Gå til innhold

Vegard A

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vegard A

  1.  

     

    Raspberry Pi troner nok ennå på toppen i sitt produktsegment, med solide salg siden lanseringen, men det lanseres stadig nye mini-PC-er som for alvor utfordrer Pi når det gjelder forholdet mellom pris og ytelse. Derfor kommer det kanskje ikke som et sjokk at en ny Pi-utgave nå skal være på vei.

    Det svenske nettstedet Sweclockers rapporterer at Raspberry Pi 3 Model B skal slippes til våren, nærmere bestemt rundt månedsskiftet februar/mars. Vil trolig koste 500 kroner

    Dermed kan den nye Pi-maskinen altså komme om kun et par ukers tid, skal vi tro Sweclockers, som dessverre ikke sier hvor opplysningene stammer fra eller hvor troverdige de er.

     

    PI3 (som ennå ikke eksisterer), er "noe utdatert" ?

    Sammenligner man intel NUC not Raspbarry pi er det enorme forskjeller.

    Kanskje ikke utdatert i Raspbarry pi verden men for en kravstor bruker som har prøvd å brukt SD minnekort sammenlignet mot samsung 850 evo så har jeg god grunn å mene Raspbarry pi fremstår som en Pico ITX ligdene sak fra 2000 tallet i sammenligning.

    Mange som misforstår hvorfor raspberry pi lages. Den lages ikke for å være en top modell XD

  2. De kommer vel på et tidspunkt til å fjerne alle huller og plugger i telefonen, med untak av mikrofon og høytaleren til øret. Alt annet tenkelig blir plugget igjen. Bare for å få en tynnere telefon XD

    Synes det er meningsløst, lage den tynnere å den ødelegges lettere. Men det er vel også en del av strategien for å få folk til å måtte sende inn telefon til reperasjon eller kjøpe ny oftere.

    • Liker 2
  3.  

     

    Håper han får strengeste straff, slik at det forhåpentligvis blir enn høyere terskel for å holde på med denslags.

     

    Det er alltid kult å rope etter "Strenge straffer!", spesielt når det gjelder alle andre enn en selv, men det skal nok heldigvis mye til at han får lovens strengest straff. Personlig er jeg fornøyd bare han får en dom slik at folk ser politiet faktisk tar slikt på alvor. Det er ingenting som tilsier at å hacke noen steam-kontoer er verre enn mye annet som gir en straff under to år i fengsel, og å ødelegge livet til en 17-åring ingen tjent med.

    Han trenger er straff som passer saken. Noe som gjør det til et eksempel for at færre skal gjøre det. Men siden han er 17år er det en smule vanskelig. Men synes at om han f.eks daglig må ta kontakt med politiet eller noen andre. Noe sånt ville være plagsomt for de fleste og flaut. Så kanskje noe sånt. Fengsling blir det vel neppe snakk om. Stor sansynlighet for at han får 3 mnd samfunnstjenest greier.

  4.  

     

    Så mye problemer som Win10 har gitt meg på min maskin, skjønner jeg godt at folk er skeptiske til å oppgradere. Om jeg bare ikke hadde vært så forbasket glad i å sjekke ut nye ting. :p

    Mest sansynlig brukerfeil

    I mange tilfeller er det bare å reinstallere drivere. Men personlig foretrekker jeg å oppgradere til windows 10 på maskiner, så ta en full "Tilbakestill PC". Dette har i alle tilfeller jeg har oppgradert til windows 10 for noen rettet opp feilene.

  5. Greit at Netonnet er billigst, men de har også elendig kundeservice. Komplett er kanskje litt dyrere, men har til gjengjeld mye bedre kundeservice enn Netonnet har, så jeg handler heller der.

     

    Komplett har ikke bedre kundeservice enn NetOnNet. De er ikke engang villig til å sende returseddel når du skal sende en pc eller skjerm i retur, så du må legge ut for frakten og risikere å ikke få det dekt.

  6. Beste er jo bare å sørge for at du ikke har noe av verdi som du så absolutt MÅ ha på pc'en. Får du da dritt på den er det bare å reinstallere. Folk som velger å pakke 50Gb med bilder og filmer de så absolutt må ha og ikke tar backup får bare betale dritten. Men det å anbefale rett ut at folk skal betale er ren idioti. Det oppfordrer jo bare flere til å lage disse.

  7. "Hvem i huleste gidder å se på andre spille PC?"

     

    Ganske mange!

     

    Kanskje bedre valuta for pengene å publisere dette på et annet nettsted, Hr./Fru Telenor?

     

    Liker når det spørsmålet kommer opp. Spesielt siden det ofte er folk som ser på fotball som spørr det. Det kan jo sies om alle typer sport/spill, hvorfor ser man på det? Er vel for underholdningen sin skyld antar jeg XD

    • Liker 1
  8. Trodde det var slik at CD hadde rundt 700 MB, DVD hadde 4,7GB og Blu-ray 25-100 GB per plate.DVD står jo for Digital Versatile Disc, så jeg er litt usikker.CD står jo for Compact Disk, så kan være det også?Enig med OV-103, syns det tar lang tid allerede å fylle en blu-ray.Jeg antar lese og skrivehastigheten øker selv om rpm på plate holder seg fast, da dataene står tettere?

     

    Det spørs da litt, siden nåværende disker har en tendens til å gå i stykker med 52x hastighet hvis de får litt ekstra vibrasjon.

  9. Kjører Win8 nå, og der er IE10 med som standard, uten noe som helst alternativ for å velge en annen leser når jeg starter opp. OK, kan kjøpe at det er en miss i Win7 i SP1, men at det ikke er med i Win8, som er helt nytt fra scratch (for å overdrive litt) mener jeg vil bli et større problem for dem å forklare....

     

    Som du selv sier, den er helt ny. Med andre ord er det så mange som har laget en ordentlig nettleser versjon til win8. Når det kommer alternativer som er verdt å bruke og putte inn, så kan du klage.

     

  10. Dette blir bare teitere og teitere. Alle har alltid muligheten til å velge annen nettleser, noen er bare for dumme til å finne noe selv -.-
    IE er installert med Windows som standard.EU har allereie sagt at dette bryt med konkurranseloven. Microsoft følgde ikkje opp dette, og skuldar på ein teknisk feil.Ein bot er definitivt på sin plass.
    Har du foresten noe bevis på at det ikke var en teknisk feil de ikke selv oppdaget som gjorde at oppdateringen ikke kom på maskiner som hadde servicepack 1 installert? Jeg tvilr på at de med vilje ville risikert bot når de faktisk har lagt inn den oppdateringen allerede, men servicepack 1 som er veldig gammel allerede forhindret at den kom.
    Nei, det har eg ikkje.Men viss bota kan koma til å kosta dei opp mot 42 milliardar kroner, og dei likevel ikkje har testa det skikkeleg, er det berre til pass for dei.

     

    Nu hører du bare ut som en bortskjemt 12åring. Alle kan gjøre feil, microsoft gjør som regel mer feil enn andre. Men de bør få muligheten til å rette det opp uten at du kommer å anklager dem for å ha gjordt det med vilje.

    Og hvorfor protesterer du ikke på at Mac og Android har nettleser installert på sine egene operativsystemer?

    Den var testet og den fuungerte. Jeg sitter daglig å installerer windows 7 på maskiner og får alltid den opp selv om jeg ikke vil ha den. Dette er på maskiner hvor jeg installerer win7 med servicepack 1 i installasjons mediet. Så jeg tror noen ikke vet hva dem holder på med eller bare er noen kverulante idioter som ikke liker microsoft.

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...