Gå til innhold

Leifty

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Leifty

  1. Bestemte meg for å prøve meg på audio technica ath-ag1x fordi de hadde et par på elkjøp for 2,6k (ned fra 3k pga returnert tidligere) og må si meg ganske fornøyd. De er herlig å ha på, var veldig usikker på det såkalte 3d wing support greia men det funker bra på mitt hode  :grin:  Miccen var også en stor forbedring i fra mitt gamle steelseries ifølge folka jeg snakker med på discord. Minuset må være litt på bassen, det kunne gjerne vært litt mer trøkk i det. Og prisen er jo selvfølgelig høy for et gaming headset å være. Føler selv jeg har truffet ganske bra på dette vertfall! Takk for alle inspill  :new_woot:

  2.  

    Trenger nytt headset til gaming og føler for å skaffe meg noe litt skikkelig noe. Står da mellom å kjøpe et par kvalitets hodetelefoner (dt 770 pro eller fidelio x2) og sette på en modmic eller å kjøpe audio technica ath-ag1x som er begge deler. Jeg er ikke noe audiofil eller noe, og kommer heller ikke til å kjøpe noe ekstra dac med det første. Jeg vil ha noe som holder og som har en god mikrofon. Kom gjerne med forslag om andre hodetelefoner, gaming headset eller mikrofoner.

    Vil du ha lukket eller åpne hodetelefoner. Med DT770 stenger man mye bakgrunnsstøy ut, med x2 så hører man det meste som skjer utenom også.

     

    Har man en kjerring/unger som bråker litt i bakgrunnen, så vil jeg anbefale deg å ha lukka. Har man det stille rundt seg, så kan du jo velge åpne. X2 gir bedre lyd enn DT770, men i forhold til audio technica ath-ag1x, så aner jeg ikkje desverre.

     

    Selv har jeg Qpad 1339 som er en beyerdynamic dt770 32ohm med mic, og er fornøyd med det.

     

    Har også gode hodetelefoner som er åpne, som jeg har festa modmic på. Tror jeg er den eneste som har Modmic på Focal Elear  :green:

     

    audio technica ath-ag1x har de på elkjøp, så om de er på lager i din lokale butikk, så kan du jo teste dem :) 30 dagers retur :D

     

    Har alltid vært fan av lukkede så jeg slipper å høre når folk ringer på døren og lignende mens jeg gamer, men ellers er det fint lite bakgrunnstøy  :grin:  Jeg var innom en elkjøp her om dagen hvor de hadde et ath-ag1x inne som b-vare for 2,6k, så jeg vurderer sterkt om å prøve meg der, har jo også den 30 dagers returen som du nevnte :) Det er jo da lik pris som fidelio x2 + modmic v4, så er jo ikke et enkelt valg. Det frister ikke helt med å kjøre dobbelt opp med ledninger med bruk av modmic, så håpte mest på en alt i et løsning. 

    Problemet som jeg har sett er jo at disse såkalt gamer headsetta ikke leverer på verken lyd eller mikrofon, kun på fancy leds.. men kan se ut som audio technica er et unntak! 

    Er dobbelt opp med kabler et problem for deg? 

     

     

  3. Trenger nytt headset til gaming og føler for å skaffe meg noe litt skikkelig noe. Står da mellom å kjøpe et par kvalitets hodetelefoner (dt 770 pro eller fidelio x2) og sette på en modmic eller å kjøpe audio technica ath-ag1x som er begge deler. Jeg er ikke noe audiofil eller noe, og kommer heller ikke til å kjøpe noe ekstra dac med det første. Jeg vil ha noe som holder og som har en god mikrofon. Kom gjerne med forslag om andre hodetelefoner, gaming headset eller mikrofoner.

  4. Hei! Har nå hatt Steelseries H Wireless i 2,5 år og det begynner å synge på sine siste vers.. så er tid for å lete etter et nytt headset. Noen som har noen gode forslag og gjerne egne erfaringer? De jeg har sett litt på er Cloud II, Cloud Revolver, Corsair Void, Razer Man o War, Sennheiser Game Zero, Sennheiser pc 373d, Audio Technica ath-ag1x og audio-technica ath-adg1x. Ellers har jeg hørt mye bra om å kjøpe en modmic 4.0 og et par kvalitets hodetelefoner.

    Jeg er så ubesluttsom som det går an å bli så trenger litt input her. Jeg vil gjerne ha en ok mic for en gangs skyld ellers så er jeg åpen for alt. Budsjett er ikke så nøye, kan nok strekke meg til 3k.  

  5. Hei jeg har vært på utikk etter en ny pc til studiene og som også kan kjøre enkle games som csgo og HoN/League. Elkjøp kjører idag 22% på alle windows pcer og da fant jeg to alternativer jeg føler passer mitt behov. 

     

    1: http://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/ACNXG6HED001/acer-aspire-nitro-vn7-592g-15-6-barbar-pc-sort#tab-specs

     

    2: http://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/ACNXMUUED032/acer-aspire-nitro-vn7-591g-15-6-barbar-pc-sort#tab-specs

     

    Med avslaget koster begge 6,9k som jeg syns er en god pris for en ok pc med 960m. 

    Trenger hjelp til å velge hvilken. 

    1: Skylake i5 Quad 2,3(3,2)ghz, 960m 2GB, DDR4 2133Mhz Batteritid oppgitt 6t
     

    2: Haswell i5 Dual 2,9(3,5)ghz, 960m 4GB, DDR3 1333Mhz Batteritid oppgitt 3t

     

    Skylaken leder for min del, jeg liker batteritiden som kommer godt med siden den skal brukes til studier + at det er en quad core. Men så har haswellen høyere clock og 2gb mer vram.. what to do

     

    Edit: Pc nr2 hadde DDR3 ram

  6. Jeg trenger virkelig nytt skjermkort, det begynte i fjor, da jeg faktisk måtte bytte ut den stasjonære med en bærbar pga så mye screenfreeze. Ettersom den bærbare begynner å bli treg så tenkte jeg at jeg skulle få liv i den nedstøvete stasjonære. Så den fikk en liten upgrade denne våren. Sitter nå med 12Gb RAM, Asus maximus V formula, i5 3570k og til slutt... årsaken til problemene mine: xfx radeon 5870. Tror du ikke jeg fremdeles screenfreezer i løpet av noen sekunder etter jeg starter spill? Har prøvd nye drivere og gamle drivere, fjernet støv osv. Umulig å fikse kortet. Så nå er det nok.

     

    Vil ha et kort som ikke sliter med bf3 på max settings, men trenger ikke noe overkill. Sikler over gtx titan, men blir litt dyrt :p

     

    Tenker på 660ti/7950 som minimum og 680/7970ghz som maks, hva vil jeg få mest ut av synes dere? Eller, hvis det er gode argumenter for gtx titan, er det jo til å vurdere :D

     

    Komplett har tilbud på et 670 denne helgen :

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=768682#extra

  7. Har en 3-4 år gammel stasjonær som jeg har pimpet litt opp nylig.

    Specs nå:

    i5 3570k

    Asus Maximus V Formula

    12GB DDR3 1600Mhz Ram(Kingston)

    Kingston HyperX 3K SSD 120GB

    WD Harddisk 500GB

    XFX Radeon HD 5870

    850W Strømforsyning(Ikke noe spesielt merke)

    Windows 7 64bit.

     

    Så ja.. problemet er at i alle spill jeg har prøvd til nå(wow, mw2,mw3,bf3, HoN) så begynner skjermen å flimre litt og da vet jeg den kommer til å fryse. Jeg kan alt-tab og unngå det, men fryser etter noen sekunder når jeg begynner spillet igjen. Det er ikke bare en liten screenfreeze som ofte andre har, men skjermen blir grå med svarte striper+lyd klikker helt. Er jeg veldig heldig.. så klarer jeg alt-tab vekk fra det og får opp at skjermdriveren har sluttet og virke og har blitt gjenopprettet.

    Dette har skjedd siden jeg bygde maskinen 4 år siden og mistenker skjermkort...har alltid hatt oppdaterte drivere i håp om å fikse problemet :/

  8. Har en 3-4 år gammel stasjonær som jeg har pimpet litt opp nylig.

    Specs nå:

    i5 3570k

    Asus Maximus V Formula

    12GB DDR3 1600Mhz Ram(Kingston)

    Kingston HyperX 3K SSD 120GB

    WD Harddisk 500GB

    XFX Radeon HD 5870

    850W Strømforsyning(Ikke noe spesielt merke)

    Windows 7 64bit.

     

    Så ja.. problemet er at i alle spill jeg har prøvd til nå(wow, mw2,mw3,bf3, HoN) så begynner skjermen å flimre litt og da vet jeg den kommer til å fryse. Jeg kan alt-tab og unngå det, men fryser etter noen sekunder når jeg begynner spillet igjen. Det er ikke bare en liten screenfreeze som ofte andre har, men skjermen blir grå med svarte striper+lyd klikker helt. Er jeg veldig heldig.. så klarer jeg alt-tab vekk fra det og får opp at skjermdriveren har sluttet og virke og har blitt gjenopprettet.

    Dette har skjedd siden jeg bygde maskinen 4 år siden og mistenker skjermkort...har alltid hatt oppdaterte drivere i håp om å fikse problemet :/

     

    Håper på at noen av dere andre nerder har noen løsninger..

  9. Siden den er såpass ny, ville jeg gått helt klart gått for "Bonk" sin. Mye data for pengene der. SSD har den også, som gjør alt veldig mye raskere. Når det kommer til støy vil nok cdon sin bråke en del også(stock cpu vifte og kjipt kabinett) i forhold til den andre :)

    Bedre specs generelt..skjermkort osv. Ingenting som gjør at man heller vi ha den fra cdon sier nå jeg.

    Men en kvittering på at den er kjøpt for en uke siden er jo alltids greit å sjekke.

  10. Hovedkortet til den på cdon er jo søppel praktisk talt.. men greier ikke finne ut hvilket hovedkort som er i Asusen.. ferdigbygde merke pcer har svært lite info om sånne ting. Men vet vertfall at asus er et bra merke, og de reklamerer for at de har et bra hovedkort i den og sånn. Men altså, vet ikke om oppgraderingsmuligheter på ferdigbygde pcer. Selv om kabinettet ser jo rått ut! :D

×
×
  • Opprett ny...