Gå til innhold

Ultrabad

Medlemmer
  • Innlegg

    76
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ultrabad

  1. Xbox One er ikke regionlåst, men du bør tenke over kostnadene over å gjøre dette. Med tollgebyr, MVA og porto kan du i verste fall ende opp med å betale i underkant av 5000 kr. I tillegg kan det by på problemer med tanke på garanti.

    Aaaaa gidd ikke vente da, får vell bare kjøpe en Playstasion for første gang! :/

  2. Leste i dag triste nyheter nokk en gang fra microsoft.. Nå har de bestemt seg for att xbox ikke skal komme til Norge før 2014 Etter det jeg har forstått er det vell november den var planlagt. Er det da mulig og kjøpe xbox fra et annent land lovelig. Og er det regionslås på xbox?

  3. 1. Nei, hvorfor er det latterlig? DU må straffes for lovene som gjelder i gjerningsøyeblikket.

    2. Lover kan ikke gi tilbakevirkende kraft. Hvorfor?: Idag kjører jeg ned en gate hvor jeg bor. Fra og med imorgen er den enveiskjørt. Kan politiet arrestere meg for å ha gått ned den gaten i overimorgen? Selvfølgelig ikke, det hadde vært latterlig.

    Jamen om du har drept et menneske og ingen fant ut hvem det var til når han ble 21år.. skal han ikke få noen form for straff? det er ganske latterlig :)
  4. Nå er det vel umulig å finne epost adressen din via IP adressen, siden de færreste har sin egen epost server med eget domene satt opp med en fast IP fra internett leverandøren. Det er vel eneste måte de kunne å funnet eposten din, og likevel kan de jo ikke finne nøyeaktig epost adresse på det domenet. (f.eks du har satt opp domenet epost.no, men epost adressen din er [email protected] - denne vil være så og si umulig å finne ut av, uansett om de ser at epost.no er koblet mot din IP adressen)

     

    I Norge utleverer jo heller ikke internet leverandørene personlig informasjon til tredjeparter (som HBO i dette tilfellet). De eneste som kan få slik informasjon er politiet, og per dags dato så vil heller ikke politiet få slik informasjon "bare" fordi noen har lastet ned en episode av en TV serie.

     

    I løpet av året blir jo loven kanskje strammet inn her i Norge, og f.eks advokatfirmaer kan begynne å samle inn slik informasjon, men det blir politiet som håndhever loven.

    Det som mest sannsynlig skjer er at internet leverandøren får en oversikt over at den aktuelle IP adressen har lastet ned noe ulovlig på det tidspunktet. Så sender internet leverandøren en advarsel til den aktuelle personen.

     

    Ellers finnes det jo mange måter, som f.eks VPN og Proxy for å omgå slikt.

     

    Epost får du uansett ikke fra HBO, det er så og si umulig for dem å kunne finne den som nevnt.

     

    (Om det etter hvert blir strengt forbudt i norge og gir bot til alle som laster ned osv.. kan man bli straffet da for det vi har gjort i fortiden?

  5. Game of Thrones går på HBO-kanalen i USA. De er kjent for å være veldig "aggresive" når det gjelder piratkopiereing av serier som går på deres kanal. Derfor er det noen som har motatt e-post av dem når de har lastet ned Game of Thrones fra torrent-sider.

    Hvordan finner de emailen til folkene? og hva sier de da at de må slutte? eller gir de dem bot?.. forstår at dem blir hissig.. jeg er ikke fan av pirat greier heller
  6. Å laste ned filmer med copyright er jo selfølgelig alvorlig. Det har ikke vært enkeltpersoner i Norge som har blitt tatt for å laste ned filmer fra uTorrent, PirateBay osv. MEN det har vært enkelte tilfeller der noen har blitt tatt for å laste opp en film eller serie.

    Det har også vært en rassia i USA der FBI ga bøter til flere tusen mennesker som hadde lastet ned musikk, filmer og programmer med copyright fra uTorrent.

    Ingen som har tenkt på å stenge ned torrent sider :/? jeg tror jeg kjøper hbo uansett. må jo betale for det vi liker.. støtte dem
  7. Jeg har aldri lastet ned pirat filmer før på pcen for jeg har netflix og viaplay. trenger vell ikke mer... Er det alvorlig og laste ned i norge? for jeg har tenkt å laste ned game of thrones men vet ikke om jeg tørr :p det står i komentarfeltet på pirate at den blir tracket. hva betyr det?

  8. 670m-kortene er fermi-kort - forrige generasjon nvidia kort. Uten dynamisk nedklokking, en del høyere strømforbruk, varme, osv. Så hvis du vil ha et slikt kort i en bærbar, bør du ha kassen til ROG-laptopene til Asus ("dual exhaust", osv), eller noe i den duren. Et bedre valg er en sli-versjon med 650m eller 660m, hvis noe sånt fins.

     

    Du har tre valg hvis du vil ha en spill-laptop som ikke smelter fast i bordet nå.

     

    1. Et AMD apu+gcn oppsett.

    -siden prosessorkraft ikke er så viktig for ytelse i spill uansett (og OpenCL ytelsen på et apu-oppsett er veldig høy, og blir brukt mer og mer nå... se: TressFX), så er det et veldig billig alternativ som gir deg mye ytelse for pengene. Systemet trenger heller ikke så vannvittig kjøling, så du kan velge kasser og kjøleløsninger som ellers ville vært for dårlige til en spill-laptop. Strømforbruk når du ikke bruker laptopen til spill er også veldig lav (avspilling av video på apuen er ekstremt mye mer effektiv enn på alternativene).

    -"gcn".. "Graphics core next" - 7670m, 7730m, osv.

     

    2. i3/i5/i7 + et gk107-basert nvidia kort. 640-650-660m. (Tydeligvis dukker det opp en ny 7-- serie med gk107-chipper snart).

    -slike oppsett finnes i diverse forskjellige pris-klasser. Det som skiller dem fra hverandre er kjøleløsningene. Hvis du kan, få tak på en kasse som kommer med en "hel" kobber-kjøler (en kjøler med varmeleder uten skjøter) og en magnetisk løftet vifte.

    -640m versjonen er gjerne underklokket og klokkefrekvensen låst i bios. Men det kan være et veldig greit valg til MMO-type spill, osv, siden du har dynamisk underklokking, og lavt nok strømforbruk til å spille på batteri. Går an å kjøpe Vaioer i Norge nå med det oppsettet, for eksempel.

    -på samme måten finnes det veldig mange billige 660m-laptoper med for dårlig kjøling til å kjøres på full brenn. Ikke kjøp den billigste laptopen med et slikt oppsett. Unngå gddr5-ram - fullstendig bortkastet på en gk107-chip, og er varmere enn ddr3-ram uansett. Beste alternativene her kan være en av de dyrere Lenovoene med carbon-kasse, eller en n56vz.

     

    3. SLI-versjoner.

    -Clevo/Sager/Multicom kasser. Du må like å mekke, stort sett hele tiden, og de er ca. like vakre som noe du har snekret på sløyden. Men det er mulig å oppgradere/bytte moduler på noen av kassene.

     

    (...en annen mulighet er et e-gpu oppsett. Kan bli mer fornuftig nå etter hvert som mindre laptoper kommer med thunderbolt og expresscard-moduler. Men det er litt umodent enda, ikke så lett å utnytte kortene fullt ut på grunn av båndbredde, og sånne ting..)

    I... i think its trying to communicate with us.
  9. Ja riktig, jeg bruker min DeathAdder 12-16 timer i døgnet 365 dager i året uten problem. Kan godt tenkes det har vært feil på enkelte batcher, men det er ikke representativt for produktet. Å kjøre reklamasjon/garanti på et produkt til 300 kr er sjanseløst uansett. Mus er forbruksvare og det går med mindre tid og kostnader til å kjøpe en ny. Gamere har gjerne en ny mus i reserve som de raskt kan bytte til ved behov.

     

    En mus kan godt holde 2-3 år med knallhard bruk, men om det hadde gått med 10 mus per år til gaming så hadde det fremdeles ikke vært et problem. Gaming er rimeligere enn de fleste andre hobbyer.

    ja men jeg snakker om 2013 edition
  10. feil, fristen for å få gratisspillet er den 31. men du må ha kjøpt og registret sim city føre den 25.

     

    med mindre jeg husker veldig feil.

    nei kjøpt før den 18 elns også til 25 !

     

    simcity er kjedelig altså... har spilt en stund nå.. og du får jo aldri følelsen av at du har gjort noe for byen eller kommer til og gjøre noe ferdig. det kommer jo bare nye random ting hele tiden det er kanskje en pluss men det føles urealistisk ut. du blir aldri ferdig. og det er altforlite sted...

     

    min mening da

  11. Det var en gang en fyr hadde kjøpt seg asus... han hadde både Hardisk :C Og D. Og etter at han hadde fåt seg masse virus og ville bare finne en lett måte og rydde på pcen.. fabrikkrestartet han hele pcen. når han venta leenge og spent på og få pcen til og funke igjen den gikk raskere enn noen sinne.. men han oppdaget raskt at han mangla Hardisk D

    D

     

    Med andre ord.. Hvor stakk D :(

  12. Ut ifra skrive-stilen din så tar jeg deg ikke veldig seriøst. Men hvor mange Deathadder har du hatt, så du kan stå god for den uttalelsen din?

    Jeg har hatt min Deathadder i 2 år nå. Aldri hatt problemer med den. Aldri hørt andre ha problemer med den heller.

    "ut i fra skrive stilen din så tar jeg deg ikke veldig seriøst" Jeg har razer deathadder 2013 .. første uken stoppet venstre knappen å funke.. måtte sende den inn. og når jeg endelig fikk den tilbake fikk jeg razer deathadder gamle versjonen. så har nå har vi blitt enig om at jeg får både pengene tilbake og ny razer deathadder 2013 edition... og jeg kjenner folk som har hatt dårlige minner med razer dem og..
  13. Få deg Asus g55vw strålende fornøyd og kan spille på ultra på battlefield 3 :)

     

    Den blir sjelden varm stor vifte på baksiden av pcen. du må spille mange timer før den blir varm. hører ikke vifte lyd fra pcen heller! bra tastatur. det eneste som er døds irriterende er laderen. føler at den går ut hele tiden bare du beveger litt på pcen. mangen som har det problemet så jeg har endet opp med å teipe fast :=P Defintivt en av de beste spill bærbarene i dag

×
×
  • Opprett ny...