Gå til innhold

Gooby

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gooby

  1. Spescs:

    intel i7k - Cpu

    Msi geforce gtx 680 - Gpu

    Asus sabertooth lga 1155 socket - hovedkort

    Crucial 256gb - ssd

    Kingstone 16gb ddr3 - ram

    Seagate 2tb - hdd

    Corsair 750w m - psu

    Nzxt phantom 410 - kabinett (big tower)

  2. Hei, jeg har akkurat bygd pc for første gang. Alt funker som det skal. Lys, vifter, komponenter. Men når jeg skulle teste pcen så sto det på skjermen at det ikke var noe signal. Jeg forsøkte med hdmi også, men det funka heller ikke. Prøvd på tven min og en gammel data skjerm. Ingen av delene funker. Har bytta spor til gpuen og det funker fortsatt ikke. Alle kablene er plugget inn også.

    Noen som kan komme med tips på hva det kan være?

  3. Du kan jo begynne med å forklare hvor mange "en hel klasse" består av.

     

    Kan tenke meg det går ca. 30-40kr per snute, per dag når det kommer til frokost/kvelds (standard brødmat med pålegg + melk/juice). Middag kan man få til ganske billig med gryte med ris og pasta neste dag. 20-30kr per snute her, litt avhengig av hva man putter i.

     

    Prisene på mat er for øvrig rimeligere enn i Norge.

    24 stykker

  4. Men for faen her snakker vi til blasfemiske, katolske små jomfruer. Å ta ansvar for et menneske er IKKE lett og at dere vil at regjeringen; som gjør fucka ting fra før av skal si nei til noe som skjer inne i en annens kropp blir bare for sprøtt. Kvinnens kropp, hun kan gjøre hva faen hu vil med den. Men så fort ungen er kommet ut av hu er det ikke under hennes eie. Da kan regjeringen gjøre hva faen de vil med den ungen. Men som et menneske med rettigheter har kvinnen rett til å bære på sitt muligens framtide barn og gjøre hva hu vil til det blir født. Såklart er det ren idioti å drive med drikking under svangerskap og ruse seg ned på diverse medikamenter man ikke har resept på.

    • Liker 1
  5. Så dere mener at hvis man er 16 år, p-pillene har feila og du blir gravid at man ikke skal ha rett til å ta abort? Hallo, fosteret har ikke utviklet en hjerne engang! Den kunne fått en framtid som et levende vesen, men faen for et liv. Morra er et prakteksempel på et fortiss helvete og vil forbli i den alderen i flere år fordi hu ikke kommer seg ut eller får tid til å ta studier på alvor. Mennesker som har hatt ubeskyttet sex som angrer. Det er demmes kropp, ungen lever ikke enda. Den har ikke engang utviklet en hjerne.

    • Liker 2
  6. Hei! Jeg forsøker å finne ut hvor mye en hel klasse + 7 voksende mennesker kan bruke på mat og drikke på 3 dager i danmark. Vi skal overnatte på et herberg der frokost IKKE er inkuldert, men det er et felles kjøkken alle kan bruke for å lage seg mat. Men vi trenger å vite hvor mye penger vil vi bruke? Vi skal spise ute 1 av dagene, men må spise kveldsmat, middag og frokost de 2 andre dagene. Hvor mye koster dette? Bare sånn ca, så jeg har noe å gå ut fra.

  7. Jeg var såpass uheldig at jeg ble en fuckings vampyr mens jeg forsøke å drepe en vampyr. Så jeg gjorde Questen "Rising at dawn" for å bli kurert, men faen heller... Jeg møtte Falion kizen på ritual stedet mens jeg var "blood starved"... Faen skal jeg gjøre? Siste jeg har igjen på quest baren er at jeg skal snakke til han, men det er ingeting om vampyrisme..

×
×
  • Opprett ny...