Gå til innhold

dacourt

Medlemmer
  • Innlegg

    186
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dacourt

  1. En trestruktur basert løsning kan i mange tilfelle fungere for å få en kjapp oversikt over de forskjellige svarene, men du har også tilfellene i motsatt ende av skalaen som viser hvor gale det kan gå.

     

    Personlig mener jeg en flatstruktur er det beste, men det var nå en gang ikke det du spurde etter :)

     

    Dette forumet (ASP-basert) mener jeg støtter trestruktur. Ellers så er vel et søkHotscripts sine sider som flere har nevnt en mulighet.

     

    Hvilken teknologi (ASP, JSP, PHP, osv.) skal du bruke?

     

    Ellers så vil jeg anbefale deg å sjekke hvilke andre forum det finnes her på huset. Dette innlegget har vel strengt tatt ingen ting med webdesign å gjøre :)

     

    dacourt

  2. Her er noen bilder fra da jeg var i Florida høsten 2002...Vet ikke hvor stor interesse dere har av å se de,men... :blush:

     

     

    Florida bilder

     

    Beskrivelse av turen og bilder

     

    Skal også til NY i september, gleder meg!! :w00t:

    Noen som har noen hoteller å anbefale i NY?

    Ahh, minner. Var i Florida i tre uker for noen år siden. Bodde ute på Key Biscayne like utenfor Miami. Var innom Orlando en tur også (pluss Disney World).

     

    Var også på OOPSLA konferansen i Seattle i forfjor. Skal se om jeg ikke kan få lagt ut noen bilder fra den turen.

     

    dacourt

  3. Den er en av de bedre til Hamilton.

     

    Peter F. Hamilton er desidert min favoritt forfatter og har skrevet tre av mine favoritt bøker.

     

    Pandoras star som er den siste han har skrevet er veldig bra, men desverre ikke på høyde med trilogien "The nights dawn trilogy" Som han skrev på midten av 90 tallet.

     

    Den består av disse tre bøkene:

    The reality Dysfunction

    The Alchemist

    The Naked God

     

    Disse bøkene er SYKT svære, men du merker det ikke engang. Det er som å lese en film, han skriver så utrolig visuelt. Bok nr 1 i den serien leste jeg 2 ganger i vente på bok nr 2. Etter de tre bøkene skrev han Fallen dragon og misspendt youth. Begge to ganske dårlig til å være han. Etter den trilogien lovet han aldri å skrive så stort igjen. Pandoras star er begynnelsen på en ny space opera som kommer i 2 (eller var det 3) bøker. Mao, han har brutt sitt løfte og gått tilbake til det han kan best.

     

    Han har skrevet noen mindre bøker før den trilogien som også er verdt å få med seg.

     

    AKIRA

    Jepp, han skriver store bøker, men som du sier, det er som å "lese" en film. Pandora`s Star er den første jeg har lest av Peter Hamilton, men det blir ikke den siste... Skal ha hovedfagseksamen om en uke og da venter en sommer med mye lesing med ND-trilogien som førsteprioritet :)

     

    PS! Operaen består av 2 bøker. Den neste episoden skal være ferdig til neste år *huske å forhåndsbestille* :)

     

    dacourt

  4. PS: Noen kommer sikker til å få lyst til å si "Bruk mysql osv" men har i utgangspunktet ikke tenkt til å installere en DB-server for en så liten database.

    Finnes jo flere 'embeddede' sql-databaser som kan kjøres som en del av programmet ditt uten noe som helst installering. F.eks. hsqldb, som jeg liker veldig godt.

     

    Men hvis du skal bruke en eksisterende Access-database, så er vel den beste løsningen sikkert å bruke en jdbc:odbc-bro, ja.

    Han trenger jo i utgangspunktet ikke innstallere Access heller for å bruke databasen i et program. Den ene artikkelen jeg refererte til hjelper deg med å sette opp databasen uten å ha innstallert programmet.

     

    dacourt

  5. QUOTE (Blib @ 02/06/2004 : 15:47)
    HEFTIG! Med unntak av reklamen er jeg faktisk STORFORNØYD! Endelig full bredde på forumet og nå som fargen i venstemenyen er tilbake, linkene er normale farger og reklamen øverst står mindtstilt og sånt er det faktisk blitt utrolig lekkert! I like!

    Tror faktisk jeg nesten skal sette på reklamer igjen på HW.no for å sjekke hvor ille det faktisk ser ut med den reklamen der. Uansett er forumdesignet vannvittig mye bedre nå! :o

    Jepp, jeg og likte det at bredden nå er dynamisk. :-)

     

    dacourt

  6. For første gang så jeg ikke på CL-finalen. Men fikk med meg at Porto vant forjent.

     

    Hadde egentlig håpet på Real Madrid i finalen, alltid kjekt å se på "Los Galacticos" leke seg med lærkulen. :)

     

    dacourt

×
×
  • Opprett ny...