Gå til innhold

Andoras

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Andoras

  1. Gosh, jeg har skikkelige problemer med å se på disse bildene for de er så innmari ekle, men må bare prøve å få løst dette "mysteriet".. Nå bor jeg ikke lenger i det huset dette skjedde i, så vet ikke om det er slike der ennå, men det er ihvertfall pusset opp og greier der nå så tviler på det egentlig. Men ihvertfall.. En kveld jeg skulle gå og ta meg mat fikk jeg se en slik ligge på ryggen i kjøkkenvinduet. Tenkte den var dø, men plutselig begynte den å gå bortover. Også litt bortenfor får jeg se en til. Tenkte at to stk på samme sted var litt ekkelt og håpet på de ikke ville formere seg, men så tenkte jeg ikke særlig mer over det, så jeg gikk igjen, og etter dette la jeg meg. Dagen etterpå gikk jeg på kjøkkenet igjen og får se tre stk til. Og DA fikk jeg se min største skrekk. Jeg tittet opp i taket og dere kan ikke tro hva mitt syn var. Det krydde av slike kryp over hele taket mitt, det var helt sinnssykt, jeg fikk frysninger over hele meg. Det var minst 15 stk på et sted. Mamma og jeg fikk helt sjokk og hun sa dette var et mareritt. Vi visste ikke hva vi skulle gjøre med dem, men hun tok ihvertfall frem støvsugeren og støvsugde opp alle sammen. I løpet av dagen dukket det bare opp flere og flere. Vi tenkte det måtte være et hull et eller annet sted, så vi sjekket bak skap osv, men fant ingenting. Etterhvert så jeg en liten sprekk og en som kom ut derifra. Da tenkte jeg at det måtte være her disse krypene kom inn, så jeg teipet igjen hullet. Litt senere kom det en til, så jeg vet ikke om det var fra det hullet likevel. Så skulle jeg gå i gangen, og da var det søren i meg slike der også, i vinduet. Ikke like mange, men mange nok til at dette var altfor merkelig. Men etter dette har vi ikke sett fler, så jeg aner ikke hvor dem kom i fra. Jeg lurer derfor på om noen av dere vet hva slags insekter dette er, og hvorfor dem kommer, og hva dem evt kommer av/fra? Jeg har aldri sett slike før, prøvd å søke litt rundt på nettet, men ikke funnet noe. Tok noen bilder av de som lå på benken. De var ca 1 cm lange.

     

    post-281106-0-25249800-1347377532_thumb.jpg

  2. Takk for svar! Da er det nok mest trolig satellitter som flyr over meg så og si hver kveld. Er jo litt artig å ha fått med seg det og. Jeg bruker Android og har en app ved navn Sky Map. Der kan jeg se hele universet, navn på planeter, posisjoner osv. Kan enten velge å navigere manuelt, eller automatisk. Da viser den akkurat hvor planetene er i forhold til i hvilken vinkel jeg står i. Blir omtrent som et kompass bare i verdensrommet. Dette med universet er jo så spennende så man blir jo helt gira bare man får øye på en liten uvanlig prikk ol. :p

  3. Btw.. Ser ikke problemet med et lite dask på rumpa i baren. Der kommer frøken prippen inn i bildet igjen. Jeg hadde tatt det humoristisk, med et smil og kanskje slått av en prat, men dessverre fins det mange så aaltfor høytidelige jenter der ute. Det ligger i menns natur å være litt grisete. Syns det kan være morsomt, selv om det selvfølgelig finnes grenser. Men å spøke om det innimellom og ha litt pervers tankegang for humorens skyld ser jeg ikke problemet i. Heller et dask på rumpa enn et falskt, grinete kvinnfolk, usj :D

  4. Er det flere enn meg som har en følelse av at det er noe galt med norske jenter?

    Et par ting jeg har lagt merke til:

    Når jeg snakker med norske jenter, er de ofte ganske kalde, lite interesserte, og overlegne.

    Snakker jeg med en fremmed eller en bare så vidt bekjent norsk jente går hun meget raskt inn i "Jasså, hehe, han sjekker meg opp"-modus.

     

    Utenlandske jenter er derimot som regel veldig hyggelige. Praten sitter løst, de smiler og ler, og er ikke så jækla seriøse, overlegne og prippene.

     

    Ta et annet eksempel, jeg spurte ei utenlandsk jente om hun ville spille sjakk med meg, på en lørdagskveld. Vi endte opp med faste sjakk-kvelder :)

    Hva ville en norsk jente tenkt, om du spør henne om å spille brettspill?

    Antakeligvis noe ala "Herreguuuud, looooser ass".

    Jeg synes også å merke at utenlandske jenter er mer interesserte i realfag enn norske.

     

    Jeg har aldri i livet mitt fått noe komplimet av en norsk jente. Men har jeg fått mange av utenlandske jenter.

     

    Jeg har også snakket med et par utvekslingsstudenter, som mente at norske menn var ganske hyggelige, men norske jenter virket sure og lite pratsomme.

     

    Noen som kjenner seg igjen i noe av dette?

     

    Og bare for å oppklare et par svar jeg kan se komme:

    - Ja, jeg generaliserer. Det finnes sikkert unntak.

    - Nei, jeg er ikke interessert i "importere en lydig slave fra thailand eller whatnot". Det er ikke i nærheten av hva jeg snakker om. Jentene jeg snakker om er typisk jenter fra sør-europa, frankrike, midtøsten, usa, canada osv. Og jeg er ikke noen mannsjåvinist eller noe slikt, det burde egentlig gå litt frem av diskusjonen at det er helt andre ting enn norske kvinners selvstendighet jeg kritiserer.

     

    Dette er underlig. Jeg er jente og føler det akkurat på samme måte. Jeg kommer ikke inn på noen jenter her i Norge, egentlig generelt fra alle land. De er overlegne, falske og frekke. Ikke alle, men de fleste er det. Jeg har to bestevenninner som jeg har holdt med i mange år, og vi menger oss bare med gutta. Jentene er som en flokk som rotter seg sammen og nekter å la nye slippe inn. Jeg føler at jeg får stygge blikk på gaten, de baksnakker, tror de er så mye bedre enn alle andre osv osv, mens gutta er så imøtekommende, åpne og hyggelige. Jeg orker ikke flere jentevenninner for det blir kun drama. Så jeg holder meg til gutta der jeg kan være helt med seg, slappe av, drite i å være så ekstremt prippen, ikke ta alt så høytidelig and so on. Liker det sånn jeg :grin:

    • Liker 4
  5. Hver kveld den siste tiden når jeg går ut og titter opp mot himmelen ser jeg noe underlig. Det er akkurat som stjerner, bare at disse beveger seg bortover. Har sett det fire ganger, og nå kom det to etter hverandre, kanskje 100 meter avstand, så nå tenkte jeg at nå må jeg høre for dette er merkelig. De lyser akkurat som stjerner, samme form og farge, men de flyr over himmelen, kan stå og følge med dem en stund før de forsvinner når det blir for langt unna. Og nei, det er ikke fly. Har sett x antall fly i mitt liv, og dette er helt annerledes. Fløy et fly over her forleden og det så jeg tydelig, og det blinket skiftende mellom lyst og rødt, pluss at det ser ikke ut som dette er i himmelen, men så langt bort som helt ut i verdensrommet. Så derfor lurer jeg på om det er satellitter? Eller romskip kanskje? :grin: Aldri sett noe lignende så må bare høre hva dere tror det kan være.

×
×
  • Opprett ny...