Gå til innhold

NisseHue

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NisseHue

  1. Min far fikk denne til Jul, måtte levere den tilbake etter 14 dagers bruk. Programvaren var rett og slett for ustabil til at den kunne brukes. Restartet flere ganger under bruk, enkelte MMS meldingen kunne ikke åpnes uten at softwaren restartet.En annen minus er at dette er en telefon med GPS, men uten mulighet til å benytte denne til noe.

     

    Ga denne til min far til jul også. Du må ha fått en "mandags" utgave av telefonen. Dette er en super telefon for eldre. Enkel og grei. GPS'en i telefonen har så vidt jeg skjønner den funksjonen at den sender koordinater ved bruk av nød knappen/ alarmen i telefonen. Det at Amobils redaksjon ønsker spill og diverse synes jeg blir for dumt. Dette er en telefon for de som ønsker å benytte den til akkurat det...

  2. Kjøpte denne telefonen for morro skyld. Skulle likevel bytte ut min HTC Desire. Telefonen var treig i responsen og skjermen virket upressis å trykke på og batteritiden imponerte ikke. Faktisk var min Desire med Oxy ZM rom bedre. Etter litt søking fant jeg ut at ICS var uite for G300 i UK og noen andre steder. Fant en orginal ICS rom på HUAWEI sin hjemmeside og fikk lagt inn denne (måtte ty til middle package trikset; google it) . Dette har så langt gjort underverker, telefonen virker nå rask og responsiv med mye bedre batterikapasitet. Ryktes at ICS er på vei via OTA oppdatering denne måned.

     

    Slenger ved noen linker: http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDY1MTg=%C2%A8

     

    http://www.modaco.com/topic/355851-ics-found-u8815-b927-rom/

     

    http://www.modaco.com/topic/355873-guidepossibly-a-new-rom-downgrade-upgrade-tool-found/

     

     

    Romen på HUAWEI siden kan være litt vanskelig å laste ned, men det er bare å prøve flere ganger.

  3. Kjøpte denne telefonen for morro skyld. Skulle likevel bytte ut min HTC Desire.

     

    Telefonen var treig i responsen og skjermen virket upressis å trykke på og batteritiden imponerte ikke. Faktisk var min Desire med Oxy ZM rom bedre. Etter litt søking fant jeg ut at ICS var uite for G300 i UK og noen andre steder. Fant en orginal ICS rom på HUAWEI sin hjemmeside og fikk lagt inn denne (måtte ty til middle package trikset; google it) . Dette har så langt gjort underverker, telefonen virker nå rask og responsiv med mye bedre batterikapasitet.

     

    Ryktes at ICS er på vei via OTA oppdatering denne måned.

×
×
  • Opprett ny...