Gå til innhold

tolgerhovas

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tolgerhovas

  1. Bildekvaliteten er meget lik. Om du ønsker primært et stillbildekamera er A6000 et meget solid kamera og et godt kjøp. Med A6300 får du 4K-video, noe raskere autofokus, og litt bedre kvalitet i lite lys. Er video nedprioritert får du helt klart mest for pengene med A6300, men har du råa så er også A6300 en rå kraftpakke for prisen.

  2. Er som nomore sier kabelstompen på denne Sony-spilleren som er problemet, ikke antennekabelen fra antenna. Løsningen blir nok å kutte ytre del av kabelstumpen og koble på en ny smb-kontakt i enden. Om noen vet om en butikk som selger smb-kontakter for krymping, gi gjerne et vink. Sliter med å finne dette lokalt og i norske nettbutikker.

  3. Hei,
    Var uheldig under montering av DAB-bilstereo, og fikk brudd i kabelen som går fra bilstereo til DAB-antenna. Altså, selve tilkoblingen fra stereo som møter antennekabelen fra DAB-antenna. Jeg får derfor ikke koblet DAB-antenna til stereoen gjennom utgangen for DAB-mottak. 

    Noen som kjenner til om det er mulig, på en eller annen måte, å nytte FM-antenna og FM-antenneutgangen på stereo til mottak av både FM og DAB?

    På forhånd takk!

  4. Elsker komposisjonen din, og fargene er flotte. Personlig syns jeg vanningsanlegget hører hjemme i dette bildet. Selv om det lyser opp så er det ikke nok til å ta oppmerksomheten fra de flotte omgivelsene. Kornet har behov for vann, og nettopp derfor syns jeg at vanningsanlegget blir et positivt element.

     

    Pent landskapsbilde!

  5. Jeg syns dette er et absolutt fabelaktig nordlysbilde. Nordlyset blir jo selvsagt et naturlig blikkfang, men det er nettopp omgivelsene og alle detaljene rundt som fengsler meg. Det er så mange ting for blikket å utforske. Steinen som stikker opp av vannet i forgrunnen, stjernehimmelen, og den spennende horisonten som blikket blir ledet til.

     

    Får nesten en litt trolsk følelse. Vannet er så stille og fredelig i forgrunnen. Himmelen er rolig, og alt er trygt og fint. Samtidig så blir blikket ledet inn i en himmel full av brennende farger, og et vann som ikke lenger er rolig. Jeg får lyst å se hvordan det ser ut innerst i fjorden.

     

    Du har utnyttet lyset, og fått ut alle detaljene i motivet. Tommel opp!

     

×
×
  • Opprett ny...