Gå til innhold

GinFizz

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av GinFizz

  1. Logg deg på AvantGo sine hjemmesider (krever at du registrerer deg og setter opp en personlig konto som forøvrig er gratis). Derifra kan du administrere hvilke aviser etc. du vil abonnere på. Prøv så å HotSynce PDA'en din.

     

    Er det fremdeles problemer så søk etter WAP/PDA innstillingene på den/de web sidene du vil synkronisere mot. MEN - prøv først å sette dette opp via AvantGo.

  2. Hei.

     

    I respons til din 1ste tråd foreslo jeg at du først skulle begynne med Asus'en satt opp som et rent aksesspunkt (AP) og prøve deg frem derifra. Har du gjort dette?

     

    Med modem og router på samme IP vil du muligens støte på et problem når du prøver å konfigurere Asus'en via nettleseren din. Eneste måten å omgå dette er å koble fra modemet og sette opp router'en først - som et AP. Alternativet er å bruke Restore-funksjonen og tvinge router'en tilbake til sin default mode (som bl.a. innbærer at den opererer i Access Point Mode).

     

    Med mindre du kan forandre Asus'en sin default IP-adresse vil du kun være istand til å kjøre Asus'en i denne modus'en og ikke som en Home Gateway. Menyen der du isåfall kan forsøke dette er (med router'en i Home Gateway Mode) IP Config / WAN & LAN / LAN IP Setting.

  3. Hei!

     

    Foreslår at du gjør et søk etter "Asus wl-500g" på dette forumet så vil du fange opp en del tips om hvordan du bør gå frem. Mye har vært sagt og skrevet.... Kan også anbefale å laste ned User Guide fra Asus sine hjemmesider - det ligger litt mer utfyllende og forklarende tekst med på web-versjonen.

     

    Prøv i utgangspunktet å se om du kan få boksen til å fungere som et rent AP (aksess punkt) med null kryptering, uten noen form for filter eller brannvegger (konfigurer boksen med kabel oppkoblet - IKKE trådløst). Så tar du det stegvis deifra.

     

    Lykke til!

  4. Sakset fra MSN Premium Tjenester

     

    "Lagringsplassoppgraderingen omfatter følgende funksjoner:

    + Unntak fra Hotmails 30-dagers regel for inaktivitet

    + Virusskanning og fjerning av virus fra e-postvedlegg

    + Tilgang til Hotmail-kontoen via Outlook® Express*

     

     

    * Du må ha Outlook Express 5 eller senere for at du skal kunne kontrollere kontoen din via Outlook Express. Last ned den seneste versjonen gratis. Du vil få instruksjoner når du har registrert abonnementet ditt på ekstra lagringsplass."

     

    Ingen fri lunch ser det ut som....

  5. Oppsett av denne router'en gjøres best "hardwired", mao. kabel koblet ml. PC og router. Da vil du kunne se routeren din. Når alle de endringene du vil gjøre er i boks kan du switche over til trådløs kommunikasjon og sjekke funksjonaliteten.

     

    Har opplevd at router'en ikke plukker opp korrekt printer IP-adresse - selv med kabel. Prøv da å i) identifisere gjeldende ip-adresser (start, kjør, cmd, ipconfig /all), ii) sett så printerens IP-adresse manuelt under kjøring av Printer Setup Wizard.

     

    Alternativet er å prøve å gå inn på Nettverkstilkoblinger og prøve å de-aktivere + aktivere den aktuelle kobling og se om du klarer å re-sette IP-adressene på denne måten.

     

    Dersom du - mot formodning - skulle forsøke å sende avgårde en utskrift til printeren mens denne er avslått vil det være STOR sannsynlighet for at det oppstår IP adresseringskrøll.

     

    Asus'en er en temperamentsfull j....vel, dessverre...

     

    PS: Printeren MÅ være korrekt satt opp med drivere, etc. FØR du i det hele tatt prøver å kjøre Printer Setup Wizard.

  6. Fikk min I8600 i dag. Min første bærbare. Så langt ganske fornøyd, men det er noe som irriterer meg noe grønnjævlig og det er hvor tåkete bildene blir når jeg surfer. Alle bilder som denne smileyen  :angry:  f.eks ser helt "feil" ut iforhold til det jeg er vant på den stasjonære. Jeg bruker standard max (anbefalt)skjermoppløsning på 1680x1050. Det er visst en 15,4" WSXGA som fulgte med på min. Jeg tenkte ikke så mye på skjerm når jeg bestilte på dell.no....

     

    Er dette et "problem" for de fleste bærbare, eller er det bare jeg som burde ha valgt en annen skjerm når jeg kjøpte den???

    hei

    Gå inn på egenskaper fra skrivebordet og endre ppt inntillingen

     

    :yes: .... takker så mye for et bra tips. Denne klarte ikke support'en hos Dell å knekke da jeg tok kontakt for å få løst samme problemet som Burman refererer til. Made my day, punk...!! :D

  7. Burde fungere og fungerer er som regel to veldig forskjellige ting i dataverden :roll: Men, om alt er oppe og går er det vel bare fryd og glede. :)

     

    Er også "oppe og går" med Asus'en min - omsider. Men det etter et j....velig styr. Kan dessverre heller ikke si at "alt" er 100% enda.

     

    Har satt opp min som AP bak en Zyxel Zywall1 router / firewall. Har hatt store problemer med å få satt opp Asus'en - får bl.a. ikke kontakt med web manager'en for å endre på konfigurasjonen med mindre jeg bruker reset knappen....?!? Aktiveres WEP så ramler nettverket ut, etc., etc. "Device discovery".... glem det - no device found.

     

    ===> Siste patch'en hjalp meg et stykke på vei - venter i spenning på neste..... :shrug:

  8. Har søkt etter diverse utfyllende informasjon nå ikveld. Ifølge den testen som f.eks barbara.no nylig gjennomførte finnes det flere måter for denne basestasjonen å fungere på. Enten som en Home Gateway (NAT), Router eller Aksesspunkt. Når enheten blir satt til å være et aksesspunkt vil WAN porten bli gjort om slik at det blir en 5 porters switch...! ==> Denne løsningen burde ikke skape konflikt mellom Zyxel boksen og Asusen.

     

    Det er sagt og skrevet en del om behovet for kompatibilitet ml. base og klientkort for å unngå dropp i ytelsen. Noen som har erfaringer med WL-500G basestasjonen i så henseende?

  9. .... vil det kunne fungere?

     

    Sitter oppkoblet på bredbånd med en Zyxel Zywall1 og kabel mot min bærbare (som forøvrig har et Mini PCI Wireless LAN TM 1300(b/g) kort installert i tillegg til en combo 56k modem / 10/100 løsning).

     

    Ønsker å gå over til å kjøre trådløst mot den bærbare + en desktop, men beholde kabelen mot desktop nr. 2....... Har kikka litt på et rent aksesspunkt som et alternativ til basestasjonen/ruteren Asus WL-500G (f.eks. Asus WL-300G), men denne håndterer ikke både faste og trådløse klienter. Og bare for ordens skyld.... Zywall'en fulgte med "pakken" - ikke mitt valg!

  10. jeg har også bestillt en 500m og håper absolutt ikke at det tar 3 uker, for da er det som sagt kommet nye som er billigere og bedre vil jeg tro...

    Jeg ringte dell dagen etter min bestilling og fikk vite ca 2uker.. synes det også er litt lenge... btw..den linken over for å sjekke status funker ikke for meg da jeg bare har et internett-bestillings-nr som jeg fikk som kvittering rett etter bestilling...jeg har ikke fått noe epost eller andre meldinger etter det..slik som feks. kundenr elle ordrenr...

    Det er vell 1uke siden jeg bestillte nå...

     

    Det bør du sjekke ut ASAP - Internett bestillingsnummeret sier i utgangspunktet ingenting bortsett fra at du har logget en bestilling hos DELL. Du trenger både kundenummer og ordrenummer for å spore bestillingen din hos Schenker (DELL's befraktere). Hos Schenker kan du også bestille fortløpende email oppdateringer vedrørende endringer i forventet leveringstid (Estimated Time of Arrival el. ETA blant venner). Go DELL ASAP!

  11.  

    Danny me' lad - Har du noen gang handlet fra dette etablissementet? Mitt råd - hold deg langt unna! Svært "dynamiske" leveringstider samt null respons på 1) email, 2) faks, og 3) telefon henvendelser etter at bestillingen var lagt inn. Tvilsom sjappe, selvom den bestilte varen etter hvert dukket opp.

×
×
  • Opprett ny...