Gå til innhold

Freestyle1985

Medlemmer
  • Innlegg

    112
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Freestyle1985

  1. - Dere har nulltoleranse for religionsfrihet, det kan man bare se i alle land med Sharialov, dere er sinnssyke!

     

     

    Vet du hva Sharia er?

    Sharia blir ikke innført i Norge, men deler av det blir praktisert. Eks å forette bønnen, spise halal mat, ha på seg de klærne de vil. Alle muslimer skal respektere lovene landet har innført. Husk at de som ikke respekterer lovene er i fåtall.

     

    "dere er sinnssyke!"

    Jeg regner med at med "dere" mener du muslimer. Nå har du kalt 1,6 milliarder mennesker for sinnssyke. Og jeg har bare en ting å si til deg: En person som dømmer andre, viser ikke hvem personen du har dømt er, men det viser bare hvem du er som person :)

    • Liker 2
  2. spesielt vikingene.
    Hvor får du egentlig dette fra?

     

    Det jeg alltid forsto var det for all del ikke pent, men at vikingene var noe spesielt bedre eller verre mot kvinnene har jeg aldri fått med meg. Tvert i mot har de jo begynt å finne graver der det de tidligere trodde var prydede menn var i realiteten kvinner.

     

    Utover å ønske mer informasjon om dette spesifikke punktet er jeg i grunnen enig.

     

    Ok. Det var jo store forskjeller mellom kvinner og menn i vikingtida. Men, glem det jeg skrev "spesielt vikingene." Gikk litt for fort der, mens jeg skrev... :)

    • Liker 1
  3. Hvor faen er friheten???

     

    Helvetets muslimer, jeg hater alt dere tror og står på!

    - Profeten deres er en pedofil, drapsmann som mishandlet kvinner og stjal.

    - Dere har nulltoleranse for religionsfrihet, det kan man bare se i alle land med Sharialov, dere er sinnssyke!

     

    Du har sagt helvetes muslimer og ut med Islam osv.

    Når du har sagt det så lurer jeg på det samme: "Hvor faen er friheten???" Spesielt religionsfriheten?

    Du har også sagt: "Norge for nordmenn!" Har du noe imot innvandrere generelt? HJELP!!!

     

    Hvorfor støtter du som en muslim din profet som er på bevist pedofil, drapsmann som mishandlet kvinner og ranet landsbyer??

     

    For å svare kort på hva Islam sier om kvinner, så vil jeg aller først fortelle deg hvordan verden var før Islam kom. Deretter vil jeg si litt om hvordan Profeten Mohammed (fvmh) reformerte den Arabiske halvøya:

    Det er ingen tvil om at historien forteller oss om at kvinner har blitt undertrykt i verden. F.eks på begynnelsen av 600-tallet e.kr. så hadde kvinnene i hele verden nesten ingen rettigheter. Dette gjelder Europa også, spesielt vikingene. I den Arabiske halvøya før Islam kom, var det helt normalt å begrave levende småjenter. Kvinner som overlevde hadde ingen arverett. Men da Profeten Mohammed (fvmh) kom med Islam, endret bildet seg. Han kom med reformer som ga flere rettigheter til kvinnene. Det ble forbudt å begrave småjenter, og kvinnene fikk retten til å arve. Det ble til og med pålagt at kvinnene skulle få arv. Derimot har kvinner flere rettigheter og fordeler enn menn, som f.eks. i ekteskap, økonomi, status osv.

     

    Da Profeten Mohammed (fvmh) kom med Islam i den Arabiske halvøya, innførte han reformer som flertallet støttet. F. eks kvinnene fikk rettigheter. Det ble forbudt å grave jentebarn levende. Kvinnen fikk arverett. Jøder og kristne fikk praktisere sin religion, dersom de betalte skatt (de skulle betale mindre skatt enn muslimene) så var det en plikt for muslimene å forsvare jøder og kristne mot fiender utenfra som f.eks polyteistene.

     

     

    Mannen var pålagt å respektere andre mennesker, særlig kvinnene.

    Men da Profeten forlot denne verden, var det andre ledere (Kalife) som overtok. Jeg må si problemet var at mange av de «lederne» fulgte ikke Islams lære, som for eksempel Umayyad dynastiet. De handlet og lagde sine egne lover ut ifra sine politiske og økonomiske interesser, ikke religionen.

    Helt til den dag i dag finner vi slike «ledere». Noen av de «lederne» misbrukte Islam for å oppnå sine mål. Europa opplevde det samme, forskjellen var at det var Kristendommen som ble misbrukt.

     

    Jeg og Islam er imot alle som undertrykker kvinner :)

    • Liker 3
  4. Hvordan er fjellene "støttepilarer"?

    78.7 Og fjellene til støttepilarer?

     

     

    Beklager for at jeg ikke har svart på innlegget ditt, fint at du spør igjen. Jeg ser at du har mange vers fra Koranen som du vil at jeg skal forklare deg, og jeg bevise at det er ikke faktafeil. Men det kreves mye tid, og jeg må finne kilder osv. Skal se hvor mye jeg får gjort etter hvert. Men jeg har nå skrevet om et tema:

     

    Koranen om fjell:

    Boken Earth [Jorden] er en generell oppslagsbok som benyttes på mange universiteter rundt om i verden. Den ene av bokens to forfattere er professor emeritus Frank Press. Han var vitenskapelig rådgiver for den tidligere amerikanske president Jimmy Carter, og i 12 år var han president for National Academy of Sciences [Nasjonalakademiet for vitenskap] i Washington DC. Han skriver i boken at fjellene har underliggende røtter.

     

    Disse røttene er dypt fundamentert i jorden, og dette gir fjellene en fasong som ligner på plugger.

     

    Slik er fjellene beskrevet i Koranen, Gud sier: "Har Vi ikke gjort jorden som et leie, og fjellene som plugger?" (Koran: 78:6-7)

     

    Moderne vitenskap om jorden har bevist at fjellene har dype røtter under jordoverflaten, og at disse røttene kan være flere ganger dypere enn fjellenes høyde over jordoverflaten. Det mest passende ordet for å beskrive fjellene på grunnlag av denne informasjonen, er ordet ’plugg’, siden mesteparten av en korrekt innsatt plugg er skjult under bakken. Vitenskaps historien forteller oss at teorien om at fjellene har dype røtter, ble introdusert først i siste halvdel av det nittende århundre. Fjellene har også en viktig rolle i stabiliseringen av jordskorpen. De hindrer at jorden rister. Gud har sagt i Koranen: "Og Han har satt faste fjell i jorden så den ikke skal riste med dere…" (Koranen: 16:15)

     

    Likeså hevder den moderne platetektonikk-teorien at fjellene fungerer som stabilisatorer for jorden. Denne kunnskapen om fjellenes rolle som stabilisatorer for jorden, har først begynt å bli forstått innenfor rammen av platetektonikk siden slutten av 1960-årene.

     

    Er det mulig at noen på profeten Mohammed tid kunne ha kjent til fjellenes sanne form? Er det mulig at noen kunne forestille seg at det enorme fjellet som man ser framfor seg, faktisk går dypt ned i jorden og har en rot, slik som vitenskapsmenn har kommet fram til? Et stort antall bøker innen geologi beskriver kun den delen av fjellet som er over jordoverflaten. Dette fordi disse bøkene ikke er skrevet av spesialister innen geologi. Moderne geologi har bekreftet sannheten i versene fra Koranen.

     

    Du kan finne bilde/figur: Figur 7: "Fjellene har dype røtter under jordens overflate." (Earth [Jorden], Press og Siever, s. 413)

     

    Figur 8: Skjematisk tverrsnitt. "Fjellene har dype plugglignende røtter fundamentert i jorden." (Anatomy of the Earth [Jordens anatomi], Cailleux, s. 220)

     

    Figur 9: "Denne illustrasjonen viser hvordan fjellene på grunn av de dype røttene, har plugglignende form." (Earth Science [Vitenskapen om jorden], Tarbuck og Lutgens, s. 158)

     

     

    Hoved kilder:

    Earth [Jorden] Press og Siever, s. 435. Se også Earth Science [Vitenskap om jorden] Tarbuck og Lutgens, s. 157.

     

    The Geological Concept of Mountains in the Qur'an [Det geologiske konseptet om fjell i Koranen], El-Naggar, s. 44-45.

    • Liker 1
  5. Koranen 9:29

    Bekjemp de som ikke tror på Allah inntil den siste dag, for de holder heller ikke forbudt det som er blitt forbudt av Allah og hans budbringer, og som heller ikke erkjenner religionens sannhet, selv om de er et folk av boken(Bibelen), før de betaler Jizya (skatt til muslimer) og føler seg kuet til å underlegge seg under islamsk styre.

     

    Koranen 8.65;

    "O profet. Hiss opp de troende til kamp. Viss det er 20 trofaste blant dere, vil de beseire to hundre, viss dere er 100 trofaste blant dere, så vil disse beseire tusen [ikke muslimer], for dette er mennesker uten intelligens."

     

    Koranen 5:51:

    "O du som tror ! ikke ta jødene og de kristne til venner, de er venner av hverandre, og de blant dere som tar dem som en venn, er garantert en blant dem ; Det er sikkert at Allah ikke leder det uberettigede folk."

     

    Koranen 2.286;

    "....Du[Allah] er vår beskytter, så gi oss derfor seier over de vantro nasjoner...."

     

    Koranen 8.65;

    "O profet. Hiss opp de troende til kamp. Viss det er 20 trofaste blant dere, vil de beseire to hundre, viss dere er 100 trofaste blant dere, så vil disse beseire tusen [ikke muslimer], for dette er mennesker uten intelligens."

     

    mener heller dette er uten inteligens! spør du meg

     

    Kan du forklare meg det da?

     

    Har du legget merke til at, når man leser Koranen så forteller den på en måte direkte til (leseren) deg? Og det var fordi det fortalte direkte til Muhammed, fordi Koranen er Guds ord, og Koranen kom i form av åpenbaringer til profeten Muhammed. Og når man finner vers der det står "drep dem". Å drepe, er tidsbegrenset, steds begrenset, og om hvem som skulle drepes.

    Det finner dere hvis dere leser konteksten, Muhammed fikk ikke beskjed om å drepe hvem han ville, de han drepte var kun i SELVFORSVAR.

     

    Fordi i Koranen står det flere ganger, "..men hvis de angriper, så drep dem" (Koran 2:191)

    Du må forstå at når du tolker Koranen så bør du egentlig lese hele kapitlet eller de andre versene rundt (konteksten). Jeg vet ikke om du har lest hele Koranen eller ikke, men hvordan kan du vite f. eks. hva en bok handler om, ved å bare plukke et par setninger og se bort fra resten av boka?

    Mer om slike voldelige vers og grundigere tolkningen av dem kan du lese under emne: Islam og vold. Voldelige vers fra Koranen? Kilder følger med!

    • Liker 1
  6. et spørsmål fra meg

    Islam er en relgionenes "fred" og koranen står det masse om og viser respekt og sånt, du som er muslim forsrtår hva jeg mener! men hva har alt dette med muhammed filmen og karaktur tegningene, da muslimer har drept flere og brent opp masse....

     

     

    De voldelige reaksjonene er ikke i tråd med islamsk tankegang, men uttrykk for en ukultur som bunner i politisk hat. Vi bør finne svar i livet til profeten: Han ble selv utsatt for provokasjon da han levde, men svarte aldri med vold.

    Disse menneskene er ekstreme og selvfølgelig representerer ikke Islam, de oppfordrer til vold og drap. Man må huske på at slike mennesker er ikke muslimer i Muhammeds øyne. ”… Den som dreper et menneske, med mindre det er for mord (på et annet menneske) eller straff for forbrytelse, skal det anses som han hadde drept hele menneskeheten…” (Koranen 5:32).

     

    Når ekstrimeter som kaller seg muslimer, og som tyr til vold og drap, så er man ikke muslim i Muhammeds øyne.

    Profeten Muhammed (fred være med ham) sa: "En muslim er den som andre lever i fred av hans tunge og hånd" Kilde: Bukhari, Muslim, Usul al.kafi bind 2.

    "Som andre" er hvem som helst uansett bakgrunn.

    Også vil jeg legge til noe ang. verset: "...gjør dere ikke skyldige i aggresjon. Gud liker ikke aggressive” (Koran: 2:190)

     

     

    Sinne kommer dessverre av at folk ikke klarer å svare for seg. Derfor er kunnskap den største makten man har. fordi da føler man at man klarer å svare riktig.

    Personlig tar jeg sterk avstand fra disse menneskene og deres handlinger. Og jeg hevet jeg meg over filmen og karikaturene, fordi formålet er å provosere slik at vi muslimer reagerer på det. Men jeg blir ikke provosert, og da har de mistet formålet med både filmen og karikaturene.

    Jeg og mange andre muslimer jeg kjenner fordømmer hele volds og drapsbølgen som har gått rundt i den arabiske verden, særlig i Libya, Egypt, Tunisa og Jemen pga en islam provoserende film. Dette er meget tragisk og alltid forkastelig når noen ekstremister tyr til vold for å skape konflikter som følge av provokasjon.

     

    Dere som kaller dere for "gode muslimer" hvorfor protesterer dere ikke IMOT volden som har blitt rundt dette?

     

     

    Alle mennesker uansett religion og bakgrunn har ansvar for å bekjempe all volde i verden og ekstremisme For det første, det er ikke bare muslimenes oppgave å stoppe radikaliseringen. Alle norske borgere, uansett bakgrunn, har en plikt til å bekjempe fundamentalister For det andre, alle vet at høyreekstremisme vokser i Europa og det kan føre til at nazismen tar kontrollen i Vesten. Kan jeg da stille samme spørsmål til deg som du stiller meg? Hvorfor gjør ikke etniske norske mer mot denne radikaliseringen som skjer? Nei, jeg kan ikke det. Fordi, jeg som norsk borger skal stå sammen med andre norske borgere for å bekjempe fundamentalister og høyreekstremister.

    Radikalisering skjer over alt i verden, og det kan komme fra alle slags grupper, uansett etnisitet, religion og bakgrunn. Som f.eks. ABB.

     

    Ikke misforstå jeg elsker Norge og det flotte norske samfunnet, det eksemplet jeg tok opp nå ang. radikalisering, var å vise deg at det ikke er så lett.

    Jeg vil legge til at: Det var markering med flere tusener muslimer på Youngstorget, flere organisasjoner til en felles og rolig markering. Det var mange ikke-muslimer som deltok også. Fabian Stang, Biskop Kvarme og flere andre religiøse ledere støttet denne markeringen. De på Youngstroget har vist hva muslimer står for, de ønsket fredelig fremtid der vi alle kan leve sammen i respekt. Respekt er nemlig, det viktigste her i livet.

    Kilder: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10069257

    Som sagt det viktigste hvis man skal bekjempe ekstremisme og onde mennesker, så er det å stå sammen, for sammen er man sterkere.

     

    Et stort problem som jeg mener er media, de har veldig stor makt, og det er alltid de ekstreme som får oppmerksomhet, derfor får man skjevt bilde av religionen. Flertallet av media prøver å få frem er at det finnes noen små grupperinger som gjør umenneskelige handlinger mot andre uskyldige og fremstiller dette som om det er Islam. Dette, er kun overdrivelser av media. Du må huske på at de fleste av media vil tjene penger og de publiserer kun nyheter som er spennende eller som inneholder frykt. For da blir folk interessert og kjøper de avisene. Men vi muslimer skal jobbe for det, og vise at vi fordømmer slike ekstreme mennesker og handlinger, men det er ikke så lett når det gjelder media.

    Jeg vil legge til noe mer ang. Muhammed filmen og karikatur tegningene: Min religion lærer meg tålmodighet, toleranse og respekt. Hvis noen gjør noe stygt mot meg eller mot min religion så skal jeg ikke svare han på samme måte, men være tålmodig og vise han at min religion er fylt med fred :)

    muhammed din profet. halshogde personer, Hadithene forteller om at han kappet hodet av en hærstyrke ubevæpnede soldater - var ikke Muhammed dermed muslim..?

     

    Muhammed var muslim. Muhammed fikk ikke beskjed om å drepe hvem han ville, de han drepte var kun i SELVFORSVAR. Fordi i Koranen står det flere ganger, "..men hvis de angriper, så drep dem" (Koran 2:191)

    Han kriget når det var noen som angrep han. Han forsvarte rett og slett seg selv. Han sendte noen for å spre budskapet til Islam til folk i andre land. Det var helt fredelig og han gjorde ingen ting annet enn å misjonere i fred, når tyranner på den siden ville ha sin posisjon, var de redde av å miste sin plass, hvorfor? jo fordi Islam frigjør mennesker og vil ikke at de skal være slaver for tyranner. Islam vil utslette urettferdighet. Så Tyrannene drepte disse misjonærene eller ambassadørene som ble sendt fra profetens side. og når disse ambassadørene blir drept er det en indikasjon på krigføring.

    "Si, Sannheten kommer fra Herren! La den tro som vil, og den være vantro som vil!..." (Koran 18:29)

    "Så minn dem på! Du er bare en formaner. Du har ingen makt over dem" (Koran 88:21-22)

    Når det gjelder Hadith: Koranen er den beste og sannferdige kilden man kan finne om Islam. Når det gjelder Hadith (fortellinger og tradisjon om profeten), så finnes det mange bøker om, og hvis en hadith er i strid mot Koranen, så regnes ikke hadithen som sannferdig. Ikke ALLE hadith er riktige. Fordi noen hadith sier noe, og en annen hadith sier det motsatte.

     

    Også vil jeg nevne at det er ikke alle muslimer som tror at hadith boken Sahih Bukhari er 100% riktig. Vi Shia muslimer (jeg blant annet) tror ikke på Sahih Bukhari eller Sahih Muslim som 100% troverdige. Det gjelder ikke bare Shia muslimer, men mange andre muslimer også.

    Vi tror på andre hadith bøker som f.eks Al-Kafi som også ikke er 100% ritktig.

    Islam er ikke en relgion i seg selv lengre, du har kansje noen få som praktiserer islam som de skal, islam er EN politisk ideologi!!!!!!

    islam er dobbel moral! dere sier dere følger koranen fra pungt og prikke, men alle bryter den! hver dag!

    Men man skal ikke ta alle under en kam her.

     

    For det første: Islam er en religion og ordet Islam er et arabisk ord som betyr fred eller budskap om fred.

    For det andre: Det er ikke bare noe politisk, eller religiøst. Islam lærer oss en komplett livsstil som er både politisk, sekulært, religiøst og spirituelt.

    For det tredje: Du motsier deg selv. I den ene setningen sier du: ” noen få som praktiserer islam som de skal” og i den andre avsnittet sier du: ” dere sier dere følger koranen fra pungt og prikke, men alle bryter den! hver dag”

    For det fjerde: Du må huske på å skille mellom Islam som en religion og muslimer som individer.

    For det femte: Riktig, man skal ikke ta alle under samme kam, men kan jeg spørre deg hvorfor du allikevel gjør det? Når du vet at det er feil. Se her: ” alle bryter den” å stigmatiserer 1,6 milliarder mennesker, pga. enkeltpersoners handlinger er ikke fint. Jeg mener ikke å være frekk, men du burde vite at det er dumt å snakke før man tenker...

    • Liker 1
  7. Da kan jeg begynne med et spørsmål jeg lurer på:

     

    -Hvorfor tror muslimer at en Gud ville overlevere sin endelige og sanne versjon av hvordan han "lever" og virker til en fyr som ikke kunne lese eller skrive? Hadde det ikke vært mye lurere om Allaah overleverte denne historien til en som fikk skrevet dette ned med en gang? Koranen er jo skrevet ETTER at muhammed selv døde og er derfor ikke annet enn muntelige overleveringer fra folk som tilfeldigvis sto og hørte på samt det som ble skrevet ned av de muntelige overleveringene som muhammed liksom gjorde? Hvorfor har dere så klokkeklar tro på sannheten i denne overleveringen, som jo ikke er annet enn en muntelig gjenfortelling fra muhammed?

     

    Profeten Muhammed hadde mange mirakler, og en av miraklene var at han lærte skrive og lese uten å gå på skole. Araberne, profeten Muhammeds samtidige, var skjent for deres talekunst poesi. Så profeten Muhammeds største mirakel var Koranen, hvis motstykke ingen av Arabiens utallige diktere og talere kunne produsere. Dessuten er Muhammeds mirakel noe spesielt.

     

     

    Muslimenes tro bygger på fem grunnleggende elementer. Disse er troens kjerner:

    En av elementer er: Troen på Guds åpenbarte bøker. Muslimer tror at Gud åpenbarte bøker til Sinebudbringere, som bevis for menneskeheten og som en veiledning for dem. En av disse bøkene er Koranen, som Gud åpenbarte til profeten Mohammed Gud har garantert at Koranen blir beskyttet mot både korrupsjon og forvrengningen Gud har sagt: Sannelig, Vi har sendt ned Koranen, og Vi vil bevare den sikkert (mot korrupsjon). (Koranen, 15:9)

     

     

    Den andre elementene er: Troen på profetene og Guds budbringere:

    Muslimer tror på profetene og Guds budbringere. Disse startet med Adam og inkluderte Noa, Abraham, Ismael, Isak, Jakob, Moses og Jesus (fred være med dem). Men Guds siste budskap til menneskeheten, en gjentatt bekreftelse av det evige budskap, ble åpenbart for profeten Mohammed Muslimer tror at Mohammed er den siste profeten som er sendt av Gud, for Gud har sagt: Mohammed er ikke far til noen av deres menn, men han er Guds sendebud og den siste av profetene… (Koranen, 33:40)

    Muslimer tror at alle profetene og budbringerne var skapte mennesker som ikke hadde noen av Guds guddommelige kvaliteter.

     

    Koranen er muslimenes hellige bok, som kom i form av åpenbaringer til profeten Muhammed. Koranen er Guds ord, og det fullstendige budskapet til menneskene. Den er ment som en veileder for hele menneskeheten. Profetens eksemplariske oppførsel fikk folk flest til å kalle ham as-sadiq al-amin (på arabisk), som betyr den trofaste og den ærlige. Mange av Mekkas beboere hadde stor tillit til ham. De oppbevarte gjerne sine penger og verdisaker hos ham. Da Mohammed (fvmh) var 40 år gammel fikk han sin første åpenbaring, i måneden Rajab, nærmere bestemt den 27. Rajab. Det var engelen Jibril (Gabriel) som kalte ham til å bli Guds Sendebud. Ifølge islam ble Mohammed (fvmh) utvalgt til å være Allahs siste profet. Helt fram til sin død mottok han åpenbaringer fra Allah.

     

     

    Alt som står i Koranen er den hele og fulle sannheten for å hjelpe mennesker (som har akseptert Islam ved logiske argumenter) å nå sin utvikling og fullkommenhet. Den er uten fakta feil, tvert imot fakta som ikke var bevist for 1400 år tilbake var allerede skrevet i Koranen, og det er av Koranens mirakler f.eks. fremtidige begivenheter, hvordan fosteret blir laget, og andre vitenskapelige bevis m.m. Hele Koranen er åpenbart av Gud, men det skal ikke motsi at det finnes flere tolkninger av denne boken. Hele Koranen er åpenbart av Gud, men det skal ikke motsi at det finnes flere tolkninger av denne boken. Tolkningen av Koranen går gjennom profetens lære i følge verset som ble nevnt tidligere og andre vers. Det er her forskjellige tolkninger oppstår. Dette er ikke nødvendigvis dårlig, men tvert imot en fordel som viser at Islam og Guds kunnskap er ubegrenset, slik at det er åpent for forskjellige argumenter og tolkninger.

     

     

    Den første åpenbaringen var kapittel nr 96. Kapittelet starter med ”IQRA’ BISMI RABBI KALLAZI KHALAQ”, ”Les i din Herres navn! Han som skaper.” Da Profeten (fvmh) var 40 år gammel kom engelen Gabriel til Profeten (fvmh) og fortalte at han skulle lese. Men Profeten (fvmh) svarte tilbake ved å spørre om hva han skulle lese. Deretter sa engelen Gabriel at han skulle lese kapittel 96. Profeten (fvmh) leste den for han. Profeten (fvmh) hadde kunnskap om hele Koranen på det tidspunktet. Hendelsen skjedde på et bestemt fjell, Jabl-e-Noor i Mekka.

     

     

    Profeten Muhammed har blitt nevnt med flere navn i forskjellige skrifter:

    Toraen = Ahyad

    Profeten Davids Zaboor (salmene) = Mahee

    Originale Bibelen = Ahmad

    Koranen = Muhammad, Ahmad, Abdullah, Taha, Yaseen, Noon, Muzzammil, Muddassir, Nabi, Rasool og Dhikr (ifølge Imam Jafar as-Sadiq).

     

    3 hovedkilder er brukt:

    - ’The Message’ av Jafar Subhani

    - ’Biography of the holy Prophet Muhammad’ av Syed Ali Raza

    - ‘Hayat al-Qulub, vol 2’ av Allamah Baqir al-Majlisi

    • Liker 1
  8. Koranene, muslimene og Islam er verdens største og farligste FIENDE!!

    Ned med islam!!!

    Islam= nazisme på steorider!

     

    Deres profet var en pedofil tulling, som reiste rundt halshugget folk, ranet landsbyer og mishandlet kvinner og denne manne følger og dere og tror på at han snakket sant.

    Hvorfor skulle en gud ''allah'' sende ut en så grusom person med et hellig budskap??

    Det er helt ufattelig og uakseptabelt!!

     

    Det er ingen andre religion i verden idag som skaper mer frykt, uro og frihetsødeleggelse!!

     

    Islam er ikke religion, det er politisk levemåte som har nulltoleranse for forskjeller.

    Religion er en privat tro, mens Islam og muslimene mener alle skal følge deres tro vist ikke så skal de drepes.

    Dere har nulltoleranse for kvinnerettigheter annet en at dere ikke skal banke kvinnene deres i ansiktet fordi da vil hun bli stygg.

     

    Alle andre religioner truer med at vist du ikke tror så går du til hælvette når du dør, altså privat de krever ikke at du skal tro.

    Mens Islam sier tro eller dø.

     

    Hvor faen er friheten???

     

    Helvetets muslimer, jeg hater alt dere tror og står på!

    - Profeten deres er en pedofil, drapsmann som mishandlet kvinner og stjal.

    - Dere har nulltoleranse for religionsfrihet, det kan man bare se i alle land med Sharialov, dere er sinnssyke!

    - Dere steiner homofile og dreper de.

     

    Hvorfor støtter du som en muslim din profet som er på bevist pedofil, drapsmann som mishandlet kvinner og ranet landsbyer??

     

    Jeg har sett i alle andre religioner så dyrker de guder og profeter som var veldig snille, mens Islam dyrker Mohammed en drapsmann, hvorfor tror dere på en drapsmann???

     

    Norge for nordmenn!

    ut med Islam og alt det dritten!

     

    Jeg har nå bevist at du stigmatiserer 1,6 milliarder mennesker, pga. enkeltpersoners handlinger, helt utrolig. Er du seriøs? Snakk om å være barn på denne sida her, hvor gammel er du? 30, 40? Ikke i hodet i hvertfall, ser mer ut som 10 eller 12... Ikke vær sånn, tenk på et høyere nivå er du snill, det er bare bra til ditt eget beste :)

    • Liker 3
  9. Hei folkens. Først og fremst vil jeg takke dere for spørsmålene. Beklager forsinkelsen, har lest alle spørsmålene, ser at det er noen unødvendige kommentarer, vennligst slutt med det så vi kan ha en ordentlig dialog. Det vil bare bli kaos om man er usaklig og gir unødvendige kommentarer. Svarene er lagt ut om et par minutter, i og med at jeg er alene, og skal gi gode svar på spørsmålene. Har brukt langt tid fordi jeg måtte ta med kilder, for at det skal være troverdig, sant? :)

    • Liker 3
  10. RWS: Ok. Jeg skjønner, men The Big Bang, tror du på det?

    Vitenskapen mener de har funnet ut at det hele startet med at ett atom som skapte en utrolig eksplosjon, og dermed startet noe vi er avhengig av, Tid og Rom.

    Om jeg TROr på big bang? Nei, jeg tror ikke på big bang. Det jeg gjør er å AKSEPTERE at the big bang theory er den beste forklaringen vi har. Som all vitenskapelig verktøy forsøker også TBBT å forklare på best mulig måte hvordan det kan ha foregått og jeg SKJØNNER forskjellen her kontra religiøst visvas som PÅSTÅR at de vet hva som skjedde...

     

    Spørsmåler er om DU ser forskjellen?

     

    TBBT gir det beste bildet av hva som skjedde for 13,7 milliarder år siden pr dags dato, ingen tvil om det. Om det skulle vise seg å ikke være sant, eller en sannhet med modifikasjoner, vel, så aksepterer jeg det også, da jeg for lenge siden har skjønt at fælt få ting innehar noen sannhet, da ingenting varer evig... Og finner vi bedre bevis, vel gtreit, da skal jeg være den første til å godta det også... Det har alt å gjøre med å akseptere den beste forklaringen og ikke blindt TRO på påstander... TBBT kan faktisk underbygges av temmelig mye data... Hvor er dataene fra gud sa du? :p

     

    Hva sier det oss at Tid og Rom ble født ETTER en stor eksplosjonen? Jo, at FØR eksplosjonen fantes ikke Tid og Rom, sant?

     

    Tiden ble født sammen med universet. Den begynte altså å gå ved Big Bang.

    http://www.forskning.no/artikler/2011/august/296815

     

    Spørmålet er da, hvor kom Tid og Rom fra? Er det skapt, eller nei det skapte seg selv?

     

    Jeg mener at alt ble skapt, ikke av "hvem" for det brukes på personer, men hva. DET som skapte denne verden, og satt i gang en fantastisk galakse og et solsystem som fungerer perfekt, og liv på jorden, og mennesket, den kroppen du har, det er det mest vidunderlige og avanserte som er skapt, alle sansene og følelsene, hvor kommer KJÆRLIGHET fra, det er ikke en kroppsdel eller noe enten enn en følelse, kan noen forklare hvordan en følelse fungerer 100%?

  11. RWS: Du tror jo ikke at Gud finnes, sant?

    Har ikke sett noen bevis for noen gud jeg, så delvis ja, for dels TROR jeg at gud ikke finnes og dels finner jeg dagens gudefortellinger alt for tynne... Det er bare å innse at de tre versjonene av yahwe ihvertfall ikke har noe med noen gud å gjøre, det tror jeg ikke bare på som en ren tro, men kan si med ni og nitti % sikkerhet på grunnet småligheten, tilbedningskåtheten og rett og slett hvor dum den guden er i alle tre av versjonene av ham...

     

    Så nei, jeg tror ikke på noen gud nei. Jeg trenger ikke gud faktisk, har aldri gjort det...

     

    Hva HVIS Gud finnes? Tror du ikke på ting/personer/makter osv, så lenge de ikke er her?

  12. God morgen alle sammen :)

     

    Jeg skal nå svare på disse spørsmålene:

     

    1. Hvordan vet du at Gud aksepterer dine handlinger?

    - Så lenge din intensjon er god og i samsvar med Guds lover så er dine handlinger akseptert. Intensjon er viktigst og det er bare Gud som vet hva som er min og din intensjon.

     

    2. Hvorfor skal vi si fvmh (fred være med ham) og hf (hans familie)?

    - Profeten Mohammed sa: De som nevner meg skal si: "Allah home sali ala Mohammed wa alehi Mohammed" som betyr "Gud velsign og send fred over Mohammed og hans familie" I bønn er dette obligatorisk som alle muslimer er enige i, både shia og sunni. Forkortelsen er fvmh og hf. Vi sier dette for å vise respekt for profeten og hans familie.

    I tillegg står det i Koranen 33:56 at vi, troende, skal si: Velsignelse og fred over Mohammed. På hadithene (tradisjon og fortellinger) står det vi skal si: velsignelse og fred over profetens familie hver gang vi nevner Mohammed.

     

    Er disse faste ritualene og ordvalgene ment å skulle sette den som ber inn i riktig tankemodus, altså en form for forberedelse for videre meditasjon?

     

    Ja, i riktig tankemodus på en måte. Form for forberedelse så er det bønn (selvfølgelig må man ha riktig intensjon). Bønn er pålagt i religionen. Muslimer ber 5 ganger om dagen. Men hvis du lurer på hvorfor vi ber, så kan jeg forklare deg :)

     

    Det går bra, jeg spør etter hvert - og ville bare sjekke opp om bønn foregår på noenlunde samme måte og har samme hensikten/målet, som innefor buddhismen, som jeg praktisere.

     

    Takk for svaret

     

    :)

     

    Bare hyggelig! Jeg skjønner. Ja da, det er bare å spørre :)

  13. Dersom kvinner skal få hijab i politiet så skal menn også få ha det. I forsvaret har de det allerede. For et spetakkel det ville blitt om jeg skulle i førstegangstjeneste nå. Da hadde jeg krevd å gå med hijab. Og bare tenk så provoserende det er for muslimer når menn kler seg som kvinner, med hijab attpåtil.

     

    Mener du at menn burde også gå med hijab i politiet? Det burde ikke være en krav om hva du skal gå med, så lenge man ønsker å gå med det man vil. Om du er en mann og vil gå med hijab (eller kle deg som kvinner) gjør meg ingenting, og se jeg blir ikke provosert :)

    • Liker 1
  14. God morgen alle sammen :)

     

    Jeg skal nå svare på disse spørsmålene:

     

    1. Hvordan vet du at Gud aksepterer dine handlinger?

    - Så lenge din intensjon er god og i samsvar med Guds lover så er dine handlinger akseptert. Intensjon er viktigst og det er bare Gud som vet hva som er min og din intensjon.

     

    2. Hvorfor skal vi si fvmh (fred være med ham) og hf (hans familie)?

    - Profeten Mohammed sa: De som nevner meg skal si: "Allah home sali ala Mohammed wa alehi Mohammed" som betyr "Gud velsign og send fred over Mohammed og hans familie" I bønn er dette obligatorisk som alle muslimer er enige i, både shia og sunni. Forkortelsen er fvmh og hf. Vi sier dette for å vise respekt for profeten og hans familie.

    I tillegg står det i Koranen 33:56 at vi, troende, skal si: Velsignelse og fred over Mohammed. På hadithene (tradisjon og fortellinger) står det vi skal si: velsignelse og fred over profetens familie hver gang vi nevner Mohammed.

     

    Er disse faste ritualene og ordvalgene ment å skulle sette den som ber inn i riktig tankemodus, altså en form for forberedelse for videre meditasjon?

     

    Ja, i riktig tankemodus på en måte. Form for forberedelse så er det bønn (selvfølgelig må man ha riktig intensjon). Bønn er pålagt i religionen. Muslimer ber 5 ganger om dagen. Men hvis du lurer på hvorfor vi ber, så kan jeg forklare deg :)

  15. Hallo alle sammen :)

     

     

    Jeg er en muslim, som har opprettet dette for at dere som lurer noe om Islam skal stille meg spørsmål (uansett hva), også skal jeg gi gode svar tilbake. Jeg vil at det skal bli diskusjon av det også. Svarene som jeg gir er ikke bare jeg som står for. Flertallet av muslimer er enige med meg utenom de mest radikale som utgjør en liten del av det muslimske mangfoldet.

     

    Jeg og Islam er i mot dem som sier at man ikke kan si noe i mot Islam. Fordi Islam og Koranen sier at du skal reflektere over det du tror på. og ikke følge kulturer. Man må alltid følge de logiske argumentene og hvor bevisene ligger.

     

     

    Jeg kan fortelle litt om meg: Jeg har ikke arvet religionen min fra generasjon til generasjon sånn at jeg ikke vet noe om den, som en del muslimer dessverre har. Jeg kan argumentere for min religion og alt det jeg står for. Jeg har tatt hele min religion ved fornuft :)

     

    Jeg har jo vært her en liten stund og har fått en del viktige og interessante spørsmål. Dette gir meg mulighet til å svare seriøst tilbake. Islam forstås gjennom argumenter og debatt, dermed ikke gjennom å følge kultur som noen muslimer dessverre gjør. Siden jeg har vært her har noen skrevet unødvendige kommentarer, uriktige meldinger osv. Har fått det både i innboksen og på innlegg. Vennligst slutt med det så vi kan ha en ordentlig dialog og diskusjoner Noen av meldingene som jeg har fått er uakseptabelt. Og til de som tror at jeg skal komme med løgner, tro om igjen, jeg vil komme med svar fra Koranen, for her snakker vi om Islam som religion. Dessverre så frykter mennesker Islam grunnet lite eller ingen kunnskap om det sanne budskap.

     

    Husk at det finnes INGEN dumme spørsmål, bare dumme svar!

    Så bare still spørsmål :)

    • Liker 4
  16. God morgen alle sammen :)

     

    Jeg skal nå svare på disse spørsmålene:

     

    1. Hvordan vet du at Gud aksepterer dine handlinger?

    - Så lenge din intensjon er god og i samsvar med Guds lover så er dine handlinger akseptert. Intensjon er viktigst og det er bare Gud som vet hva som er min og din intensjon.

     

    2. Hvorfor skal vi si fvmh (fred være med ham) og hf (hans familie)?

    - Profeten Mohammed sa: De som nevner meg skal si: "Allah home sali ala Mohammed wa alehi Mohammed" som betyr "Gud velsign og send fred over Mohammed og hans familie" I bønn er dette obligatorisk som alle muslimer er enige i, både shia og sunni. Forkortelsen er fvmh og hf. Vi sier dette for å vise respekt for profeten og hans familie.

    I tillegg står det i Koranen 33:56 at vi, troende, skal si: Velsignelse og fred over Mohammed. På hadithene (tradisjon og fortellinger) står det vi skal si: velsignelse og fred over profetens familie hver gang vi nevner Mohammed.

  17. Veldige gode spørsmål. Jeg skal selvfølgelig svare på disse spørsmålene, men må tenke litt først også er jeg trøtt nå :) Hvis noen har flere spørsmål så er det bare å skrive det her, eller hvis det er noe generelt om Islam.

    Vi alle har forskjellige oppfatninger av Islam og profeten Mohammed. De oppfatningene må komme fram og diskuteres. Enig? :)

     

    God natt alle sammen :)

  18. I Koranen står det at det er bare Gud som vet hva som bor i hjertene. Den som tilgir er KUN Gud. Og Gud er den som vet hvordan intensjonen din og min er. Gud vet hva du tenkte før du utførte synden. La meg gi deg et eksempel:

     

     

    Noen har en intensjon om å stjele med en baktanke om at Gud tilgir han etter å ha stjålet, (Altså vedkommende prøver å lure Gud). Gud vet allerede hans tankegang og hvordan intensjonen er før han gjør synden. og hvis synden er begått er det opp til Gud å bestemme (etter at Han vet intensjonen) om Han skal tilgi eller ikke. Tilgivelse er skjult for oss. Det er derfor man alltid må be om tilgivelse for å gjøre seg selv ydmyk og ikke arrogant. Men hvis noen virkelig ikke hadde en sånn intensjon fra starten av, vil Gud tilgi han fordi Gud er den mest barmhjertige.

     

    I Islam kan du ikke bare gå rundt å synde og be om tilgivelse rett etter synden du har gjort. Og så gjøre synden igjen. Hvis du gjør en synd og ber da om tilgivelse fra Gud (ikke imamer), da kan du ikke gjør den synden igjen. Men Gud er den Barmhjertige og den Nåderike. Så kanskje Gud tilgir deg likevel om du gjentar syndene. Det spørs også hva slags synder du gjør.

     

     

    Det var veldig godt spørsmål insolvent, skal tenke mer på det. Uansett håper det var et svar :)

    • Liker 1
  19. "Måtte Gud være fornøyd med henne"? Hva betyr det, egentlig?

     

    Litt vanskelig å forklare, men jeg skal prøve: Det betyr at hvis Gud er fornøyd med henne, så godtas hennes gjerninger. På arabisk pleier vi å si til hverandre som takk, "Måtte Gud godta dine handlinger", hvis Gud godtar handlingen min, så betyr det at Gud er fornøyd med meg som muslim.

×
×
  • Opprett ny...