Gå til innhold

Capitalist Hippie

Medlemmer
  • Innlegg

    193
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Capitalist Hippie

  1. On 12/17/2021 at 10:49 AM, ok67 said:

    mens det er ein svært mykje lavare andel av befolkinga som har hatt Covid19

    Folk flest har allerede hatt covid uten å være klar over det. Smittetallene "øker" nå fordi folk tvinges til å teste seg hele tiden. 

    • Liker 1
  2. 53 minutes ago, KongRudi said:

    de lærte kroppen hennes opp til å oppleve ting annerledes, om jeg har forstått behandlingen rett

    Det er mer slik at de skyter med hagle for å ta livet av en veps. D.v.s. hele hjernen ødelegges delvis eller i noen tilfeller helt. En slik "behandling" er så klart totalt uetisk og gjøres derfor ikke lengre i dag.

    • Liker 2
  3. 11 minutes ago, shockorshot said:

    Interessant at du valgte polio for å forklare hvordan vaksiner egentlig fungerer.

    Hvor mange doser kommer polio vaksinen i? 3 doser. 

    Gir poliovaksinen livsvarig beskyttelse? Nei du bør ta en oppfriskningsvaksine hvert tiende år som voksen.

    https://www.fhi.no/sv/vaksine/barnevaksinasjonsprogrammet/voksne-oppfriskningsvaksine/

    Hvis du ikke tar oppfriskningsdoser og reiser i områder med mye polio, jo da bør du være bittelitt mer urolig enn normaltilstanden. Polio er en helt forjævlig sykdom.

    Riktig: 10 år med god margin. Ikke 6 måneder, eller muligens 3 (UK).

  4. Datteren til min mors søster har utviklet narkolepsi (tror de foreløpig: samme symptomer og problemer) etter vaksinene (2x moderna), og kan trolig aldri igjen kjøre bil eller jobbe slik som før. Om dette vedvarer, noe som er en reell mulighet, vil dette ha ødelagt hennes liv eller redusert kvaliteten merkbart. Hun har en datter og er alene. 

    Jeg er rimelig forbannet m.t.p. det som foregår. D.v.s. jeg bryr meg nærmest ikke om viruset lengre: kun opptatt av galskapen rundt det, noe jeg ser og finner absolutt overalt.

    • Liker 4
    • Hjerte 1
  5. On 12/9/2021 at 1:34 AM, OxL said:

    Det du sier her er altså at Gavin Andresen, som tok over etter satoshi forlot, har ingen troverdighet. Det som kjennetegnes for bitcoin koden var veldig sært og gammeldags. Dette stemmer også godt overens med CSW. Hva om plutselig satoshi beholdningen beveger seg? Tror du forsatt at det er en annen person? Jeg sier ikke at jeg vet at det er han, men jeg tror det er mye mer sannsynlig at CSW er satoshi enn hvem som helst andre.

    Gavin tok feil og det vet han nå i ettertid. Dessuten er Gavin ikke noe spesielt: han er et menneske som deg og meg og kan ta generelt feil også. Det er en velkjent ting at mennesker som jobber med IT ikke alltid er gode/fokuserte på det å lese mennesker og er derfor utsatte for slike som denne drittsekken CSW.

    Bare for å understreke noe helt enkelt: på CSW sin webside for endel år siden greide han ikke engang beskrive hvordan en signerer v.h.a. OpenSSL-vertøyet på et brukbart vis. Dette verktøyet er standard, noe alle i IT har vært borti og bør være no prob for en som Satoshi å forstå. CSW er clueless og en scammer. 

  6. 17 minutes ago, Svein M said:

    Denne smittebølgen vi nå ser vil nok ikke gi seg før en større andel av befolkningen har fått tatt vaksine dose 2 og 3.

    Det er ikke slik vaksiner fungerer. Hvor mange skudd av vaksine mot polio har du tatt siste året? Er du urolig m.t.p. polio når du er ute å reiser?

    Folk har blitt gale og triste.

    • Liker 1
  7. Jeg har fulgt med på Bitcoin siden 2011, og Craig er en idiot som ikke skjønner en dritt av IT, kryptografi, krypto eller stort annet bortsett fra det å lure andre mennesker trill rundt. Fyren er både clueless og ufyselig - og måten han snakker på er svært, svært langt vekk fra den personen som postet Bitcoin-koden og de orginale forumpostene som forsatt ligger ute for enhver å se. En må være aktivt blind for å tro at denne personen er Satoshi, eller så må en ha kommet litt for nær han og blitt sjarmert på et vis - trolig kun for en kort stund.

    • Liker 2
  8. Flott at unge er interessert i sosialisme og lignende destruktiv galskap, for da vil det trolig stadig bli tøffere å drive virksomhet i visse områder, noe som er utrolig bra for sånne som meg som kan reise, bo og jobbe hvor jeg og min familie vil bli behandlet bra.

    "Never Wrestle with a Pig. You Both Get Dirty and the Pig Likes It"

  9. On 6/3/2021 at 2:44 PM, Boop said:

    Ah bitcoin. Valutaen for frihetselskende mennesker som heller vil underlegge seg det absolutte, udemokratiske diktaturet av en algoritme fremfor "fiat" valutaer som er underlagt lover og regler bestemt av oftest (mer eller mindre) demokratisk valgte regjeringer rundt om i verden. Lurer på hvor mange det er som er blitt svindlet med bitcoin som har fått pengene sine tilbake?

    Bitcoin (og alle andre kryptovalutaer) er Ponzi-schemes i en ny drakt som gjør at de ikke rammes av eksisterende lover som diverse finanstilsyn rundt om i verden håndhever. Energibehovet er bare enda en grunn til å styre klar.

    Det du sier her er så kørka at en kan bli matt. Det tilsvarer noe slikt: "du er faktisk ikke fri fordi du underlegger deg de tingene som frigjør deg; derfor er du ikke fri!".  ....o..k.

    • Liker 2
  10. 1 hour ago, debattklovn said:

    https://www.nrk.no/trondelag/kvinner-er-redde-for-a-ga-hjem-alene-i-morket_-_-du-foler-deg-utrygg-1.15424189

    Kvinner føler seg nå så lite trygge at de tar med løpesko for å kunne løpe fra voldsmenn. Et av synspunktene er at kvinner ikke har noe å stille opp med imot menn. 

    Det er selvfølgelig mye sannhet i det. Og løsningen er ikke særlig vanskelig. Staten lovliggjør umiddelbart oppbevaring av pepperspray på sin person i selvforsvarsøyemed. 

    Vi er nødt til å handle før flere kvinner blir drept eller grovt misbrukt. Politikerne kan ikke sove lenger. 

    Jørs. Slik var det ikke for 30 år siden. Jeg lurer fælt på hva som har endret seg siden da..

    • Liker 3
  11. On 3/18/2021 at 9:48 AM, Bjarne Nilsson said:

    Og der fikk damtlige crypto valutaer seg en knekk når 8M indere selger at de har i panikk for å tape alt/havne i fengsel

    Crickets. 

    Uansett synd og bortkastet for mennesker i India. Jeg håper det meste av stater og superstater forsvinner i løpet av de neste årene. Jeg tror Bitcoin e.l. vil ordre dette. Da vil mennesker i India og andre stedet få fred.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...