Gå til innhold

Biffen91

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Biffen91

  1. Helt ærlig, etter sikkert 8 år som en lurker her på gamer lagde jeg meg nå en bruker for å stille deg, AtW et spørsmål: Hva er greia?

    Alle disse årene har jeg sett at du kverulerer med brukere på alt som er av saker, og gir deg ikke før du vinner. Kanskje du syns det er gøy å signere med brukernavnet ditt for 40000 gang. Er så lei, er så lei.. Så sabla lei

     

    Hør hør! På tide at noen sa noe.

    Er så lei selv...så JÆVLIG lei.

    • Liker 3
  2. Kort og godt; Anmeldelsen er skrevet som om dette er en remake av The Last of Us, og ikke en remaster.

     

    Utgangspunktet og forventningene anmelder har er dermed feil fra starten.

     

    Det er jo kun en spørsmål om defenisjon.

    En remaster burde man kunne forvente mer til, enn litt høyere bildefrekvens og full hd.

    Her har det gjort minst mulig for å tjene mest mulig på spillet. Tittelen "remaster" burde aldri ha blitt klistra på i det hele tatt. Det at spillet får 7/10 betyr jo ikke at spillet er dårligere enn orginalen. Karakteren er gitt på forskjellige grunnlag, noe jeg menere er helt rett.

     

    En helt annen sak, men jeg håper virkelig at "next-gen" konsollene kan prestere bedre enn dette. Om ikke blir det vell 8-10 kjedelige år for pc-spillere med stagnert utvikling. Igjen.

  3.  

     

     

     

    Venter til filmen om Dan Greenawalt, tror den blir mer relevant å se.

    For deg ja.

    På generelt grunnlag vil jeg si. Forza-serien har blitt mer og mer relevant og stadig i forkant på teknologi, mens Gran Turismo har blitt mer og mer akterutseilt.

    Man kan vel ikke akkurat si at GT gjør det dårlig når de har et gjennomsnittlig salgstall for hvert spill på ca. 11,5 mill., noe som er omtrent hva Forza har solgt totalt i hele serien (?)

     

    Og hvordan man kan påstå at FM ligger i forkant av teknologi er jo også et annet særdeles merkelig utsagn da siste Forza på Xbox One ikke akkurat ser nevneverdig bedre ut enn GT6 på PS3 ;)

    Så du begrunner dine argumenter med at det selger mer, og ser penere ut?

×
×
  • Opprett ny...