Gå til innhold

Addininfo

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Addininfo

  1. Var med på en overgang til G Suite på tidligere arbeidsplass. Å bruke Gmail i profesjonell sammenheng med 20-50 mail inn/ut hver dag var utfordrende. Både for nøsting av mail og regler for automatisk sortering og merking. Min preferanse i jobbsammenheng forblir nok Outlook inntil de får utviklet og modnet funksjonalitet.

     

    Drive gir utfordringer med at filer ikke er tilgjengelig på lokal (felles)disk. Om steget tas fullt ut og samtlige ansatte flytter arbeid over til skyen(noen andres servere) vil det nok føles mer funksjonelt.

     

    Sheets, Docs, Hangout etc er greie erstattere for Office for enklere bruk, men det skal sies at jeg ikke tok meg nok tid til å fullt ut utforske Sheets' funksjonalitet vs Excel.

     

    Og som en liten notis: Går nettet ned mister man ganske mye funksjonalitet. Ja, det er funksjonalitet for offline mail, kalender og drive, men man er ganske lammet. Noe å tenke over om man er lokalisert en plass hvor utfall av nett kan forekomme.

  2. Selv om det går på budsjett og til riktig leveringstid, tror jeg tanken om at det kanskje kan gjøres billigere om man prøver «en annen plass» alltid vil være tilstede hos de endelige beslutningstakerne.

     

    Å ta høyde for kulturforskjeller og ikke besitte etterpåklokskapen fra andre gjør det vanskelig å kunne love noe som helst mot en leveringsdato.

  3. Slenger meg på 007CD på denne.

     

    Skjønner ikke hvorfor man ikke kan gjøre litt mer research på egenhånd.

    Bruk nå heller det som er "kildeartikkelen" som springbrett for hva man kan dytte inn i google for å kunne produsere artikler som gir mer innsyn og kunnskap om noe vi ikke kan noe om fra før. Wiki, Youtube, kildene til kildeartikkelen...

     

    http://lmgtfy.com/?q=aircraft+networks  :tease:

     

    Youtube har f.eks. masse rart og interessant (Defcon foredrag går gjennom mye artig, anbefales på det sterkeste!):

    Hacker + Airplanes = No Good Can Come Of This

    ADS-B spoofing

     

    All Your RFz Are Belong to Me - Hacking the Wireless World with Software Defined Radio

    Software definert raido og masse snacks. Fra 17:30 og utover: ADS-B, ACAS, TCAS, tilstandsmeldinger for fly...

     

    Cyberhijacking Airplanes: Truth or Fiction?

    Gjennomgang av fagfolk og piloter

     

    Om det ikke nødvendigvis gir full gjennomgang av alt som kan være relevant og ikke gir full forståelse av alt, så er det nå hvertfall en start som gir gode pekepinner på hvor man skal grave videre?

     

    Tok meg ikke lange tiden å finne frem til dette så… 

     

    Kanskje journalistene kunne lagt ut noe kort/tweet/etc om hva de skal skrive/ skriver om så kan de få tips underveis?

    • Liker 1
  4. Prisen fra 120hz.net er 555,55$, som ble splittet til 399,99 for skjerm og 155,56 for frakt. Momsen får jeg se hva blir når fakturaen fra Tollvesenet dukker opp i postkassa.

     

    Gleder meg en hel haug, endelig vekk fra TN og over på S-IPS. Utfordringen blir å først få tak i nytt skjermkort... siden jeg tviler på at noe av det som ligger å slenger hjemme klarer oppgaven (8800 GT anyone?)

     

    Håper også at jeg kan finne en løsning til å få Hackintoshen til å pumpe ut 120hz, eventuelt blir det bare windows i dual-booten som får 120hz.

  5. 27", IPS, 2560x1440 og 120Hz you say? Tadaa!

     

    http://www.120hz.biz...rclock-edition/

     

    Så jo, det finnes IPS-skjermer med 120Hz.

    +42

     

    Yup! At det ikke er flere som har funnet frem til denne på egenhånd vitner kanskje om at folk liker å syte og klage istedenfor å undersøke hva som finnes av muligheter.

     

    Ved 2560x1440 begynner vel 16:9 formatet allikevel å være akseptabelt?

     

    Det må allikevel nevnes at dette er skjermer som kommer med visse risikoer og noen utfordringer, men i mine øyne er det verdt det. Kan nevnes at jeg synes det er gøy med litt hacking og modifisering.

    Sitter bare å venter på pakke i posten...

     

    Cheers,

    Monkeyman

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...