Gå til innhold

Kristian 79

Medlemmer
  • Innlegg

    67
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kristian 79

  1. Chrome ja....monget helt ut på min maskin,kunne ikke skrive i det hele tatt her på diskusjon,og diverse andre sider manglet og innhold, så har switchet til firefox

     

    Kanskje du og skal ta noen runder med en annen browser for å se om det bare gjelder chrome ?

    Ok, jeg skal sjekke det! :cry: Helt merkelig, kommer markerte ord i samtaler/artikler/forum/nettsider som jeg kommer over med musen så popper det opp "du har vunnet apple iphone 4" og slike ting i et lite vindu.. . til og med her inne får jeg slik på forskjellige ord :grumpy: Likte liksom Chrome jeg.. . jeje nok om det, dette er tross alt Den offisielle Samsung Galaxy S3 tråden :thumbup:

  2. Jeg trenger en download manager.

    Men det må være en skikkelig stabeis!

     

    Jeg har tregt og ustabilt nett, så når jeg trenger å laste ned en stor fil blir det gjerne brutt halvveis.

    Da må jeg manuellt trykke "Resume"-knappen.

     

    Jeg vil ikke behøve å trykke "Resume"-knappen.

    Jeg vil ha en download manager som er såpass smart at den ikke bare gir opp når forbindelsen blir brutt, og venter på at jeg ber den om å fortsette.

    Den må ta initiativ til å prøve på nytt selv, så jeg slipper å passe på den hele tiden.

     

    Noen som kan anbefale en download manager som ikke bare gir opp når den møter litt motgang, men som prøver til den er ferdig?

     

     

    Har en Samsung Galaxy S2.

     

    EDIT:

    Jeg fant en app som ifølge beskrivelsen gjør det jeg ber om:

    LoaderDroid

    Har ikke testet den enda.

    Utorrent.. .maybe :hmm:

  3. Da har jeg endelig fått SG3 tilbake fra rep, og den er selvfølgelige factory wipa. (nytt hovedkort!) anyways; hvordan får jeg kjapt tilbake alle mine apper? Går jeg på https://play.google.com/apps så dukker SG3 opp 2 ganger, den gamle før rep, og nå den nye. Den gamle har alle apps innstalert, den nye? ingenting utenom google ting.
    hvis du tok en backup av programmene i Kies før levering, kan du restore derfra..

     

    nei Kies er en søppel app, og så vidt jeg vet, syncer den ikke backup til skyen, så da er man avhengig av PCn man instalerte Kies på.

     

    Titanium backup er jo avhengig av root, og det er no-no med tanke på jobb email :(

     

    Backup funksjonen er søppel på Android så lenge man ikke rooter. Helt utrolig at Google ikke har fikset en bedre løsning.

    Mulig Kies er søppel, men backup/restore av apps fungerer hvertfall nå, og det synes jeg er bedre enn null backup :)

    Jeg skulle ta backup av apps gjennom Kies og jeg satte den på sync på kvelden, men den ble ikke ferdig før jeg skulle legge meg, så den stod på helle kvelden til dagen etter... men da var den heller ikke ferdig.. . så jeg bare avbrøt det! Kies er jo bare trøbbel.. irreterende greier :confused:

  4. Det er ikke til og legge under en stol at Jelly Bean er en stor skuffelse etter så lang vente tid.. . Jeg hadde nå selv ventet en god del mer av denne oppdateringen enn hva vi fikk + det viser seg jo på min og mange andre sin at det er mye bugs ute og går.. . JB suger rumpe.. . men jeg elsker forsatt min SIII grunnet alle mulighetene jeg har med den og at jeg ikke har noe batteri problemer. Men kommer nok til og bytte den ut til fordel for større skjerm. For min del syntes jeg den faktisk er hakket for liten, så når Note III kommer en gang i fremtiden blir det nok mulig den!? :hmm:

  5. Folkens, er det ikke litt i meste laget å henge seg så voldsomt opp i om tlf bruker et par prosent mere batteri? Er dere så sinnssykt mye ute på farta i timevis at tlf ikke kan lades når det trengs?

     

    Det er jo bare et nytt versjonnummer på mobiltelefonen, ikke tilbakevendelsen av Jesus, selv om det virker som dere tror det iflg all hypen de siste sidene.

     

    Gikk hjemmefra med 100 og nå cirka 2 timer senere er jeg på 68... Jeg ville kalle det noe å i det minste bemerke for å vite om det er unikt tilfelle for meg eller ikke og kanskje komme frem til hva som forårsaker det. Flere kokker er sikkert mer søl men jeg anser ikke meg selv som allvitende og ser ikke noe problem I å spørre om råd og tips

    Enig! Det er jo det denne tråden er for.. .! :)

    • Liker 2
  6. NFC tags kan brukes for å automatisere forskjellige ting på telefonen. Hvis man f.eks har en tag på nattbordet, kan denne få telefonen til å skru av meldingslyd, skru av wifi, sette alarm om 8 timer, starte navigering, :confused: , eller det man måtte ønske... Det er vel bare fantasien som setter grenser.. Jeg har f.eks satt opp Ruter kortet mitt (tbane/buss kortet bruker NFC) slik at når jeg holder det inntill telefonen, så åpnes Ruter sin app (mest for show off :-)), og adgangskortet til jobben kan jeg bare holde opp til telefonen for å sette instillingene jeg bruker på jobb.. I tillegg har jeg endel NFC klistretags som jeg kan plassere der jeg vil for å starte apper eller endre instillinger. Kan også brukes for å starte "Tasker" tasks for mer komplekse oppgaver. Klokere? :dribble:

    Good stuff! :) Klokere nå ja hehehe.. . Takker :)

×
×
  • Opprett ny...