Gå til innhold

Grusomme Gabriel

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Grusomme Gabriel

  1. Har handlet noen ganger hos Proshop oppigjennom. Hovedsakelig produkter jeg ikke finner andre steder. Et par ganger har det blitt reklamasjon, og da har de slått seg vrang med en gang. Har også en del venner med samme oppfatning av nettbutikken. Håper de gode anmeldelsene her er tegn på at de har skjerpet seg da de er gode på pris og utvalg.

     

    Komplett har jeg utelukkende god erfaring med. En kaffetrakter begynte å lekke tre år etter kjøp. De sendte ny med en gang uten å nøle, og jeg slapp å stresse med å sende tilbake den defekte.

  2. Jeg har vært i samme situasjon flere ganger, og vært i kontakt med forbrukerrådet om det. De stilte seg på min side, hvor de da vektla at det er sendt bekreftelse fra butikken og at de var trukket penger for kjøpet. I begge tilfellene ga nettbutikken seg ganske fort og aksepterte at jeg foretok et dekningskjøp - altså at jeg kjøpte telefonen et annet sted og de dekket mellomlegg fra deres pris og opp til den jeg nå måtte kjøpe. Det tar noen måneder å få hjelp av forbrukerrådet, men for min del var det en prinsippsak.

    • Liker 3
  3. 1Dr.E skrev (1 time siden):

    Kjøper 5-pakkene på Dressmann.

    Har kvitta meg med alle andre sokker i forskjellige farger og aller verst varianter av sort.

    Nå har jeg en skuff med ca 60 like sokker, og trenger aldri å finne sokkepar. 

    Er du nøgd med kvaliteten på de? Er ute etter sokker til ok pris å bytte ut hele sokkeskuffen med, slik du har gjort.

  4. Noen med god peiling på TV som kan hjelpe meg litt her?

    Litt gira på en slik en: https://www.netonnet.no/art/lyd-bilde/tv/qled/samsung-qe75q80tatxxc/1012261.15593/?showSubscriptionModal=false&pTab=standard (QE75Q80TATXXC) 

    Har i dag en slik https://www.elkjop.no/product/tv-og-bilde/tv/QE65Q6FNATXXC/samsung-65-q6f-4k-uhd-smart-tv-qe65q6fnat (QE65Q6FNAT) som jeg kjøpte på BF i 2018. 

     

    Vil jeg merke stor forskjell av oppgraderingen, sett bort fra størrelsen? Tenker meg en Ps5 etter hvert, betyr det mye?

  5. Hun gjorde rett, hun fortjener et skikkelig menneske ikke en som oppfører seg som en idiot full eller ikke!

     

    Men herregud da. Fordi han var usikker på seg selv og ble litt gnålete på fylla, så er han ikke et skikkelig menneske? Skjerp deg.

     

    Til TS: kjipt at det ble sånn om du likte henne godt, men om det var litt gnål som skulle til for at hun brøt av så var det nok ikke bare litt gnål som var problemet. Bare gå videre og lær av oppførselen din til neste gang.

    • Liker 3
  6. Dere skrev kontrakt på det. "Gleden av budrunder" trumfer ikke en kontrakt dere villig skrev under på. Om de vil kjøpe leiligheten så får dere selge den til dem. Det er heller ikke sånn at alle boliger går mye over takst selv om man hører om det i media. Vær fornøyd med at dere slipper kostnader til megler o.l., og ikke prøv å sno deg ut av kontrakten fordi du håper å tjene mer penger ved budrunde.

    • Liker 7
  7. Jeg vet ikke om noen konkrete paragrafer i arbeidsmiljøloven som sier at man ikke kan jobbe hver helg. Uansett er nok det enkleste å ta en prat med sjefen din om det. Om h*n er en pikk og setter seg på bakbena totalt kan du jo vurdere å skaffe deg noen paragrafer å rutte med, men det skaper som regel bare dårlig stemning. Anbefaler deg altså å ta en uformell prat med sjefen din om det, så er h*n kanskje villig til å finne en løsning. Hverken sjefen din eller du er tjent på at du er misfornøyd.

    • Liker 1
  8. Slapp av. Du slipper å betale for mer enn den varen du vil ha.

     

    Uansett om du skulle ha vært så uheldig å bestille to har man angrerett i 14 dager, så de er veldig behjelpelige med å kansellere ordrer dersom du vet du ikke skal ha varen. Gitt at du har handlet i Norge, såklart.

  9. Som regel går vel PSU først, så tar den med seg hovedkortet i verstefall.

     

    Så ville prøvd å bytte PSU før hovedkortet først.

     

    Ville hvis jeg var deg sjekket om du har mellomvern i sikringskapet eventuelt finvern ved stikkontakten siden det vil redusere sansynligheten for slike lynskader ganske mye. Grovern tar vel strømlevrandøren seg av, men det hjelper lite. Det som virker litt rart hvis pcen var slått av under natten, da burde du normalsett være trygg.

     

    Kan være hovedkortet ble skadet under lynet, men strømmen var ikke kraftig nok å ødlegge hovedkortet med en gang.

     

    Har en PSU liggende, så da tester jeg bare om det er noe liv i pc-en med den. Takk for hjelp!

    er det aktivitet i viftene når du trykker på power knappen? hvis nei, så tipper jeg at psu er problemet. hvis ja, så er det kanskje hk igjen.

     

    Ingen aktivitet i noe som helst, helt 100% død.

  10. Hei.

     

    Har nylig hatt en god runde med feilsøking på pc-en, da hovedkortet plutselig tok kvelden. Byttet hovedkort, rengjorde den for støv, og satte den sammen igjen. Siden har den funket helt fint i vel en uke.

     

    Kveld til i går slo jeg av pc-en min, og den slo seg av som vanlig. I går tidlig, da jeg skulle slå den på igjen, var den totalt død. Ingen respons fra påknappen what so ever.

     

    I løpet av natten har det visstnok vært litt lyn og torden. Antar at det er synderen, uten at jeg har feilsøkt noe. Spørsmålet mitt er egentlig bare om noen ser en annen sannsynlig årsak til dødsfallet, og forslag til frermgangsmåte for å feilsøke. Eller om lyn gir så omfattende skader at jeg like godt bare kan ta det på forsikringen.

     

     

    Pc-en er en stasjonær pc. 650w Corsair PSU, Z77-G45A hovedkort, Titan GPU, 3570k CPU.

  11. Noen som har noen tips til å trene opp sener og ledd? Hver gang jeg trener regelmessig over en liten periode begynner sener/ledd å gjøre vondt. Det er spesielt albueleddet som sliter etter hvert.

     

     

    Har trent fullkroppsprogram tre ganger i uken i rundt 2mnd nå. Har hatt fin progresjon, men nå merker jeg at albueleddene begynner å bli vonde. Vil helst unngå senebetennelse eller andre langvarige skader, men vil fortsette å trene. Noen som har noen gode råd?

     

    Som takk kan jeg jo nevne at proteinfabrikken har Black Friday-salg, med fri frakt og greie priser. Bl.a. 500g kreatin til 89kr inkl frakt er jo ingenting å klage på.

  12. Herregud mann, unn deg noe godt iblant. Man trenger ikke leve som afrikabarn for å gå ned i vekt. Om du trener styrke 6 ganger i uken i tillegg til 3-4 ganger kardio skal du ha ganske fucka kosthold for å unngå å gå ned i vekt.

     

    Hvor lenge har du holdt treningen gående som dette, samtidig som du aldri spiser noe usunt? Å komme i form skal ikke være et enormt basketak der man lever gjennom et helvete en stund, og så går tilbake til å spise dritt. Det er en livsstil, og man trenger derfor å koble av med noe godt iblant. Ellers faller motivasjonen i dass, man blir overtrent og resultatene uteblir.

     

    Long story short: man trenger ikke ha viljestyrke som en munk for å komme i form. Kontroller kostholdet ditt og tren, så får du resultater.

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...