Gå til innhold

RadJostein

Medlemmer
  • Innlegg

    1 367
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Innlegg skrevet av RadJostein

  1. Fake News er bevisst desinformasjon med formål om å endre mange folks meninger på falske premisser, mens Call of Duty sine historiske friheter er for å gjøre et dataspill mer moro og tilgjengelig. Føler den sammenligningen ikke treffer helt blink. Multiplayeren føles så separert fra enhver ekte historisk hendelse.

    En kunne dog sett for seg et mer interessant spill hvis du spilte som en afroamerikansk eller jødisk soldat for de allierte i selve kampanjen. Det er et perspektiv vi ikke får se så mye av, noe sted. Kampanjen fremstår ganske "safe" sånn sett.

    • Liker 1
  2. Ville overraske meg om det var mulig å hindre noen i å spille spillet ditt.

     

    Trist at SJW'er alltid skal overreagere så massivt.

     

    "Furthermore we're complicit" skriver han.

     

    Men det viser vel strengt tatt bare at at slike folk ikke forstår hvordan rett, urett, skyld og straff fungerer. "Jeg liker ikke det du sier derfor skal du straffes" uhm nei.

     

    Er det SJW å reagere på det verste rase-ordet i det engelske språket nå? Hva er det som ikke er SJW lenger?

    • Liker 9
  3. http://www.nfi.no/bransje/tildelinger/tilskudd?key=159694

    http://www.proff.no/selskap/artplant-as/oslo/internettdesign-og-programmering/Z0IAVQEJ/

    Stusser litt på at et selskap som tjener gode penger får (mest) støtte. Siden det er skattepenger som brukes så får alle norske statsborgere spillet gratis regner jeg med...

     

    Rart at de største produksjonene er de som trenger mest støtte.

  4. Helt enig. Godt skrevet.

    Selv om jeg er kritisk til mange av anmeldelsene som blir skrevet her, så synes jeg kjernementaliteten er flott. Skulle bare ønske dere ville brukt de lavere karakterene på skalen oftere, og gjerne vært mer kritiske til AAA spill som egentlig ikke gjør noe nytt og samtidig har store svakeheter hvor styrken egentlig burde være (*host* HZD *host*).

     

    Jeg betviler sterkt at du kan vurdere svakhetene og styrkene til et spill du ikke har prøvd. Jeg har spilt 21 timer med HZD så langt og det er et fenomenalt spill. Så er det sikkert alltid noen som ikke har sansen, det er såklart en ærlig sak. Men uten å engang ta i spillet?

    • Liker 7
  5.  

     

    Høres ut som man like gjerne kan spille originalen på dolphin.

     

    AtW

    Nei ikke egentlig. De har gjort noen betydelige tekstur-forbedringer, så vel som forbedringer i lysmotoren.

     

     

    Det skal sies at jeg ikke har prøvd denne nyversjonen, men det er betydlige forbedringer i kvalitet når man emulerer også.

     

    AtW

    Ja, du kan øke oppløsningen osv, men her har Nintendo erstattet teksturer, gjort endringer i hvordan lyset fungerer, slike ting som må gjøres på programnivå. De har "modda" sitt eget spill. En emulator kan bare gå så langt.

     

    Se på Wind Waker på Dolphin kontra Wind Waker HD på WiiU. Milevis forskjell i kvalitet.

×
×
  • Opprett ny...