Gå til innhold

Mosheim

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mosheim

  1. Eg sjølv irriterer meg over korleis spelverden har blitt i dag. Det er ikkje lenger tida der me går å venter på ein dato der eit fullført spel kommer ut.

     

    Me er generasjonen som finner oss i og kjøper halvferdige produkt eller produkt som egentlig bare er ein tanke. Mitt favoritt spel er Megaman fra SNES og eg hadde virkelig sitt fram til eit artig spel med sterke farger, kule animasjoner, alt i eit retro 2d spel fra Capcom sine "Beste?"

     

    Etter å ha sitt fleire snuttar på youtube fra spelet gir detta meg ingenting. Har gleda meg i nesten 2år og resultatet er virkelig skuffande. Håper virkelig spelkulturen begynner å ta oss spelera på alvor og at folk begynner å forstå at å kjøpa alpha/beta/kickstarter spel ikkje alltid leverer produkt så godt som det me sku ønska. Virkelig trist!

  2. Vi i Homeward Bound div4avd10 i telenorligaen (League of Legends) søker noen å spille mot.
    For øyblikket spiller vi Søndag - Onsdag rundt 19.00 og er ute etter å finne noen vi kan spille best av 3 kamper e.l mot.

     

    Add meg gjerne på league of legends; Toxter (EUW) 

    og skriv gjerne kva klubb du kommer fra. 

     

    Håper på god tilbakemelding og håper å finne noen å spille mot i ukene fremover.

  3. Jeg har et nettverksproblem i min hjem som jeg og flere andre har prøvd å løse i nesten 1år.

     

    Det kan virke ganske komplisert men jeg vil prøve å forklare så godt som mulig. Det jeg er ute etter er evt løsninger og forslag til forsøk jeg kan prøve for å få nettverket i min hjem til å fungere som det skal.

     

    Jeg bor på vestlandet i Hordaland og har fiber-linje på 40/40.

    Jeg bruker ingen bridge på mitt nettverk, der jeg har hjemmesentralen levert av altibox som fungerer som min router. Den fordeler nettverket til en switch som deler kabler gjennom huset vårt. Hjemmesentralen fordeler også tråløst nettverk.

     

    Her kommer problemet!!

     

    Om du skal samenligne vårt nettverk med en bil, så kjører den bilen meget fort. Bilen kjører i 40mbs fram og tilbake. Men! omtrent hvert 10 sekund + / -

    får jeg en liten disconnect som gjør at "bilen" bråstopper og etter noen få sekunder så kjører den på full fart igjen!

     

    Et døme på dette er f.eks; Jeg laster en youtube video. Den må laste seg over hele linja for at den skal vere mulig å se uten at det blir noen forstyrrelser, men det som skejr er at jeg får en liten disconnect som fører til at den stopper å bufre videoen jeg vil se. Da må jeg trykke refresh og prøve på nytt.

    Dette problemet har også gjort at vi mister forbindelse med skype, teamspeak, diverse spill osv. Som oftest så bryter det ikke spill, jeg tror det spørs om hvor lenge vi mister internett forbindelsen. Jeg tror det ligger på 2-3 sekund max.

     

    Denne type disconnect merkes ikke på nettverksikonet mitt på windows-oppgavelinjen min (Jeg blir ikke frakoblet). Det er et utrolig lite disconnect som skjer nesten heletiden. Med dette problemet har jeg ikke tilgang til å se live sendinger eller nyheter som går live på vg, dagbladet osv. Dette er pga små brudd som skjer som gjør at jeg på refreshe siden.

     

    En annen ting jeg også vil fortelle er at dette er IKKE et problem på det tråløse nettverket som kommer fra hjemmesentralen / routeren som er levert fra alibox. Der fungerer alt fint. Farten våres er helt top, men det betyr ingenting om vi blir avbrutt nesten hele tiden.

     

    Vi har prøvd 3 forskjellige routere som altibox hadde å tilby, 3 forskjellige switcher som fordeler nettverket + at vi har byttet alle nettverkskabler som fordeler kabel-nettverket vårt i huset. Vi har også prøvd å konfigurere routeren vår, sjekket porter og bridgemode uten å lykkest.

     

    Vi har fått hjelp av altibox. De har skiftet fiberkabel inn til huset, testet alle kabler i huset og de har overvåket nettverket våres i 2 uker for å finne de små disconnectene vi får. Etter så mye hjelp er det faktisk ingen som har funnet ut hvorfor vi får de disconnectene og hva som gjør det.

     

    Jeg må også legge til at dette er ikke et problem på bare en datamaskin. Det er et problem på meg og 2 andre gutter i tennåra.

     

    Jeg prøvde å koble ut alle fra nettverket og koblet bare 1 datamaskin direkte inn i switchen videre til routeren vår. Da var det bare den ene datamaskinen som var på nettverket vårt. Alikevell klarte den ikke å se en videosnutt uten miste forbindelse.

     

     

     

    Jeg håper virkelig det er noen der ute som har et forslag til hva jeg kan prøve og at jeg kan få deres hjelp til å finne svaret på dette problemet.

    Til og med far begynner å bli forbanna.

×
×
  • Opprett ny...