Gå til innhold

Tom-erik95

Medlemmer
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tom-erik95

  1. igjen, så er det du sier helt på tryne.om man ikke trener styrke når man er på diett vil man miste alt man har av muskler, fordi du gir ikke kroppen noen grunn til å beholde den. man vil ikke oppnå den samme fettprosenten som man hadde gjort om man trente styrke samtidig, og vil også bli det man kaller tynnfeit. til alle dere som leser i denne tråden og lurer på det samme som ts: IKKE HØR PÅ wampster. Han har ikke peiling på hva han snakker om

  2. Nei, jeez... begynn å tren! du orker det 3 timer i uka. Man the fuck up!

     

    Tren sånn her

     

    Knebøy 5x5

    Markløft 5x5

    Benkpress 5x5

    Roing 5x5

    Militærpress 5x5

     

    Ser ikke helt vitsen med å annbefale en som skal ned i vekt å trene styrke..

    Vil du ned i vekt, begynn å gå/jogg (mye). Enkleste, raskeste og mest effektive måten å gjøre det på.

     

    Før har det vært kjent at hvis man går (f.eks) 10 km, eller jogger/løper 10km så vil antall forbrente kcal være det samme, ettersom arbeidet man har gjort er likt. Det stemmer dog ikke, nyere forskning viser til at ved høyere intensitet så vil kcal forbruket være høyere enn ved lavere inntensitet, selv om arbeidet man gjør er det samme. Grunnen til dette er at kroppen ETTER man er ferdig bruker lengre/lang tid på å komme seg til "normalen".

     

    Så mitt tips er jogg/gå økter.

     

    Først nå sier du: For å beholde muskelmassen kroppen har tilegnet seg ved å slanke seg (enten ved diett eller trening) så er jeg enig at styrke må til.

     

    les hva du skrev i første posten din som jeg siterte du.. klovn

     

    "Ser ikke helt vitsen med å annbefale en som skal ned i vekt å trene styrke.."

  3. Driter i hvem det var til. er lei av folk som deg som skal spre myter og ødelegge for andre sin fremgang. bare gjør alle en tjeneste og hold kjeft neste gang noen spør om råd angående trening og kosthold.

  4. 3 ukers kurs? ikke en ekspert på område? haha så latterlig du er.

     

    enda en artikkel du må lese: http://fitnessbloggen.no/7-enkle-tips-for-a-lykkes-med-dietten/

     

    enda en, skrevet av robert eilertsen. http://fitnessbloggen.no/styrketrening-vektnedgang/

     

    og googler du selv vil du finne mye mer. det at du har en far som er idrettslege tror du at det gjør deg til en ekspert? hahaha jeg har også trent med toppidrettsutøvere på styrkeløftsklubben jeg trener på. det betyr ikke at det gjør meg til en ekspert.

     

    les deg litt opp nå,så kan du komme tilbake når du har forstått at du har drete deg ut.

     

    *facepalm*

  5. Oi, hårsår av en eller annen grunn?

     

    Tja. nå har jeg sikkert en god del mer info og kunnskap anngående forbrenning/trening/kosthold enn de fleste så ser ikke helt grunnen til at jeg ikke skal poste...

     

    Etter hva jeg skjønte fra første posten så var han interresert i å gå ned i vekt - ikke hovedsakelig å bygge muskler. Hvis du har gode kilder til at styrketrening &--#62; jogging når det gjelder å gå ned i vekt så står du helt fritt til å poste det.

     

    Du snakker om hva som er basalforbrenning.. Ja er fullstendig klar over det. Det jeg snakker om er den forbrenningen som kommer når du trener. Og for å forbrenne mest mulig kcal så er jogging/løping absolutt best.

     

     

    edit: Forresten, hvorfor skulle jeg ikke poste når jeg har kunnskap om emnet?

     

    Hvor dum går det ann å bli? les deg litt opp før du poster. hør på Doofenschmitz her. og NEI du har ikke kunnskap om emnet. Det eneste du gjør er å skape myter, så bare ikke post noe mer om trening og kosthold. Les artikklene til børge fagerli, erik sandvik, robert eilertsen osv.

     

    legger ved en artikkel som du burde lese: http://treningsfysiolog.com/2010/08/11/styrketrening-pa-diett/

  6. Takker, det skal jeg prøve på.

    Morsomt nick du har der, er det fordi du gjør livet surt for andre pokerspillere? :p

     

    Hehehe. Anbefaler deg også å registrere deg på deucecracked.com, der er det veeldig mye å lære fra coachingvideoer som ligger ute, samtidig som du også kan skaffe deg selv coach der. Er gratis trial på 7 dager tror jeg det er, du må registrere kortet ditt, men du blir ikke trekt noe så lenge du kansellerer før 7 dager har gått. Ellers tror jeg det koster rundt 20 dollar for 1 måned :p

×
×
  • Opprett ny...