Gå til innhold

Nilsen88

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nilsen88

  1. er tilbud på siberia p800 wireless (tidligere siberia H wireless eller noe) og logitech g933 denne helgen, fortsatt litt dyre i forhold til hva man får, men betaler med glede litt ekstra for trådløst (orker ikke gå inn på hvorfor). problemet er at jeg sliter med å velge.. ser for meg at de er tilnærmet like, til og med på pris (denne helgen) så lurer derfor på om noen har erfaring med en eller begge og kan komme med anbefaling. gjerne raskt begrunnet :)

     

    mvh

     

    kan tenke meg å bruke den jeg går for til ps4, så greit om det er lett å bytte mellom pcn og konsollen når det er nødvendig uten for mye stress.

  2. Jeg har arvet en norsk versjon av et franklin mint monopol bord med 2 stoler, noen som vet hva slag verdi dette kan ha, sånn cirka. Kjenner ingen som har sett samme versjonen før, kan være tilfeldig, men hadde vært morro å vite hva noe sånt går for nå :) (dessverre sikkert ikke mye ;)

     

    http://boardgamegeek.com/boardgame/80719/monopoly-franklin-mint-collectors-edition

     

    samme som linken over, men med norske steder, bord og stoler.

     

    mvh

  3.  

     

     

    De ansatte var tross alt inne i butikken. Klokka 8 kunne de bare velge seg en hver mens de andre gikk mot avdelingen. Funker ikke det?

     

    Mor skulle hatt problemer om hun kom inn butikken jeg jobbet hos. Vansklige kunder som 'SKAL HA' blir fort vist bort av vektere og gjerne politiannmeldt om de gir trusler.

    Så du synes det er greit at en som tilfeldigvis er ansatt i en butikk har rett til å få en vare før alle andre? Du jobber i et serviceyrke - vet du i det hele tatt hva det vil si? ...

    Han snakker om folk som oppfører seg som idioter, det er topp at sånne blir vist ut av lokalet.

    Hva om det står noen tenåringer i kø og det kommer en far og bare brøyter seg igennom køen når de åpner. Han fortjener å bli vist bort istedet for å få PS4-en til noen som har stått å ventet i kø.

    Det virker som om du tror at man skal akseptere alt i et serviceyrke, det er helt feil.

    moren som han første nevnte at ville få problemer i hans "butikk", var der på vegne av sønnen som hadde ventet i køen (nr 4?), hun brøytet seg ikke vei eller noe lignende for å få en maskin..
    • Liker 2
  4. Hvorfor er det viktig for folk at stasjonære spillkonsoller skal være små? Pleier du drasse konsollen din rundt omkring? Jeg skal selv ha PS4, men at Xbox One er en større klosse ser jeg i utgangspunktet som en positiv ting.

     

    Hvorfor? Kjøling. Hva er grunnen til at millioner av Xbox 360 fikk red ring of death? Hardware-feil som førte til overoppheting av konsollen. En konsoll med større kabinett kan potensielt få større luftgjennomstrømning, og dermed lavere temperaturer, samtidig som den også kan klare dette med mindre viftestøy, ettersom den bedre kan utnytte den passive og naturlige luftgjennomgangen når det er plass inni konsollen. Ser at artikkelen også er inne på dette.

     

    Jeg sier ikke at PS4 kommer til å bli varmere enn Xbox One. Det vet vi ingenting om enda, og Sony har jo strengt tatt et bedre rykte på seg når det gjelder hardware. (Selv om det bekymrer meg at PS4 både er mindre, kraftigere OG har intern strømforsyning. Intern strømforsyning stiller strengere krav til kjølingen)

     

    Poenget mitt er at jeg synes folk bør slutte å bruke størrelsen på Xbox One som et argument for å kjøpe PS4. Jeg vil heller ha en spillkonsoll som varer.

     

    greit nok, men sammenlign ps3 og xbox 360, ca like store? hvilken konsoll hadde/har mest problemer? jeg kjøpte både ps3 og 360 ved release, ps3 fungerer enda, xboxen ble byttet til en nyere versjon etter et par år :) med det som grunnlag tipper jeg ps4 holder like lenge, om ikke lenger enn xbox one, selvom den er mindre :) (dette er min mening)

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...