Gå til innhold

RadAleks

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av RadAleks

  1. No worries. For min egen del ble jeg litt sadpanda over at League ikke ble nevnt særlig, og det har jo skjedd så mye drama rundt det spillet i det siste at det kanskje burte vært på nyhetene. Faktisk så er det nye implementering noe som er verdt å nevne alene (rundt Fiona) når den virkelig setter (eldre)damesynet på prøve, hvis en ønsker å snakke litt politikk slik som med Fifa-greiene. Av en eller annen grunn så hater folk det nye utseende hennes, bare fordi hun nå mer ser ut som en middelaldrende karakter (kanskje noe Aleks ville hatt interesse av å fordype seg i/ta opp?). Jeg personlig er for større representasjon av damer i alle aldre/versjoner. Argumentet imot jeg ser er at dette var en ekte karakter de bare endret, som folk tidligere har brukt penger på. Slik sett er det kanskje en vanskeligere situasjon å ta opp. Hva synes dere om saken?

     

    Vet litt lite om denne saken, ikke at det har stoppet meg før eller at det kommer til å stoppe meg nå. Har fått med meg at det har vært litt rabalder rundt Fiona og syns vel egentlig at det sannsynligvis ikke ville hatt like stor outrage om det var en mann de endret utseende på.

     

    Det var for eksempel særdeles like outrage når Max Payne ble en middelaldrende småtkk type

    • Liker 2
  2. Hva med Smite? Helt klart et av de bedre f2p spillene. 1-5: Hearthstone, Smite, Poe, Dota og Hots ville vært min liste.

     

    Det med at man kan kjøpe inventorty i poe er feil. Det man kjøper er stash tabs i byen. Så om man ikke hoarder masse useless gear så holder den orginale stashen i hvertfall 10-15 timer. Det andre man kan kjøpe er glow effects på våpen osv. Det er et av de bedre om ikke det beste arpg spillene.

     

    Bruken av ordet inventory kommer av at det var det vi (meg og jostein) kalte "stash" når vi spilte gamle adventure games og Diablo 1 og 2.

  3. Hørt igjennom nå. Herlig episode. Morsomt hvordan hver episode en i Nerdcrew er med så blir alt nye grovere og mindre politisk korrekt.

     

    Ellers fortjener Aleks en skjennepreken. Ikke diss Steve Vai! Han er bokstavelig talt utav denne verden, og det er akkurat sånn vi vil ha det. Og tender surrender er faktisk en av de flotteste og mest episke gitarballadene gjennom tidene.

     

    (Hilsen gitarnerden i meg)

     

    Hahaha! Visste at det måtte være noen Steve Vai fans der ute:-)

     

    Gitarnerd selv (spilt gitar i 12-13 år) og på et nivå som jeg ikke kan forklare så e steve vai fett det, men eg har en jæææævlig god dose med ironisk distanse til det også.. Hjerteformet gitar med tre halser? Njaaaa...

    • Liker 1
  4.  

     

    Bra episode...favoritten her er definitift Shadow of the beast. Husker det veldig godt, veldig vanskelig. Klarte aldri å fullføre det.

     

    Men synes det var synd dere ikke snakket om Drakan: Order of the Flame som var veldig bra når det kom ut. En av de bedre spilla der du kunne kjøre en drage. Men masse bra info og en helt grei episode. Thanks for the flashback... :D

     

    Bra dere holder oss i skinnet! Drakan: Order of the Flame er forøvrig favoritt blackmetal-bandet mitt
    Ja tittelen høres litt metal ut :D
    Drakan: Order of the FlameMed albumet:Hymn of the Battlefield (1991)01. Wonder Prayers 7:2602. One Ring of dark Gates 15:27 Part1. Nine Hammers fight bright Tales Part2 The Agony battles Trolls Part3 Prayer is fighting the Metal03. Rings are raging the Earth 3:2604. The Lords of bright Shadows 5:5505. Seven Kings conquest glorious Knights 4:3006. Killing Honour 8:5107. Killing King 7:0308. Hammers are raging a Cross 5:10 Bonus tracks09. An Ice fights (Wonders) 8:57
    • Liker 1
  5. Oi, har dere begynt å ta opp hva vi sier her i tråden? Artig initiativ. Var også artig å høre litt finansnyheter rundt Blizzard. Tror greia bak der var at Vivendi hadde veldig mye gjeld, men at det var en avtale som gjorde at de ikke kunne ta ut penger fra Blizzard på 5 år (som var i ferdig med å gå ut). Hvis Blizzard ikke hadde kjøpt seg ut så kunne alternativet være at alle pengene hadde blitt sugd ut og gjort det umulig for videre drift.

     

    Ja vi er vel alle litt avhengige av å se på tilbakemeldinger på showene vi publiserer. VELDIG ofte kommer lyttere med veldig god feedback og rettelser på ting vi sier feil også så synes det er gøy å følge med.

     

    Meg, Jostein og Are syns det er utrolig spennende å følge med på spillbransjen, ikke bare som gamere, men også fra business siden av det. Spesiellt hvor mye penger som eksisterer i det markedet og størrelsen av investeringene.

     

    Det at de kjøpte seg fri fra Vivendi ser jeg på som en langsiktig investering som måtte gjøres, litt sånn som du beskriver her.

  6. To the moon hadde en amazing story, og jeg likte det som ble avslørt når du fikk vite hva som skjedde etter de betablockerne. Amensia hadde en bra twist med at det visste seg at du hadde blitt en syk jævel som hadde torturert alle de menneskene.Bioshock Infinte, slutten der. WoW! Jeg har sett mange Let's Play av det, for jeg ville se reaksjonen til alle sammen. Den var amazing, og har splitt slutten flere ganger selv, gleder meg til de historie DLC'ne som kommer!Spørsmål: Hvordan ble Radcrew logoen til? (Intressante medarbeider samtaler dere har btw, er vel ingen som får lønnsøkning nå..)

     

    Hehe, for å få en lønnsøkning så bør vi vel ha en lønn som utgangspunkt (noe vi ikke har):-)

     

    Rad Crew henter inspirasjon fra seint 80-tallet tidlig 90-tallet hvor ordet "radical" var en del av dagligtale. Se for deg California i samme tidsperiode, legg til deg en Californisk aksent og si dette: "woooooow, dude! That's raaadical!"

     

    Vi trengte en font og en logo som kan passe inn i den tidsalderen samt kunne brukes i dag. Altså vi kunne ikke gå all inn "California Games-style", men nesten.

     

     

     

     

  7. Rad crew er rådt men avsløringen av red dead ble for tidlig, holder på å spille det nå og hoppet 15 min fram for å være sikker at jeg ikke hørte det

     

    Ja vi kjente litt på dette mens vi tok opp showet.. Er vel egentlig enig med deg at dette ble litt for tidlig. Vi nevnte vel ikke hva plot twisten var, men nevnte at det var en plot twist, noe som kan være en spoiler i seg selv hvis du ikke har spillt det.

  8. Hvor gamle er dere?Om jeg skulle tippe vil jeg tippet helt random basert på stemme frekvensen og pod-cast personligheten deres at Jostein er 28, Aleksander 25 og Are 26.Her kommer en beskrivelse hvordan dere ser ut i mitt hode uten å ha sett noen bilder kun hørt stemmer.Jostein: Hvit, 1,80 høy, halv langt brunt hår (litt Austalian surfer/skater stil), 85 kilo, ser ellers ut som en litt høyere versjon av Jack Black.Are: Hvit, 1.75 høy kort, blond piggsveis. 83 kilo. Ser ellers ut som en litt tynnere å yngre versjon av Chris Farley.Aleksander: Hvit, 1.85 høy, mørkt flatt å kort hår. 72 kilo. Ser ellers litt ut som Zorg i the fifth element, bare yngre og litt mindre elegant.Dette var ikke ment som noe positivt eller negativt, gikk bare for mage følelsen basert kun på en analyse av stemmene deres.Stemmer det? :=)

     

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!! Beste beskrivelse jeg har sett av meg sjøl..

     

    Du er inne på noen, men jeg er 28 år, 1.74 høy har mørkt hår og ligner på johnny depp på en prikk ;-)

  9. Jeg regna med det bare var AAA-spill fra nyere tid (bortsett fra den typiske Metroid-greia, som omtrent var like sjokkerende som at prinsessa var i et annet slott), så KOTOR var vel ganske opplagt der egentlig, spesielt med tanke på hvor dårlige de andre 4 på lista var.Gleder meg til den dedikerte Tex Murphy-episoden!Mens vi venter.....

     

    Følg med på Twitch-kontoen til RadCrew på lørdag ca kl 15:00 (annonserer det på Facebook også.) Meg og Jostein skal livestreame Under a Killing Moon og komme med kommentarer underveis.

     

     

  10. SkiFree er ikke det samme som Ski or Die, nei. Men det burde hete Ski AND Die, for du blir alltid spist av det dumme snømonsteret til slutt. Så fant vi ut at man kan kjøre mye fortere ved å trykke 'F', og da øynet vi et lite håp. Men endte likevel opp med å bli snømonstermat hver eneste gang...

     

    Begynner å bli gammel å roter litt.. Får skylde på det, men ja det burde hette Ski and die.. lurer på om det er killscreenen til det spillet en får se når den snømonster tingen kommer?

  11. Ok, skal vi se... "www.mindless-raging-ganon.biz" Sånn, new homepage added ;)Jeg kalte ham forøvrig "mindless raging Ganon" fordi Link (Zelda: OoA/OoS spoiler alert) forstyrrer Koume og Kotake, de to heksene, idet de skal til å ofre Zelda. Dette føkker opp Ganons "respawn" og han er da tydeligvis helt out-of-control ;) Kult konsept, men på Gameboy kommer jo ikke dette frem gjennom noe annet enn en tekstboks, dessverre. Men likevel tøft;) Good episode, btw!

     

    Eg klarte jo selvfølgelig å tabbe meg ut å regge www.mindlessraginggannon.biz - Altså med to n´er.. ikkje bra..

  12. Husker jeg prøvde GTA1 allerede på en Demo som jeg fikk låne av en kompis i tillegg til at jeg lånte Tekken hos han. Tekken forble urørt. Har siden da eid og spilt GTA1, London 1969, GTA2, GTA3, Vice City, San Andreas, Liberty City Stories, Vice City Stories, GTAIV og Episodes from Liberty City.Spilte GTAIV mens jeg hørte på podcast'n og SELVFØLGELIG er jeg megahypet over GTAVForesten så møter man og racer catalina i San Andreas og ikke i Vice City ;)

     

    Lana du med GTA1 noen gang? Hvis ikke så er det fremdeles verdt å prøve! Husker at jeg sjelden har hatt det så morsomt med et spill som da meg og Jostein spillte det sammen

  13. Elsker GTA Forbrukerombudet og barneombudet vil alltid ødlegge for de fleste....

     

    Først å fremst: Hvis nicket ditt er et ordspill på Machiavelli og Mech Warriors så er det awesome!

     

    For det andre så ja, de har nok misforstått medie ganske ofte og det slår meg alltid at motstandere av vold i spill har en slående evne til å ikke kunne se historien mer en 5 år av gangen. Vold i medier har alltid eksistert og gaming faller inn under samme kategorien og dermed ingen større eller mindre fare enn Marilyn Manson, Twisted Sister, ScarFace etc etc. :-)

  14. Veldig bra episode som alltid. Noe jeg er interessert i når det gjelder Xbox One er om all funksjonaliteten i OS'et de har skrytt av, vil bli tilgjengelig i Norge. Da tenker jeg spesielt på TV greiene og Stemmestyringen. Ting som skiller Xbox fra konkurrentene.Som flere har påpekt tidligere; skal vi europeere subsidiere funksjoner som bare blir tilgjengelig i USA?

     

    Xbox One vil ikke ha støtte for Live TV i Europa med en gang nei, så på en måte så har kritikerne av dette rett. Vi subsidierer kostnader vi ikke får utbytte av.

×
×
  • Opprett ny...