Gå til innhold

Jeremy

Medlemmer
  • Innlegg

    779
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jeremy

  1. Hm, er det populært med blits når man skal ta bilder av dyr på et dyrestevne?

    For innendørsarrangementer ville jeg sett på objektiver med f/1.4 -> /f2.8 i lysstyrke, da du kommer unna med greie ISO-verdier på 7'en. Avhengig av budsjett, kan du se på Canon 17-55mm f/2.8 IS, 24-70mm f/2.8L, 70-200mm f/2.8 uten IS/mkI/mkII. Dersom du har mulighet til å gå litt fram og tilbake, kan lyssterke fastobjektiver være et godt alternativ. F.eks 50mm f/1.4, 85mm f/1.8.

    Flere av disse, i tillegg til 100mm f/2.8L, vil også fungere til natur- og portrettbruk. Ta turen innom en fotobutikk og be om å få testet litt forskjellige.

  2. Tok turen på søndagen (mest fordi jeg ikke hadde noe annet å gjøre), og syntes messen var helt OK. Var ikke mange nyheter å få med seg, men mest bare for å få planlagt neste innkjøp og grafse litt på Leica'ene ;-)

    Bortsett fra Leica'ene, var Samsung sin NX10 meget interessant. Vi prøvde noen høyISO-bilder, og de så faktisk meget cleane ut.

  3. Følger vel med på alle mac-maskinene som bestilles fra apple.no etter lanseringen. Uansett har man muligheten til å oppgradere til leo for en billig penge dersom maskinen er kjøpt etter 1. okt.

    Angående nye macbooks, er det mange rykter som er ute og går - alt fra små prosessor-bumps til alu-design (kan lese mer på macrumors.com).

     

    Prisen på 990 NOK er vel uten studentrabatten, right?

×
×
  • Opprett ny...