Gå til innhold

XO25

Medlemmer
  • Innlegg

    118
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av XO25

  1. Ja det skal være plass i hovedkortet om du ikke benytter deg av PCI-E x1 som du har en av på hovedkortet. Dette er et godt nettverkskort, men det er flere ting som kan sette begrensninger. Det blir litt vanskelig å gi deg et godt svar på hva som blir ideelt ovenfor dine forhold. Men har du en bra ruter? Om avstanden er lang og/-eller det er flere enheter/ting som kan skape interferens (forstyrrelser) mellom deg og ruter kan dette by på problemer. Du sier også at du har betonggulv, noe som ikke er så gunstig, dette er heller ikke så gunstig med vegger der det er kobberledninger i. Om du har en kraftig sender/mottaker på ruteren vil nok det går bra, du bør også sjekke for andre nettverk i nabolaget slik at du kan stille inn til en kanalfrekvens som ikke benyttes av andre nettverk i området. Du kan også teste ut andre kanalfrekvenser om det eventuelt skulle være andre ting som kan forstyrre (veldig vanlig om du benytter deg av 2.4 Ghz).

     

    Du kan laste ned inSSIDer for å sjekke andre nettverk rundt deg.

     

    Du kan også vurdere powerline-adapter (avhengig om du har godt strømnett) eller Range Extender.

     

    http://rog.asus.com/wp-content/uploads/2012/08/sabertooth-990fx-r2-overview1.jpg

     

    Gpuen min står i første pcie port, dekker den inngangen?

  2. Hei

     

    Jeg kunne trenge litt hjelp med å velge et godt nettverkskort. Jeg bor i nederste etasje og ruteren står i etasjen over(betonghus). Ruter er av typen:

     

    http://www.prisjakt.no/product.php?p=1311500

     

    Jeg har et asus hovedkort av denne modeltypen:

     

    http://www.prisjakt.no/product.php?p=1360195

     

    Og jeg har funnet et nettverkskort av samme merke (Asus)

     

    http://www.prisjakt.no/product.php?p=2183611

     

    Vil dette være et stabilt kort og vil det gi hastigheter gode nok for gaming. Og i er det plass i hovedkortet. Jeg bruker kun en pci port til gpu og det er en

     

    http://www.prisjakt.no/product.php?p=1318540

     

    Takk for bidrag!

  3. Om du kan kjøre med 1080mhz uten å øke på spenningen, så er det jo bra. Er jo nesten 1.1ghz, gir mye for pengene.

     

    Hvis du øker spenningen til 1.3v, så er det mulig å nærme seg 1300mhz på kjernen hvis du har litt flaks med kortet. De fleste klarer rundt 1250mh med 1.3v. Men kan bli varmt hvis du ikke har god kjøling. Er jo vinter nå, bare åpne noen vinduer så skal det gå bra, hehe.

    Ser dette ok ut?? Her spilt farcry3 i fem-8 minutter

    post-281876-0-00083000-1382642372_thumb.png

  4. xfx 7950 kortet som jeg hadde før, hadde ingen problemer med 1050mhz med stock spenning. Og det kortet jeg hadde var ikke av de beste heller. Kjørte med luft, hadde ikke vann på gpu da. Et 7950 bør klare 1000mhz med stock spenning, men å ta den opptil 1100 med stock er nok litt optimistisk.

    Med 1090, som er maks i følge gputweak kan jeg kjøre rundt 1080 mhz stabilt

  5. Du kan nok sitte å se deg i hjel på reviews, og dem vil komme fram til forskjellige ting ettersom hvilke spill eller hvordan ting testes. Etter mitt syn burde du ut fra denne tråden nå ha fått et mer enn godt nok bilde over hva som er bra og ikke. Du må nok bare velge å gå for noe, og det vil uansett om du velger AMD/Intel, eller Nvidia/AMD så vil det fungere godt å være mer enn godt nok!

     

    For meg er et kjapt system og et godt bilde bedre enn et par-tre mer fps i et og annet spill, så vil som sagt anbefale deg SSD og 120Hz skjerm. Når det kommer til deler har jeg allerede sagt hva jeg ville gått for ;) Så vil til slutt anbefale deg å bestemme deg for en rigg å gå til innkjøp så du får starta å spille :)

    Tusen takk, tror du har helt rett der. Som sagt har jo begge både fordeler og mindre positive ting. Ssd er skal kjøpes siden, når budsjettet igjen strekker til, og for skjerm skal jeg titte litt mer. Og jeg vil også si at jeg liker det du pekte på forgje gang du skrev. Byttet til et graffikort av typen du anbefalte. Tusen takk!:D

×
×
  • Opprett ny...