Gå til innhold

the97blondsexygirl

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av the97blondsexygirl

  1. Hei, føler jeg er i en litt små vanskelig situasjon. Har det hendt noen av dere at dere har falt for treneren deres? Alså sånn går det. Jeg har kjent han i 4 år, og 2 av årene har vi hatt veeeldig god kontakt. Var en periode der vi begge var helt betatt av hverandre. Men han har vært svært kontrollerende, så jeg valgte å gå videre. Selvom det var utrolig vanskelig og bare kaste bort alle de gode årene. Han er som sakt 20, og jeg 15.. Så ja det er også noen år i mellom, men det var noe jeg og han tenkte veldig på i førsten. Vi ble enige for 2 år siden at vi skulle vente til jeg ble 16, og nå er det 8 mnd til. Tiden går fortere en det har følt ut som. Og jeg redd for at han skal diche meg i siste øyeblikk. Han vet kjenner min livshistorie, og jeg hans. Men det som er utrolig vanskelig er å kunne forholde oss på trening som vi ikke kjenner hverandre. Vi ser hverandre ikke så veldig mye fordi han jobber mye. OG tilbake til det jeg faktisk lurer på. Kan det bare være tomme ord? Hvordan forholde seg på trening? var lett de 2 årene, men føler det blir vanskelige jo eldre jeg blir. Vil helst bare løpe til han og gi han et kyss og si til alle at han er min, men lol.. Funkærnte sånn... Trenger noen råd, så kom gjerne med noe jeg kan tenke litt over. Er heelt blank

  2. Jeg snuser selv så vet ikke hvor mye jeg kan hjelpe :p MEN, om du fjerner alle tombokser, pakker osv vekk sånn at du ikke ser det vil det hjelpe. Jeg vet at også at tyggis skal hjelpe. Så blir det nok verst å være med venner når de tar seg en blås eller prell. Så da ville jeg foreslått og sakt til de at du skal slutte slik at det ikke "frister" Men det må være noe virkelig må gå inn for selv, siden det er ikke lett.. Tro meg har prøvd. Var snus fri max 2 uker, så var det rett til sverige...

  3. Hva er du interessert i? Kan du noe særlig om politikk? Er det noe som opptar deg veldig?

     

    Jeg ville ha skrevet om Japan-Kina konflikten, og lignende hendelser tidligere og skrevet rundt dette emnet. Men vet ikke om du interesserer deg for sånt.

     

    Jeg er ganske interessert i historie, og politikk er som å snakke Kinesisk til meg... Vet ikke, noe det er mye stoff om! Tenkte først på 2. Verdenskrig, men det er det så mange som har valgt..

  4. Heihei, trenger litt hjelp til gode ideer som jeg kan skrive bra og mye om. Etter høstferien skal jeg da skrive en særoppgave, og det er 100% Valgfritt hva man kan skrive om. Er alt mange fra klassen som alt har valgt og startet å skrive, håper på en høy karakter. Noen der ute som har noen bra forslag til en litt fortapt jente? :wee:

  5. Alder er noe dritt.. Er alltid noen jævler som skal lage bråk for noe som ikke en gang har noe med dem å gjøre. Siden jeg var 13 var jeg dritforelsket i en kjekk gutt på 18, han er nå i dag 19. Som sakt da jeg ble 14 fikk vi bedre kontakt, og den ene tingen ledet til det andre. Vi har så store følelser for hverandre, men som sakt.. Norske lover.. Må vente til jeg er 16. Jeg er født så jævelig sent på året så det er jo nesten ett + .. Fyller 15 år om 2 mnd og 12 dager. Og han fyller 20 om 2 mnd og 24 dager. Så det betyr at jeg har ventet i 1 år, og vi har like store følelser for hverandre. Alså 2 år vil jeg til slutt ha ventet på drømme gutten. Men sant av det mange her inne sier. Man lever to forskjellige liv, har andre venner, jobb, skole what ever.. Det kan bli vanskelig, men med litt trylling kan det funke! Jeg er posetiv til alle forhold. Men om venninna mi hadde kommet og sakt hun var sammen med en 30 åring hadde jeg ikke bare hevet på øyenbryna, men også kjeftet. For meg er max 6-10 år greit, og det spørs helt på personen! Jeg mener at en 15-14 åring kan være like moden som en 16-17 åring. Men det kommer jo også veldig på personen. LYKKE TIL <3 :mrgreen:

×
×
  • Opprett ny...