Gå til innhold

GLKjeks

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av GLKjeks

  1. Du kan ringe de forskjellige forlagene og spørre dem, de leser over boka og hvis det er bra så publiserer de den og tar %-er av overskuddet. Du kan publisere elektronisk og legge den ut på forskjellige sider, men da må du vel legge den ut gratis. Kan også hende at en e-bok selger legger den ut mot %-er av overskuddet.

     

    Du kan betale for å få den trykket opp selv også og sende den til anmeldere. Hvis den får god omtale så vil et forlag ta over hvis det er interresant. Du kan også gå til bokbutikker og spørre om de vil ha boken i butikken. Usikker på hvor mye det koster å trykke en bok, fler bøker = lavere pris. Hvis du trykker den selv så må du regne det som en investering da det mest sannsynlig blir et tapsprosjekt til å begynne med.

     

    Edit; Stort sett alle forlag publiserer på "alle" språk så lenge de ser mulighet for profitt.

    Tusen takk for svar. 

     

    Ja, har ikke vanvittig mye å kunne legge ut på dette, så vet ikke riktig om det lønner seg å prøve selv (har tenkt tanken). Den trenger nok litt fiksing av en redaktør tror jeg også. Har kontaktet en del forlag i Norge, venter fremdeles å høre fra noen, men de jeg har spurt sier enten at de ikke publiserer engelske verk eller ikke slike som dette. 

     

    Jeg er ikke flink til å lete på nettet og vite hva jeg kan stole på og ikke kan stole på heller :S så er ikke lett å vite riktig hvem jeg skal snakke med :p

     

    Men tusen takk for forslag. Setter pris på det! :)

  2. Dette er dessverre ikke et svar, men et spørsmål angående samme type ting:
     
    Hvis man alt har skrevet en bok, men på engelsk, hvordan finner man ut av hvilke forlag som publiserer på engelsk i Norge? Er det egentlig noen som gjør dette?

    Jeg har verken en redaktør eller en agent. I tillegg har jeg aldri skrevet noe før og kjenner ingen innen feltet, men vurderer sterkt å få denne publisert om det overhode er mulig.
    Kan noen hjelpe meg?

    På forhånd, takk :)

     

×
×
  • Opprett ny...