mye mer enn konkurrentene, og hvem bryr seg om hvor mange prosessorer den har så lenge brukeropplevelsen er god?

×
×
  • Opprett ny...